![]() |
![]() |
|||||||||||||
|
||||||||||||||
| تابلو اعلانات |
|
1 - در تاپیک ها و دیگر قسمت های این انجمن فقط فارسی تایپ نمایید . نوشته های فنگلیش حذف خواهد شد . 2 - لطفا از ایجاد تاپیک های مغایر با قوانین سایت خودداری نمایید . 3 - از ایجاد تاپیک های خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران خودداری نمایید . این تاپیک ها حذف خواهد شد . 4 - در صورت وجود هر گونه مشکل و یا سوال مدیران انجمن را مطلع سازید . |
| آخرین ارسال های تالار |
|
|||||||
![]() |
| اشتراک گذاری این مطلب : |
|
|
لینک های داده شده | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#31 | |
|
|
نقل قول:
ممنون ![]() نه اون شب که تولد نگرفتم شب قبل تولدمو گرفتم اون شب با مهسا و نسیم رفتبم کلاس فیزیک بعد رفتیم کافی شاپ تولدم کار خاصی نکردیم ![]() ![]() سوالتو نپرسی حواب نمی دم حوصله ندارم مخمو خسته کنم ![]() 2 تا سوال به فکرم رسید 1.چرا منو انقدر اذیت می کنی؟؟؟؟ ![]() 2.بالاخره می خوای چیکار کنی؟؟ ![]()
| تبلیغات | |
|
|
|
|
|
#32 | ||
|
|
نقل قول:
این چیه نوشتی: نقل قول:
دلیل زیاد آبجی داشتنم تو نت اینه که تو واقعیت آبجی ندارم! بعدشم بگم سوالات درست نبود! بیشتر تلاش کن! ![]()
|
#33 |
|
|
خواهر شوهر خوبی باش
عروس خوبی باشم داداشتو اذیت نکنمخوبه به این گیر ندادی ![]() من نمی دونم دیگه
|
#34 |
|
|
صندلی داغ رو قفل می کنم
اگه قرار باشه از موضوعاتی صحبت بشه که در این سایت اتفاق نیفتاده صندلی داغ فلسفش اینه که از فردی که روی صندلی داغ هستن سوال بشه و اون فرد با صداقت کامل جواب بده قرار نیست فردی که روی صندلی هست از افراد دیگه سوال کنه ریما جان همیشه قرار نیست من تذکر بدم سعی کنید بعضی وقت ها خودتون درک کنید باید چیکار کنید
[برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید] تاریخ اعزام : 1390/8/18 تاریخ ترخیص : 1392/2/18 ( البته بدون اضافه خدمت ) ![]() [برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید
. برای عضویت اینجا کلیک نمایید] |
|
|
#35 |
|
|
خوب مثل اینکه عمر این صندلی داغ هم به پایان رسید
![]() موضوع بسته شد
[برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید] تاریخ اعزام : 1390/8/18 تاریخ ترخیص : 1392/2/18 ( البته بدون اضافه خدمت ) ![]() [برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید
. برای عضویت اینجا کلیک نمایید] |
![]() |
| برچسب ها |
| داغ, ریما, صندلی |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|