![]() |
![]() |
|||||||||||||
|
||||||||||||||
| تابلو اعلانات |
|
1 - در تاپیک ها و دیگر قسمت های این انجمن فقط فارسی تایپ نمایید . نوشته های فنگلیش حذف خواهد شد . 2 - لطفا از ایجاد تاپیک های مغایر با قوانین سایت خودداری نمایید . 3 - از ایجاد تاپیک های خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران خودداری نمایید . این تاپیک ها حذف خواهد شد . 4 - در صورت وجود هر گونه مشکل و یا سوال مدیران انجمن را مطلع سازید . |
| آخرین ارسال های تالار |
|
|||||||
![]() |
| اشتراک گذاری این مطلب : |
|
|
لینک های داده شده | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
|
به نام الله که یگانه است
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی کاربران در این تاپیک اخبار اختلالات سایت اعلام می گردد . البته امیدوارم که همیشه سایت بدون اختلال باشه
[برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید] تاریخ اعزام : 1390/8/18 تاریخ ترخیص : 1392/2/18 ( البته بدون اضافه خدمت ) ![]() [برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید
. برای عضویت اینجا کلیک نمایید] |
|
5 ارسال آخر توسط iman
|
|||||
| موضوعات | انجمن | آخرین ارسال کننده | پاسخ ها | نمایش ها | آخرین ارسال |
|
|
مناسبت ها | mali70 | 11 | 73 | ۱۳۹۱-۰۲-۲۲ ۰۷:۴۲ بعد از ظهر |
|
|
قوانین و اخبار سایت | iman | 2 | 80 | ۱۳۹۱-۰۱-۳۰ ۰۳:۳۱ بعد از ظهر |
|
|
مکان های دیدنی | jamshid1107 | 3 | 56 | ۱۳۹۱-۰۱-۱۲ ۰۵:۰۷ بعد از ظهر |
|
|
مسابقات انجمن | خانم مهربون | 12 | 163 | ۱۳۹۰-۱۲-۲۹ ۰۱:۳۷ بعد از ظهر |
|
|
مناسبت ها | mohammadwrw | 23 | 257 | ۱۳۹۰-۱۲-۲۷ ۰۳:۳۷ بعد از ظهر |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
خدا رو شکر که مشکل حل شد و ایشالا دیگه از این مشکلات برای سایت پیش نیاد
![]() بالاخره یه روز تمام سواره ها باید پیاده شن دیگه ![]() زیارتتم قبول مشدی ![]()
|
|
#3 |
|
|
الهی قربونت بشم u خودت گلی .....آگه مشکلی پیش اومد بگی....اگه این سریع رفتی دعا من هم فراموش نکنی
|
|
|
|
#4 |
|
|
زیارت قبول
![]() امیدوارم دیگه مشکلی پیش نیاد ![]()
|
#5 |
|
|
خسته نباشی ایمان جان...ممنون برای زحماتت
![]() |
|
|
|
#6 |
|
|
وای چه رمانتیک .....................
رفتی پارتی بازی پیش امام رضا (ع) ولی خوبه دعات قبول شد سایت درست شد. ![]() ![]() ![]() خسته نباشی
|
|
#7 |
|
|
مدیریت خسته نباشی
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ولی رفتی پارتی بازی کردی ها پیش امام رضا(ع). خوبه خوبه ........... ![]()
|
|
#8 |
|
|
چرا من هرچی اینجا پست می زنم نمیاد اخطار می ده .....
ولش کن اصلا به ما نیومده ازت تعریف کنیم . همین دستت درد نکنه کافیه ![]() .....(چقدر چیزای قشنگ نوشته بود . پشیمون شدم) ![]()
|
|
#9 |
|
|
سایه جان و بقیه کاربران
توی انجمن های مخصوص سایت نوشته ها یا تاپیک هاتون تا زمانی که من تاییئ نکنم به نمایش گذاشته نمیشه و فقط مدیران می تونند ببینید اما تایید نمی تونند بکن و تائید فقط از سمت منه یک پست که دادید صبر کنید بعد اون اولین باری که به سایت سر بزنم نوشته ها رو تائید می کنم البته فقط در انجمن های زیر شاخه سر آغاز این قانون حاکامه و انجمن های دیگه می بینید که ارسال تاپیک داخلشون آزاده
[برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید] تاریخ اعزام : 1390/8/18 تاریخ ترخیص : 1392/2/18 ( البته بدون اضافه خدمت ) ![]() [برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید
. برای عضویت اینجا کلیک نمایید] |
|
|
|
#10 |
|
|
ممنون ایمان جان و خسته نباشید
![]()
![]() |
| برچسب ها |
| اختلالات, به, دلیل, سایت, پوزش |