![]() |
![]() |
|||||||||||||
|
||||||||||||||
| تابلو اعلانات |
|
1 - در تاپیک ها و دیگر قسمت های این انجمن فقط فارسی تایپ نمایید . نوشته های فنگلیش حذف خواهد شد . 2 - لطفا از ایجاد تاپیک های مغایر با قوانین سایت خودداری نمایید . 3 - از ایجاد تاپیک های خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران خودداری نمایید . این تاپیک ها حذف خواهد شد . 4 - در صورت وجود هر گونه مشکل و یا سوال مدیران انجمن را مطلع سازید . |
| آخرین ارسال های تالار |
|
|||||||
![]() |
| اشتراک گذاری این مطلب : |
|
|
لینک های داده شده | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
|
سلام ایمان جون
یه اسکریپت میخوام که بریزم تو hostام و بعدش ع.ک.س آ.پ.ل..و..د. کنم ولی یه جوری باشه بشه بهش پسورد داد که فقط خودم آ.پ.ل..و..د. کنم میشه کمک کنی ممنونم ![]() |
|
5 ارسال آخر توسط m2sh
|
|||||
| موضوعات | انجمن | آخرین ارسال کننده | پاسخ ها | نمایش ها | آخرین ارسال |
|
|
متفرقه | m2sh | 5 | 96 | ۱۳۹۰-۰۷-۱۰ ۰۹:۱۳ بعد از ظهر |
|
|
آپلود سنترها | m2sh | 3 | 584 | ۱۳۹۰-۰۱-۱۶ ۰۶:۱۲ بعد از ظهر |
|
|
هاست و دامنه | m2sh | 0 | 197 | ۱۳۹۰-۰۱-۱۰ ۰۱:۳۴ بعد از ظهر |
|
|
گالری عکس حشرات | alirezausefi | 6 | 48 | ۱۳۸۹-۱۰-۳۰ ۱۱:۵۵ قبل از ظهر |
|
|
گالری عکس مد و لباس | m2sh | 6 | 55 | ۱۳۸۹-۰۷-۱ ۱۱:۳۵ قبل از ظهر |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
اره صبر کن تا 30 دقیقه چند تا کارو انجام بدم از آرشیو کامپیوترم برات آپلود کنم
[برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید] تاریخ اعزام : 1390/8/18 تاریخ ترخیص : 1392/2/18 ( البته بدون اضافه خدمت ) ![]() [برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید
. برای عضویت اینجا کلیک نمایید] |
|
|
|
#3 |
|
|
من پیشنهاد می کنم از این آپلود سنتر استفاده کنی که تا به امروز میشه گفت بهترین اسکریپت در زمینه سایت آپلود سنتر هست و واقعا امکانات بالایی داره
![]() اسکریپت آپلود سنتر kleeja دارای امکاناتی چون چند زبانه ، دارای سیستم پلاگین و قالب ، عضوگیری ، اتصال به انجمن ساز ها (phpbb, mysmartbb,vbulltin) ، قرار دادن لوگو روی تصاویر ، دارای پنل مدیریت و امکانات بسیار دیگر ، این اسکریپت رایگان میباشد ، برای دیدن پیشنمایش به ادامه مطلب بروید . [برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید] پیش نمایش : [برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید] خوب بعد از نصب توی تنظیماتش بگرد و امکان آپلود فایل رو فقط و فقط برای اعضای سایت بزار و بعدش برو عضویت رو ببند در نتیجه فقط می تونی خودت آپلود کنی ( البته خودت باید یک یوزر داشته باشی )
[برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید] تاریخ اعزام : 1390/8/18 تاریخ ترخیص : 1392/2/18 ( البته بدون اضافه خدمت ) ![]() [برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید
. برای عضویت اینجا کلیک نمایید] |
|
|
|
#4 |
|
|
سلام ایمان جون
ممنونم خیلی باحاله دقیق همون چیزی بود که میخواستم به بچه هایی هم که آ.پ.ل.و.د سنتر میخوام همینو پیشنهاد میکنم آخرشه ممنونم ![]() |
|
![]() |
| برچسب ها |
| آپلود, اسکریپت, عکس |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|