نمایش پست تنها
قدیمی ۱۳۸۹-۰۳-۱   #2
iman
iman آواتار ها
وضعیت : iman آنلاین نیست.
شماره کاربر : 1
سپاس کرده : 11,882
سپاس شده : 10,908 در 3,881 پست
پست های وبلاگ: 5
حالت شخصی :
Bitafavot
میزان فعالیت سابقه
3/20 20/20
Today نوشته ها
0/11 sssss5271
iman به Yahoo ارسال پیام
نمایش مشخصات عمومی iman   تماشای آلبوم تصاویر iman   اضافه کردن iman در لیست تماس های شما    تماشای گروههای دسته جمعی   بازگشت به بالای صفحه

مثل این که رفتار دوستانه و دوست بودن با کاربران هیچ فایده ای نداره حتما باید کاری کنید که مجبور شم ساکت بشینم و توی تاپیک ها شرکت نکنم و فقط مدیریت کنم

من سعی می کنم با همتون دوست و همراه باشم ولی باور کنید یک عده با رفتار خودشون باعث میشین که هر دقیقه لازم باشه تذکر بدم

1 - کاربری که بیشتر از 3 بار تاپیک اشتباه در انجمن نامربوطه ارسال نماید 3 روز اخراح

( این همه انجمن داخل سایت ساخته شده که برای ساخته شده هر کدوم وقت زیادی گذاشته شده پس لطف کنید در ارسال تاپیک ها دقت کنید در انجمن مربوط به خودش باشه )

2 - کاربری که به نحوی تاپیک های رسمی سایت را منحرف نماید یک هفته اخراج

( تاپیک هایی مثل معرفی اعضا - عکس اعضای باشگاه و تاپیک های رسمی دیگر )

امکاناتی مثل چت باکس و پیغام بازدید کننده ... برای شما باز گذاشته شده تا از اونها استفاده کنید نه اینکه داخل هر تاپیک سایت حرف شخصی و دوستانتون رو بزنید

3 - بی احترامی به مدیران به هنر شکلی اخراج برای همیشه

( اگر با مدیری مشکل دارید با من در میون بزارید سعی می کنم مشکلتون رو حل کنم از طریق پیغام خصوصی )

4 - عدم توجه به تذکر مدیران در تاپیک های مختلف 1 ماه اخراج

این قوانین بی برو برگرد اجرا خواهد شد سعی کنید از این به بعد به فکر فعالیت مستمر و درست در انجمن ها باشید

می دونید من مشغله کاری زیاد دارم نمی تونم هر دقیقه سایت رو چک کنم و ببینم کلی کاربرا تخلف هایی کردند که چند بار از طریق پیغام خصوصی و از طریق اعلام در تاپیک بهشون اطلاع دادم که این کار خلاف قوانین هست

با آرزوی موفقیت همه کاربران

[برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید]

تاریخ اعزام : 1390/8/18
تاریخ ترخیص : 1392/2/18
( البته بدون اضافه خدمت )

[برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید]

22 کاربر برای این پست سودمند از iman عزیز تشکر کرده اند:

تبلیغات

بازی آنلاین    آپلود سنتر رایگان لینک مستقیم