![]() |
![]() |
|||||||||||||
|
||||||||||||||
| تابلو اعلانات |
|
1 - در تاپیک ها و دیگر قسمت های این انجمن فقط فارسی تایپ نمایید . نوشته های فنگلیش حذف خواهد شد . 2 - لطفا از ایجاد تاپیک های مغایر با قوانین سایت خودداری نمایید . 3 - از ایجاد تاپیک های خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران خودداری نمایید . این تاپیک ها حذف خواهد شد . 4 - در صورت وجود هر گونه مشکل و یا سوال مدیران انجمن را مطلع سازید . |
| آخرین ارسال های تالار |
|
|||||||
![]() |
| اشتراک گذاری این مطلب : |
|
|
لینک های داده شده | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
Guest
|
بروبچ این مشاعره یکم فرق داره نفر اول شعرشو میگه بعد حرفی که نفر دوم باید آغازگر باشه هم میگه
برای مثال من این شعر رو میگم ((خستگان اشک را ایام درمان خواهد آمد/غم مخور مرحم گذار دردمندان خواهد آمد)* بعد میگم نفر بعد "الف" بده نفر بعد باید با الف شروع کنه حالا من شعرمو گفتم نفر بعد باید "ب"بده |
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
تو این تاپیک ماشعره به سبک نوین هستش هر کس میتونه از هر شعری استفاده کنه(کودکانه،متن آهنگ،متن نوحه و ....) قانون مشاعره حرف آخر شعر حرف آغازی نفر بعد هستش
برای شروع خودم میگم اتل متل توتوله کاو حسن چه جوره "ه" آغاز گر شعر هستش منتظرم یکی بیاد پست بده |
|
|
|
#3 |
|
|
خوب پس اینجا جایی هست که من باید همش اشعار محسن چاووشی رو بگم
هر روز عمرم از دیروز بدتره عمری که هر نفس بی قبل نمی گذره دل گیر خسته ام بی روح ساکتم نبضم نمی زنه پلکم نمی پره می دونم امشبم از خواب می پرم از گریه تا سحر خوابم نمی بره این زنده موندنه بازنده موندنه بی دوست زندگی زندگی مرگ از تو بهتره اون روبروم داره پرواز میکنه می بینمش هنوز از پشت پنجره هی دست تکون میدم هی داد می زنم اون سنگ دل ولی هم کوره هم کره
[برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید] تاریخ اعزام : 1390/8/18 تاریخ ترخیص : 1392/2/18 ( البته بدون اضافه خدمت ) ![]() [برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید
. برای عضویت اینجا کلیک نمایید] |
|
|
|
#5 |
|
|
به کجا چنین شتابان گون از نسیم پرسد
دل من گرفته زین جا هوس سفر نداری نفر بعدی با " چ "
[برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید] تاریخ اعزام : 1390/8/18 تاریخ ترخیص : 1392/2/18 ( البته بدون اضافه خدمت ) ![]() [برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید
|
|
|
#7 |
|
|
ابرهای پاییزی دل گیر من
جوونترا چهره خیس من چشم های من بی خبرای ساده منتظرای دل به جاده داده نفر بعدی با " م "
|
|
|
#8 |
|
|
( آلبوم ژاکت محسن چاووشی آهنگ حراج محصول 1388 )
تنهای تنها بمونم حیف دلم که پیش تو موند و به هیچکی دل نبست حیف دل صبور من که عاشقت بوده هست
|
|
|
#9 |
|
|
ترا از بین صدها گل جدا کردم
تو سینه جشن عشقت رو بپا کردم برای نقطه پایان تنهایی تو تنها اسمی بودی که صدا کردم |
|
|
|
#10 |
|
|
مشعل گرم چشات خورشید خوابش می کنه
سرخی برق نگات خورشید خامش می کنه
|
![]() |
| برچسب ها |
| مشاعره |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|