![]() |
![]() |
|||||||||||||
|
||||||||||||||
| تابلو اعلانات |
|
1 - در تاپیک ها و دیگر قسمت های این انجمن فقط فارسی تایپ نمایید . نوشته های فنگلیش حذف خواهد شد . 2 - لطفا از ایجاد تاپیک های مغایر با قوانین سایت خودداری نمایید . 3 - از ایجاد تاپیک های خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران خودداری نمایید . این تاپیک ها حذف خواهد شد . 4 - در صورت وجود هر گونه مشکل و یا سوال مدیران انجمن را مطلع سازید . |
| آخرین ارسال های تالار |
|
|||||||
| نظرات و پیشنهادات پيشنهادات و انتقادات سازنده خودتون رو جهت بهتر شدن انجمن ها و سایت اينجا، مطرح كنيد. |
![]() |
| اشتراک گذاری این مطلب : |
|
|
لینک های داده شده | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#11 | |
|
|
نقل قول:
![]()
بگو رهایم کنند بگو راه ِ خانه ام را به یاد خواهم آورد می خواهم به جایی دور خیره شوم می خواهم سیگاری بگیرانم می خواهم یک لحظه به این لحظه بی اندیشم ؛ آیا میان ِ آن همه اتفاق من از سر ِ اتفاق ، زنده ام هنوز ؟!! |
|
|
|
|
#12 |
|
|
علاوه بر سول قبلی اگه بخوام یه گروه بسازم که همه پس از عضویت سریع به لیست اعضا نرن و منتظر تاید من بشن خواها زود جواب بدین
|
|
|
|
#13 | |
|
|
نقل قول:
قسمت وام برای جمع امتیازات شما هست شما به میزان فعالیتی که در این سایت می کنید امتیاز دریافت می کنید بعضی موقع ها هست که برای استفاده از یک قسمت سایت نیاز به امتیاز بالاتری دارید در نتیحه از سایت وام می گیرید و از اون قسمت استفاده می کنید و وقتی سیستم خودش صلاح دونست مبلغی که وام گرفتید به علاوه کامزد از حسابتون کم می کنه امیدوارم کامل باشه توضیحاتم
[برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید] تاریخ اعزام : 1390/8/18 تاریخ ترخیص : 1392/2/18 ( البته بدون اضافه خدمت ) ![]() [برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید
. برای عضویت اینجا کلیک نمایید] |
|
|
|
|
#14 |
|
|
خوب اوکی شد اما واسه گروه چی؟
|
|
|
|
#15 | |
|
|
نقل قول:
در قسمت نوع گروه : اگر عمومی بزارید همه می تونند عضو بشند اگر فقط دعوت شده بزارید فقط مدیر گروه باید اعضا رو دعوت کنه و قابل عضویت نیست اگر مدیریت شده بزارید مدیریت بیشتری بر روش دارید اما پیشنهادم به شما اینه فقط دعوت شده بزارید ![]()
[برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید] تاریخ اعزام : 1390/8/18 تاریخ ترخیص : 1392/2/18 ( البته بدون اضافه خدمت ) ![]() [برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید
|
|
|
|
#16 |
|
|
لینک در امضا رو براتون آزاد کردم می تونید لینک وبلاگ یا تاپیک ها یا گروه های دسته جمعیتون رو بزارید فقط لطف کنید لینک هایی که جنبه تبلیغاتی دارند در امضا قرار ندید ![]()
|
|
|
#17 |
|
|
ببخشید ایمان خیلی سوال میپرسم ولی...![]() میخوام به پروفایلم آلبوم اضافه کنم میگه اجازه استفاده از BBcode رو ندارید ![]()
بگو رهایم کنند بگو راه ِ خانه ام را به یاد خواهم آورد می خواهم به جایی دور خیره شوم می خواهم سیگاری بگیرانم می خواهم یک لحظه به این لحظه بی اندیشم ؛ آیا میان ِ آن همه اتفاق من از سر ِ اتفاق ، زنده ام هنوز ؟!! |
|
|
|
#18 | |
|
|
نقل قول:
خواهش هر وقت هر سوالی داشتید من در خدمتم در مورد آلبوم باید بگم شما نیازی به استفاده از bbcode ندارید پس اون نوشته فقط به شما آگاهی داده که شما و حتی خود من اجازه ندارم در اون قسمت از bbcode استفاده کنم bbcode ها کدهایی هستن که باهاش شما کارهای مختلف توی سایت می کنید مثلا وقتی عکس میخوان بزارید توی سایت توسط این کد عکس نمایش داده میشه [img]لینک عکس مورد نظر[/img] یا این لینک باعث میشه نوشته شما لینک دار بشه [url]لینک مورد نظر [/ url] پس چون نیازی به نمایش چیی ندارید اون قسمت غیر فعال هست که فعال کردنش حتی دست من هم نیست پیش فرض هست
|
|
|
|
#19 |
|
|
سلام.
چرا من نمی تونم به کسی پیام بازدید کننده بدم؟ ![]() تا قبل امشب می تونستم و تنظیمات پروفایلمم دست کاری نکردم.
|
|
#20 | |
|
|
نقل قول:
الان فکر کنم بتونید لطفا تست کنید ![]()
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| تالار, در, سایت, مورد, پاسخ, پرسش, گفتمان |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (0 عضو و 2 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|