![]() |
![]() |
|||||||||||||
|
||||||||||||||
| تابلو اعلانات |
|
1 - در تاپیک ها و دیگر قسمت های این انجمن فقط فارسی تایپ نمایید . نوشته های فنگلیش حذف خواهد شد . 2 - لطفا از ایجاد تاپیک های مغایر با قوانین سایت خودداری نمایید . 3 - از ایجاد تاپیک های خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران خودداری نمایید . این تاپیک ها حذف خواهد شد . 4 - در صورت وجود هر گونه مشکل و یا سوال مدیران انجمن را مطلع سازید . |
| آخرین ارسال های تالار |
|
|||||||
![]() |
| اشتراک گذاری این مطلب : |
|
|
لینک های داده شده | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#21 |
|
|
و اما علیرضا عزیز
خب من فقط یه چندتا سوال میپرسم اماده ای؟ 1 خوننده مورد علاقت؟ 2 شادمهرجوووونمو دوست داری؟ 3 نظرت راجع حامد بهداد؟ 4 نظرت راجع من؟ 5بد ترین اخلاقت؟ 6 بهترین اخلاقت؟ 7 بچه های98 رو چه جور میبینی؟ 8بازیگر مرد و زن مورد علاقت؟ 9رنگ مورد علاقت؟ 10کادوی مورد علاقت؟ 11 یه شعر قشنگ از شادمهر عزیزم؟ خب داداشی خسته نشی موفق باشی عزیزم بهترین ارزوها رو برات دارم
#22 |
|
|
نام، جنس، سن، قد، وزن، خصوصیات کلی اخلاقی و رفتاری ( حداکثر در سه سطر)
اهل ورزش هستین؟ ورزشکارین یا طرفدار؟ کدوم تیم؟ چقدر از ورزش می دونید؟ فكر ميكنين كدوم خصوصيت شما باعث جلب نظر ديگران میشود؟ اگر دوباره متولد بشین (یه فرصت دوباره) چه کار خواهید کرد؟ لطفا با خوندن این کلمات اولین برداشت ذهنیتون رو بنویسین. بی وفائی: بد قولی: بدگوئی: بدزبانی: برداشت بد: بد ذاتی: بد نامی: اهل کل کل هستید؟چرا؟ نظرشما راجع به تبعيض بين زن و مرد چيه؟ علم بهتر است یا ثروت؟چرا؟ نظرتون درباره مهریه و مقدار اون چیه؟ پنج تا چــــرا که توی زندگيتون كه هنوز جوابي براشون پيدا نكردين. حالا پنج تا آرزوی مهم خودتون رو بنویسین. دوست داري به سن ميانسالي برسين يا دوران جواني بهتره؟ چرا؟ به نظرشما چرا بعضي از خانومها عادت دارن سنشون رو كمتر از اون چيزي كه هست بگن؟ لطفا با خوندن هر كدوم از كلمه هاي زير اولین چيزي به ذهنتون ميرسه رو سریع بنویسید. فداكاري: عشق: پاييز: زندگي: ایمان: بهار: ایثار: انسان: حیوان: مهمان: ایران: کدومش وحشتناکتره و چرا؟ سوسک، موش، گربه، سگ، مار، زنبور، عقرب، مارمولک، مگس، پشه، اژدها؟ كدوم يك بدتره؟ - خيانت - طلاق - سوختن و ساختن - سرد شدن تو زندگی از چه تیپ آدمی خوشت میاد و چرا؟ بهترین و بدترين خاطره اي كه تو اين فروم داشتين ( خلاصه ) كدوم يك رو بيشتر دوست داري؟ - طلا و جواهر زیاد - خانه بزرگ و ماشن شیک - مزارع و باغهای بزرگ و سرسبز - کلی پول و دارائی تو بانک اگر الان شما مصاحبه کننده بودین دوست داشتین چه کسی رو دعوت کنید و ازش سوال بپرسین؟ شماره پات چنده؟ چه کفشی میپوشی؟ شماره و سایز لباسات چنده و چه تیپ لباسی دوست داری و میپوشی؟ الان ساعت چنده؟ ناهار چی داشتین؟ واسه چی تو آش کشک میریزن؟ چرا تو قرمه سبزی ماهی نمیریزن؟ تا حالا بیف استروگانف خوردی؟ چندبار؟ چه مزه ای میده؟ دستور طبخ پیتزا و ماکارونی و اسپاگتی رو بلدین؟ ( اگه نه چرا؟) جلوی آینه با خودتون حرف میزنین؟ چرا؟ یه جوک خیلی توپ و باحال بگو: بهترین همدم تنهایی ات؟ بدترین دوستی که تا حالا داشتی؟ جمع کن و حسابگری یا ولخرجی؟ چرا؟ یه بیت شعر بگو که توش کلمه "میخ" به کار رفته باشه: نظرت در مورد خواستگاری خانمها از آقایون چیه؟ چرا؟؟؟؟؟؟؟؟ فرض کن آینده است و الان همه چیز عالی و روبراهه ، الان دامادت رو بیشتر دوست داری یا عروست رو؟ مادر زن خوبی میشی یا مادر شوهر خوبی!! یه آرزو کن که محال نباشه ولی زیاد دم دست هم نباشه: تاحالا شده خواب بد ببینی؟ بعدش چی شد؟ چرا؟ آدم خوشبینی هستی یا آدم بد بینی؟ رشته تحصیلی دبیرستانت چی بود؟ دانشگاه چی؟ چرا؟ بهترین تفریحت چیه؟ چرا؟ تا حالا خلاف کردی؟ از خلاف خوشت میاد؟ چرا توپ گرده؟ زمین چرا گرده؟ چرا وقتی سیب تو سر نیوتن خورد تعجب کرد؟ چرا مارمولک شبیه سوسماره ولی بهش میگن مار+ مولک؟ چندتا میوه که دوست داری نام ببر: غذا چی دوست داری؟ شکمو هستی یا نه؟ خیلی اساسی و فنی اما خلاصه بزغاله رو توصیف و تشریح کن: تا حالا برق گرفتگی رو تجربه کردی؟ توضیح بده: بلدی بندری برقصی؟ فکر میکنی میشه روزی برسه که با تکنولوژی نانو ریز تراشه رقص بندری مدل 3000 واسه مغز انسان بسازند؟ تا حالا دعوا و کتک کاری داشتی؟ شیری یا روباه؟ گریه کردی؟ آخرین بار؟ اولین بار؟ وسطاش رو هم بگو دیگه: عشق رو تو نیم خط تعریف کن: اگه صد میلیون بهت بدیم چیکار میکنی؟ اگه سیصد میلیون دیگه هم بهت بدیم چیکار میکنی؟ حالا اگه همشو ازت بگیریم بهت یه بیست و پنج تومنی بدیم چیکار میکنی؟ حالا اگه اون بیست و پنج تومنی رو ازت نگیریم و بهت ببخشیم چیکار میکنی؟ به چه رنگی علاقه داری؟ چرا؟ به کدوم هنر پیشه علاقه داری و چرا؟ از کدوم هنر پیشه خوشت نمیاد و چرا؟ یه جوک دیگه هم بگو ولی ایندفعه باید بامزه تر باشه ها اون یکی زیاد خوب نبود: نظرت در مورد فرهنگ و تاریخ ایران چیه؟ از گذشتگان کیا رو بیشتر دوست داری؟ دلت واسه کسی تنگ میشه؟ چرا؟ نظرت راجع به کله و پاچه چیه؟ سیرابی دوست داری؟ حلیم چی؟ نون و پنیر بهتره یا کباب بره؟ تا بحال ضایع شدی؟ تعریف کن ( خلاصه) اگر الان تو مصاحبه گر بودی دوست داشتی چه کسی رو دعوت کنی و ازش سوال بپرسی؟ از بین زیبایی و ثروت کدوم رو انتخاب میکنی ؟ البته فرض بر این است که با ثروت زیبایی رو نمیشه خرید( فقط یک انتخاب) نظرت درباره طراح این سوالات چیه؟ و در پایان هرچه می خواهد دل تنگت بگو: *علی این هم سوالات من , خوب می خوام بهشون جواب بدی .... ![]() ![]() ![]() ![]()
#23 |
|
|
سلام بابا علیرضا خوبی...؟؟سلام دخمل گلم ممنون
بوشهر چه خبر؟بوشهر هم بارونه سلامتی اینم سوالای من....بپرس عزیزم 1-جای دیدنی بوشهر کجاهاست؟خب زیاده اولیش ساحل دریا کاخ کوروش در برازجان کاخ بردک سیاه مربوط به دوره هخامنشی در دو رودگاه برازجان شاهزاده ابراهیم برادر اما رضا جزیره خارگ خلیج زیبای نایبند ابشار زیر راه خانه ریس علی دلواری نخلستان و غیره..... 2-آثار تاریخی داره؟ اره بابا 7000 سال قدمت داره بالا چندتاشون رو گفتم 3-چند تا جای دیدنی داره؟ والله زیاده نمیدونم دقیق تعدادش چندتاس 4-دوست داشتی بازم اگه به دنیا میومدی تو بوشهر بودی؟؟ ![]() اره عاشق بوشهرم 5-اگه اسمت این نبود دوست داشتی چی بود؟ تکراری 6-چه سایت هایی زیاد میری؟ خبری و ورزشی و سینمایی و تفریحی 7- چه سایت هایی رو زیاد دوس داری؟ همون بالایی ها 8-کت و شلوار میپوشی؟ تو عروسی میپوشم 9-چه مارک لباسی دوس داری؟ والله فرقی نداره برام 10-بن افلک رو چرا دوس داری؟ ![]() اخه میگن بهم شبیهه 11-مارکه لباسه بن افلک چیه؟ ![]() تو بهم بگو 12-چرا فیلمه اربابه حلقه ها رو دوس داری؟ به خاطر داستان فوق العادش 13-کدوم شخصیته ارباب حلقه هارو دوس داری؟ گاندولف 14-دوس داشتی تو هم تو فیلمه ارباب حلقه ها بودی؟؟ ![]() اره خیلی 15-چند بار تا حالا اومدی تبریز؟؟ نیومدم تا حالا 16-عجب شیر تا حالا اومدی؟ نه 17-دوس داشتی سربازیت عجب شیر بود؟ ![]() نه بابا میگن خیلی سخته 18- سربازی رفتنو دوس داری؟؟ اه ازش متنفرم 19-کیو توی دنیای واقعی بیشتر از همه دوس داری؟ مادرم 20-موزیک خارجی گوش میدی؟ اره یه چندتایی دارم 21- اگه موزیک خارجی گوش میدی چه سبکیو بیشتر دوس داری؟ نمیدونم اسمشون چیه ولی استینگ و انریکو و یه چندتای دیگه رو دوست دارم و رپ 22-نظرت درباره ی این سبکا چیه؟ متال:خوشم نمیاد هیوی متال:خوشم تمیاد راک:بد نیست راک اند رول:اگه اونی باشه که من فکر میکنم بد نیست پاپ:عالیه آر اند بی:نمیدونم رپ:دوست دارم گوسیک متال:نمیدونم کانتری:نمیدونم ورلد:نمیدونم ایسترانگ:نمیدونم پانک راک:نمیدونم لاتین:نمیدونم جاز:نمیدونم هیپ هاپ:نمیدونم هارد راک:نمیدونم فلک:نمیدونم ریمیکس:اره این رو دوست دارم دنس:اینم خوبه کلاسیک:خیلی عالیه بولو:نمیدونم آلتیر نیتیو:نمیدونم رودابه تو رو خدا اینا چیه گفتی 23-اگه موتور نداشتی چی داشتی؟ بازم موتور میخریدم 24- اگه ماشین داشتی چی داشتی؟؟ ![]() حتما 405 25-چه رنگی رو دوس داری؟ مشکی 26-دوس داشتی موهات رنگش همون رنگه مورد علاقت بود یا قرمز بود؟؟؟ ![]() اخه قرمز شد رنگ برا مو؟27-دوس داشتی قدت چقدر بود؟؟ ![]() الان خوبه هر چی خدا بده ما راضی هستیم ولی کلا از قد 190 خیلی خوشم میاد 28-از کدو نوسنده خوشت میاد؟ والله تو ذهنم نیست ولی از نوشته های شریعتی و دکتر فضلی خوشم میاد 29-از کدوم یک از این نویسنده ها خوشت میاد؟؟ نظرتو دربارشون بگو؟ فردریش نیچه:فقط اسمشو شنیدم شل سیلور استاین:این رو که حتی اسمشم نشنیدم ویکتور هوگو:کتاباش خوبه آنتونی رابینز:اسنم فقط اسمش جی کی رولینگ:نمیشناسم برایان تریسی:نمیشناسم ژول ورن:نویسنده عالی هست 30- از کدوم بازیکنه فوتبال خوشت میاد؟؟ایرانیش.خارجیش جفتش... ![]() تو ایران که عاشق احمدرضا عابد زاده هستم تو خارج مالدینی الان هم از پویول خوش میاد 31-منو چقدر دوس داری؟؟ زیاد: خیلی زیاد: خیلی خیلی زیاد: بسیار بسیار زیاد: نا محدود: قده ستاره ها:این گزینه درسته ده تای بچگی: ![]() خسته نباشی حالا بیا یه چایی.... ![]() ممنونم از سوالاتت و از چایی
|
|
#24 |
|
|
[با سلام دوباره من و سیل جدیدی از سوالات
![]() خوش اومدی بازم سلام ولی خودتو بهم معرفی نکردیا 1- چه چیزی رو دوست داری داشته باشی ولی نمیتونی؟بابام رو 2- یه عکس از Desktopـت + مشخصات PCـت.عکس که به خدا حسش نیست ولی مشخصات: ram 2gig cpu 3000 ful vga:1 gig hdd:60 لقیش هم مهم نیست 3- اگه یه برادر کوچیکتر داشتی که طرفدار رئال بود چیکار میکردی؟ وقتی رئال 5 تا 5 تا میخور اذیتش میکردم 4- چرا بارسا همه ی بازی هاشو می بره؟ همش به خاطر پشتوانه مدرسه فوتبالشه که اسمش لاماسیا هست و مربی فهیمش 5- تا حالا قلب کسی رو شکوندی؟چه حسی داشت؟ یه بار خیلی الان پشیمونم 6- اگر زمان دست تو بود دوست داشتی به کدوم مقطع زمانی در زندگیت برگردی و چکارایی رو انجام بدی و چه کارهایی رو تکرار نکنی؟ مطمعنن همه دوست دارن برگردن عقب و کارایی رو نکنن یکیش همون دل شکستنه بود که دلم میخاد برگردم عقب و جبارنش کنم 7- به نظرت به چه کسی میگن با مرام و معرفت؟ ادمی که تو همه شرایط با ادم باشه و به همه احترام بذاره 8- اولين باری که آب هويج خوردی کی بود ؟ یادم نیست به خدا 9- چرا آدما با اينكه مي دونن روزي مي ميرن باز هم مي خندن ؟! چون مرگ پایان راه نیست فقط یه پله به یه جای بهتر که خودمون میتونیم درستش کنیم پس باید همیشه شاد باشیم .اگه فهمیدین یه قسمتی از حرفام دیالوگ ارباب حلقه ها بود ![]() 10- نظرت در مورد اين جمله چيه ؟ « هر چي بد مزه تر , اثرش بيشتر » خاطرات تلخ بیشتر به خاطر میمونه 11- دوست داری کسی رو که ازش متنفری چه جوری بکشی ؟ اتیشش بزنم ![]() 12- چپ دستی یا راست دست ؟ راست دست 13- آرزوت چیه ؟ قبول داری که اگر به اون هم برسی، باز یه چیز دیگه میخوای ؟ ظهور امام زمان که این امیدمه .اره در مورد ارزوهای الکی همینطوریه 14- نوع اینترنت ؟ شرکت اینترنت ( ISP ) ؟ سرعت اینترنت ؟ و این که با اینترنت بیشتر چی کار میکنی ؟ دانلود هم میکنی ؟ چی ؟ adsl 128 تبلیغ میشه باهاش تو سایت میام اره دانلود هم میکنم بیشتر اهنگ 15- اگه یکی که دوسش داری بهت بگه همه ی امتیاز هات (که تقریبا 34 هزارتاس) رو بهش هدیه کن این کارو می کنی؟ ![]() اره با کمال میل من یه بار 20000 تا تو شرط بندی تو همین سایت از دست دادم اصلا هم برام مهم نیست پ.ن: لعنت بر این اینترنت!دلت میاد؟ پ.ن2: هنوز جمله ـه رو نساختیا ![]() به خدا جمله ساختم برو ببین موفق باشی سلامت باشی ![]()
|
|
#25 | ||
|
|
نقل قول:
ممنون و من کیارش هستم .نقل قول:
اره خوندمش خیلی بامزه بود!!! برای اینکه اسپم نشه یه دو تا سوال می پرسم: - سوالام چطور بودن؟ ![]() و اخر اینکه وقتی فکرشو می کنی که تا شب باید تایپ کنی چه حسی بهت دست میده؟ الان حال انگشتات در حال حاضر چطوره؟ ![]()
ویرایش توسط qwerty : ۱۳۸۹-۱۱-۲۲ در ساعت ۰۲:۳۹ بعد از ظهر. |
||
|
|
#26 |
|
|
سلاماٌ علیکاٌ
چطوری شما خوبی؟ ![]() می دونی من چقدر گشتم تا اون حرف اون عربی رو برا سلام تایپ کنم؟ ![]() معنیه اینا چیه؟ sen yakhche adam san ترکی بدی؟ ![]() تا حالا شده یکهو اختلاف سی درجه رو درک کنی؟ ![]() تا حالا شده بین برفا گیر کنی ؟ ![]() تا حالا شده از سرما یخ بزنی و یکی بیاد یک چایی داع بهت بده؟ ![]() سردترین درجه تو منطقه ی شما چقدره؟ ![]() اینجا بهارمون ماها دما تقریبا زیر 10 درجست اونجا چی؟ ![]() نظرت راجع به این عکس: ![]() ![]() اون عکسایی که برات فرستادم چزا هیچ کس اولی رو دوست نداره؟ ![]() ممنون خسته نباشی ![]() ![]() راستی یک چیزی یادم رفت ![]() هنوز زیاد نسوختی که ؟ ![]()
|
#27 |
|
|
خب سریه دوم سوالا...
خوبی بابا؟ممنون دخملکم 32- بستنی توی هوای سرد میچسبه؟ نه از سرما بدم میاد 33-تا حالا جلوی دخترا ضایع شدی؟ نه خداروشکر اخه میدونی که خیلی تو جمع حاضر نمیشم 34-از چه نوع شخصیتی خوشت میاد؟ ادم یه رنگ و رک 35-کدوم یک از اینارو دوس داری؟ چقدر دوسشون داری؟ درصدی هم بگو.... ![]() احمدی نژاد: 100 درصد به دلیل مسائل امنیتیبن افلک:90 درصد نیکول کیدمن( ):50 درصدایمان( ):95درصدولادمیر پوتین:40 درصد 36-تا حالا آدم برفی درست کردی؟نه اینجا برف نمیاد ![]() 37-چرا دماغه آدم برفی هویچه؟ چرا خیار نیست؟ پس چرا موز نیست؟نمیدونم راستی چرا؟ 38-دوس داشتی جای کدوم یک از اینا بودی؟ جنیفر لوپز( ):اه نه بابا اورلاندو بلوم:ای بدم نمی اومد رضا صادقی:اره خیلی جانی دپ:اینم خوبه ایمان( ):نه اون وقت من سایت رو داغون میکردم با مدیریت داغونم39-چرا مشکی رنگه عشقه؟نمیدونم چون یه رنگه 40-چرا حسنک به مکتب نمیرفت وقتی میرفت جمعه میرفت؟چون تنبل بود 41- فلفل نبین چه ریزه بشکن ببین چه تیزه یعنی چی؟یعنی به ظاهر چیزی اعتنا نکن 42-اعتماد به نفس داری؟ چقدر؟ نه زیاد در حد لیگ دسته دوم ایران43-من چرا شبیه بریتنیم؟؟ چون من میگم44-king of pop کیه؟؟نمیدونم 45-ترشی یا شیرینی؟شیرینی 46-چه شیرینی دوس داری؟ تر یا خشک؟تر 47-دوس داشتی چند تا بچه داشتی؟یکی فقط 48-اگه بچه داشتی اسماشونو چی میزاشتی؟همون یکی رو میذاشتم زهرا 49-دوس داشتی چیکاره بودی؟معلم 50-دوس داشتی تو کدوم یک از این مناطق بودی؟ آلمان:ازش بدم نمیاد سوئد:اینجا رو دوست دارم عجب شیر( ):بد نیستفیلیپین:اه ازبکستان:نه فلسطین:همه جا میرم جز این یه قلم 51-نظرت در مورد این فوتبالیستا چیه؟ زین الدین زیدان(عشقم):با اینکه ازش بدم میاد ولی بازیکن خوبی بود فرانک لمپارد:از شخصیتش بدم میاد ولی بازیش خوبه علی دایی( ):دوستش دارمون نیستر روی:گل زنی فوق العاده جواد کاظمیان:یادش بخیر تو پرسپولیس بود جو کول:تکنیکی ترین بازیکن انگلیس حسین کعبی:ازش خوش میاد کریستیا نو رونالدو:اه از این موجود نفرت دارم شیث رضایی( ):به خدا با این که شاید خیلیا ازش بدشون بیاد ولی من دوستش دارمفعلا همینا....بازم در خدمتیم ![]() بفرما چایی..... ![]()
|
|
#28 |
|
|
زهرا خانم عزیز مادر زن خشنم
به به علیرضا داماد بی عرضه خودم ![]() چطوری مادر زن یک بسوزونمت تا سال دیگه برشته باشی ما در خدمتیم میدونی پوست من خیلی کلفته اینطوری نمیسوزم 1- اول از خودت یه بیو گرافی بده. علیرضا هستم 23 ساله کاردانی کامپیوتر فعلا سربازم 2- چی شد که با این سایت آشنا شدی ؟ از طریق یه کسی به نام زهرا که تو سایت هم عضوه ولی خیلی وقته نمیاد 3- آهنگ ها و سبک مورد علاقه موسیقی؟ پاپ و رپ گوش میدم تو ایران هم رضا صادقی و خارج داریوش 4-خواننده مورد علاقه ات کیه ؟ استاد داریوش 5- چرا این یوزر را برای خودت انتخاب کردی ؟ چون اسم خودمه 6-این ها تو را یاد چه چیزی میندازند ؟ .تاريخ درس عبرت .زندگي سخته .دختر همه پسرا یه روزی بهش احتیاج دارن .حس عاشقانه لطیفه .مادر مهربونه .پدر مهربونی و از خود گذشتی ![]() .برادر پشتیبان .خواهر دوست داشتنی .وطن عشقم .هندونه شب یلدا .خربزه شیرینه .بز .گاو شیرش رو دوست دارم .گوسفند گوشت .مرغ یه پا داره ![]() .مزرعه دوست داشتم یکی داشتم .خونه هیچجا مثله خونه ادم نمیشه .اپارتمان محدودیت .ویلا عشق و صفا .هواپیما سقوط کردن هواپیما تو ایران ![]() .ماشین حمل و نقل .گاری کارگری 7- بهترین دوست هات توسایت ؟ تقریبا خیلی هستن ولی میگم تکراری هم هستا پسرا:شکیب-یاسر-محمدرضا-سعید-جمشید-ایمان که من رو قابل نمیدونه ولی من به عنوان دوست خودم روش حساب باز میکنم دخترا: مونا-الهه-پانیذ-زهرا(خودت منظورمه)رودابه-اوا بقیه رو هم دوست دارم ولی خیلی باهام رابطه ای ندارن 8-سرعت اینترنت ات چقدره؟ 128 9-از کدوم رنگ خوشت میاد ؟ مشکی 10-کدوم فیلم ترسناک رو بیشتر میپسندی ؟ اره 11-کدوم فیلم خنده دار را بیشتر دوست داری؟ فیلمای ادام سنتلر رو خیلی دوست دارم 12-یه خاطره ی خوب ؟ یادم نیست 13-یه خاطره ی بد ؟ مرگ بابام یه روز تو تابستون بود بعد از 9 ماه مریضی بر اثر سرطان ساعت 3.30 بود که حالش بد بود منم کوچیک بودم رفتم خونه خواهرم ازنا خبرشون کردم که دکتر بیارن وقتی اومدم خونه پسر از ادم بود همه اومده بودن بابام حالش خیلی بد بود رو تختش نشسته بود و اشناها دور و برش کم کم سرو کله بقیه هم پیدا میشد خواهرام اومدن خلاصه یه دکتر اوردن اکسیژن رو دهنش گذاشت ولی فایده نداشت نمیتونست حتی بخوابه مجبور بود بشینه دکتره هر کاری کرد که شاید بشه از طریق سرنگ یه کاری کنه ریه بابام تخلیه بشه نشد یهو حالش خیلی خیلی بد شد ما بغلش کردیم من و داداشم تو بین حیاط تو دستمون خودم فهمیدم که دیگه تموم کرده به هر حال برندش بیمارستان ولی فایده ای نداشت. زهرا خانم حسابی اشک ما رو در اوردی ![]() 14-گوشیت چیه ؟ n82 15-شعلت چیه؟ تکراری 16-دوستداری کدوم یکی از بچه ها را از نزدیک ببینی؟ شکیب و پانیذ 17-بزرگترین حسرت زندگیت ؟ از دست دادن فرصت های برابرم که نمیخام یاد خودم بندازمش 18-اگه اسمت همینی که هست نبود اسمت چی بود؟ تکراری 19-اگه دختر به دنیا میاومدی دوست داشتی اسمت چی بود؟ زهرا ![]() 20-چه غدایی رو دوست داری؟ تکراری 21-از چه غذایی بدت میاد؟ تکراری 22-توی اوقات فراغتت چی کار میکنی؟ گشت و گذار با دوستام و نت 23-از چه میوه ای خوشت میاد؟ پرتقال 24-از چه میوه ای بدت میاد؟ لیمو شیرین 25-بهترین آهنگ های که از گوش کردنش سیر نمیشی کدومان؟ ای عشق داریوش و بی خداحافظی رضا صادقی رگ خواب محسن یگانه 26-بازیگر زن خارجی مورد علاقت کیه؟ کیت بلنشت 27-بازیگر مرد خارجی مورد علاقت کیه؟ رابرت دنیرو 28-بازیگر های زن ایرانی موردعلاقت کیه؟ گوهر خیر اندیش-حمیده خیر ابادی-فاطمه معتمداریا 29-بازیگر های مرد ایرانی موردعلاقت کیه؟ عزت الله انتظامی-رضا کیانیان-مرحوم شکیبایی-پوریا پور سرخ و چندتای دیگه 30-سریال های خارجی و ایرانی موردعلاقت کدومه؟ پزشک دهکده و قصه های جزیره و جومونگ-فرار از زندان مخترا نامه-فاصله ها-دلنوازن 31-قبل از این که بشینی پشت میز داشتی چی کار میکردی؟ دوستم میخاست بره پادگان با موتور رفتم رسوندمش 32-از چه بازی کامپیوتری خوشت میاد؟ کال اف دیوتی و سوکر 33- از چه بازی کامپیوتر بدت میاد؟ والله بیشتر این بازیهای کودکانه بدم میاد ولی خب بازی نکردم که بدم بیاد هر چی بازی میکنم ازش خوشم می اومده 34-شخصيت کارتوني مورد علاقه ات کيه ؟ باب اسفنجی 35-وحشتناکترين صحنه اي که ديده ای چي بود ؟ یه تصادف تو شیراز که 10 نفر کشته شده بودن ![]() 36- چرا هر موقع یاهو پی اممیدی اول شکلک میزنی ؟ من احساس می کنم چونخیلی بی عرضه هستی این کارو می کنی ؟ داری لقب شوهرت رو میذاری رو من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه چون میترسم ازت اول شکلک میذارم 37- موفق باشی سلامت باشی ![]() ![]()
|
|
#29 |
|
|
و اما علیرضا عزیز
سلام سیما خانم خب من فقط یه چندتا سوال میپرسم اماده ای؟ اره چه جورم 1 خوننده مورد علاقت؟ داریوش 2 شادمهرجوووونمو دوست داری؟ ازش بدم نمیاد 3 نظرت راجع حامد بهداد؟ اره سبک خاصی داره تو بازی 4 نظرت راجع من؟ دختر خوبی هستی ولی خیلی رفیق بازی من پای رفیق بازی رو خوردم سودی نداره 5بد ترین اخلاقت؟ زود رنج بودن 6 بهترین اخلاقت؟ نمیدونم از نظر شما چیه 7 بچه های98 رو چه جور میبینی؟ بچه های گل و دوست داشتنی 8بازیگر مرد و زن مورد علاقت؟ تکراری 9رنگ مورد علاقت؟ تکراری 10کادوی مورد علاقت؟ انگشتر ![]() 11 یه شعر قشنگ از شادمهر عزیزم؟ ترسم از این که روزی من به یاد تو نباشم دیگه دل سرد بشم از تو برم و با تو نباشم ![]() ترسم از این که روزی روی قولم پا بذارم واسه بدبینی و حرفات تو رو تنها بذارم ترس من از خنده های تلخ و بیروح لب تو کاش بدونی دل تنهام گم شده تو این شب تو اینم تقدیم به سیما خانم ![]() خب داداشی خسته نشی ممنونم از سوالات موفق باشی عزیزم بهترین ارزوها رو برات دارم همیچنین
|
|
#30 |
|
|
دوستان من از رو نمیرما هر چی دلتون میخواد سوال کنید برم بازم میام جواب میدم
![]()
![]() |
| برچسب ها |
| alireza, داغ, صندلی, علیرضا |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |