![]() |
![]() |
|||||||||||||
|
||||||||||||||
| تابلو اعلانات |
|
1 - در تاپیک ها و دیگر قسمت های این انجمن فقط فارسی تایپ نمایید . نوشته های فنگلیش حذف خواهد شد . 2 - لطفا از ایجاد تاپیک های مغایر با قوانین سایت خودداری نمایید . 3 - از ایجاد تاپیک های خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران خودداری نمایید . این تاپیک ها حذف خواهد شد . 4 - در صورت وجود هر گونه مشکل و یا سوال مدیران انجمن را مطلع سازید . |
| آخرین ارسال های تالار |
|
|||||||
![]() |
| اشتراک گذاری این مطلب : |
|
|
لینک های داده شده | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
|
سلام دوست های گل ۹۸پاتوق ،
ایشالا که حال همتون خوب باشه :X:X بعد از مدتها به سرم زد باز بیام فعالیت کنم ، راستش دلم واسه خیلی ها تنگ شده !!! سعید ، ایمان ، شبنم ، زهرا ، و . . . . خیلیای دیگه که حضور ذهن ندارم الان :دی تصمیم گرفتم عکس هایی که میگیرم رو اینجا بزارم ، خوشحال میشم نظر بدید در مورد عکس ها . انتقاد های سازنده کنید که همچین بگی نگی ، حال بیاما :دی با چند تا عکس پاناروما تاپیک رو آغاز میکنم :دی ![]() ![]() ![]() این عکس فکر کنم اواخر تابستون گرفتم ! شایدم پاییز بود :دی ![]() شیراز ، مسجد نصیر الملک ، تابستان ۸۹ ![]() پاناروما ، شیراز . مسجد نصیر الملک ، تابستان ۸۹ ![]() شیراز ، بازار وکیل ، تابستان ۸۹ ![]() ![]() بدون شرح ![]() ![]() ![]() شیراز ، باغ عفیف آباد ، پاییز ۸۹ ![]() منتظر نظراتتون هستم دوستای گلم روی عکس کلیک کنید تا با سایز اصلی* ببینید [برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید] [برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید] [برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید] منتظر نظراتتون هستم دوستای گلم [برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید] [برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید] اینم ۲ تا عکس جدید [برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید] [برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید] و باز هم عکس [برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید
. برای عضویت اینجا کلیک نمایید] [برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید] این هم ی عکس پاناروما تو یه روز ابری روی عکس کلیک کنید تا با سایز اصلی ببینید [برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید]
بسپاریم بر سنگ مزارمان تاریخ نزنند؛ تا آیندگان ندانند بی*عرضگانِ این برهه از تاریخ ما بوده*ایم ![]() ویرایش توسط navidz69 : ۱۳۹۰-۱۱-۳ در ساعت ۱۲:۰۵ قبل از ظهر. |
|
5 ارسال آخر توسط navidz69
|
|||||
| موضوعات | انجمن | آخرین ارسال کننده | پاسخ ها | نمایش ها | آخرین ارسال |
|
|
گالری سایر | Shery | 3 | 42 | ۱۳۹۰-۱۱-۳ ۰۳:۳۰ بعد از ظهر |
|
|
گالری سایر | navidz69 | 81 | 977 | ۱۳۸۹-۱۱-۸ ۱۱:۴۷ بعد از ظهر |
|
|
گالری سایر | feedback | 9 | 92 | ۱۳۸۹-۰۷-۱۹ ۱۰:۲۱ بعد از ظهر |
|
|
طنز | navidz69 | 0 | 89 | ۱۳۸۹-۰۷-۱۰ ۰۱:۰۴ بعد از ظهر |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
مرسی قشنک بود ولی عکسه سی وسه پلو تو چه راستایی ازش پاناروما گرفتی من نمیتونم تشخیص بدم.؟!
![]()
|
#3 |
|
|
ممنون :) اون کادری رو که میخواستم با تک شات به دست نمیآوردم ، واسه همین پاناروما گرفتم ؛)
|
#4 |
|
|
عاااااالیه
|
#5 |
|
|
آخه نوید جان تو کدوم راستا گرفتی؟ این بیشتر شبیه تک شاته!! من نفهمیدم رو کدوم خط پاناروما گرفتی که اینجوری در اومده....منم عکاسی خوندم یعنی جزوه واحدای دانشگامون بود...ولی خب زیاد وارد نیستم.
|
#6 |
|
|
آخییییییییییی مرسی نوید دلم واسه اصفحان تنگ شد ...... عکس سی و سه ژلت خیلی خوب شده بود .....
|
|
#7 |
|
|
من عکاسی نمیخونم ، ولی شدیدا علاقه دارم ! حالا عکس های اصلی رو پیدا کردم واست میفرستم تا کاملا متوجه شی ؛)!
|
#8 | |
|
|
نقل قول:
![]()
|
|
#9 | |
|
|
نقل قول:
![]() راستی الان عکسای اصلی رو نگاه کردم ، عکسا رو با زوم گرفتم !
|
|
#10 |
|
|
عکس اولی اگر در جشنواره عکاسی بود و من جزو داوران بودم حتما برنده بودی
کلا عکاسی رو دوست دارم ولی هیجوقت امکانش نبود و وقتش نبود برم سمتش هر 3 تا عکس عالی بود نوید فقط یک سوال حالا من عکاسی زیاد سردرنمیارم اما گرافیک می فهمم ؟؟؟ عکس ها چطور فری سایز شده ولی کیفیت پایین نیومده آخه خیلی کوچیکتر شده از اون چیزی که بوده ولی !!!!
[برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید] تاریخ اعزام : 1390/8/18 تاریخ ترخیص : 1392/2/18 ( البته بدون اضافه خدمت ) ![]() [برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید
. برای عضویت اینجا کلیک نمایید] |
|
![]() |
| برچسب ها |
| خودم, عکس, های |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|