![]() |
![]() |
|||||||||||||
|
||||||||||||||
| تابلو اعلانات |
|
1 - در تاپیک ها و دیگر قسمت های این انجمن فقط فارسی تایپ نمایید . نوشته های فنگلیش حذف خواهد شد . 2 - لطفا از ایجاد تاپیک های مغایر با قوانین سایت خودداری نمایید . 3 - از ایجاد تاپیک های خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران خودداری نمایید . این تاپیک ها حذف خواهد شد . 4 - در صورت وجود هر گونه مشکل و یا سوال مدیران انجمن را مطلع سازید . |
| آخرین ارسال های تالار |
|
|||||||
| نظرات و پیشنهادات پيشنهادات و انتقادات سازنده خودتون رو جهت بهتر شدن انجمن ها و سایت اينجا، مطرح كنيد. |
![]() |
| اشتراک گذاری این مطلب : |
|
|
لینک های داده شده | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
|
سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان
بالاخره مشکل شکلک های سایت حل شد و این خیلی منو خوشحال کرد حالا لازم دونستم با این که شکلک های زیادی در بحش شکلک ها وحود داره ازتون بخوام اگر کسی شکلک خاصی مد نظرش هست در این تاپیک ارسال کنه تا بنده بزارم در قسمت شکلک ها فقط توجه کنید عکس شکلک هاتون رو بزارید و هر دوره که عکس ها به 10 تا رسید من پست هاتون رو پاک می کنم و شکلک هایی که پیشنهاد دادید رو میزارم در قسمت شکلک ها ممنون دوستان که لطف دارید به ما و رسانه فارسی زبان خودتون
[برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید] تاریخ اعزام : 1390/8/18 تاریخ ترخیص : 1392/2/18 ( البته بدون اضافه خدمت ) ![]() [برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید
. برای عضویت اینجا کلیک نمایید] |
|
5 ارسال آخر توسط iman
|
|||||
| موضوعات | انجمن | آخرین ارسال کننده | پاسخ ها | نمایش ها | آخرین ارسال |
|
|
مناسبت ها | mali70 | 11 | 73 | ۱۳۹۱-۰۲-۲۲ ۰۷:۴۲ بعد از ظهر |
|
|
قوانین و اخبار سایت | iman | 2 | 80 | ۱۳۹۱-۰۱-۳۰ ۰۳:۳۱ بعد از ظهر |
|
|
مکان های دیدنی | jamshid1107 | 3 | 56 | ۱۳۹۱-۰۱-۱۲ ۰۵:۰۷ بعد از ظهر |
|
|
مسابقات انجمن | خانم مهربون | 12 | 163 | ۱۳۹۰-۱۲-۲۹ ۰۱:۳۷ بعد از ظهر |
|
|
مناسبت ها | mohammadwrw | 23 | 257 | ۱۳۹۰-۱۲-۲۷ ۰۳:۳۷ بعد از ظهر |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
این تاپیک هم برای تست شکلک ها ارسال میشه
![]() ![]() ![]() ![]() :108::108::108::108: : 76:![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : 107:![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :2 1:![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :54::54 :![]() ![]() ![]()
[برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید] تاریخ اعزام : 1390/8/18 تاریخ ترخیص : 1392/2/18 ( البته بدون اضافه خدمت ) ![]() [برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید
|
|
|
#3 |
|
|
داش ایمان دمت گرممممممممممممممممممممم شکلک ها متنوع و خفنه میگردم عزیز شکلک دیدم میزارم این جا
خسته نباشی و ممنون خودم شاهد تلاشت بودم مرسی
|
#4 | |
|
|
نقل قول:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() آخ که چقد دلم واسه شکلک تنگ شده بود بخدا
|
|
|
|
#5 |
|
|
سلام
اینم از تمام شکلک های که داشتم ![]() [برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید]
|
|
#6 | |
|
|
نقل قول:
یه خورده کم حجمشون زیاد بود ![]() ![]() اگر توی این شکلک هایی که قرار دادی شکلک خاصی مورد علاقت هست می تونم اون رو بزارم ولی 1000 تا شکلک خیلی زیاده بخدا ![]()
|
|
|
|
#7 |
|
|
نه من فقط شکلک های که داشتم را گذاشتم که هر کدوم را که شما صلاح می دونید بزارید در واقع آرشیو شکلک
![]()
|
|
#8 |
|
|
آقا ایمان از زحمتی که برای درست کردن شکلک ها کشیدی بی نهایت ممنون
اما اگر می شه این شکلکهایی رو که می زارم در لیست اولیه شکلکها قرار بدید آخه کاربرد اینها از برخی که در لیست اولیه هست مثل این :56: یا این :108: خیلی بیشتره ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#9 |
|
|
مرسی
اگه بتونی این بازی های آنلاین رو هم راه بندازی خیلی خوب میشه |
|
|
|
#10 |
|
|
15 مشکل امنیتی و باگ توش پیدا کردم
سایت هایی که ازش استفاده می کنن عجیبه چرا هک نشدن تا حالا خودم چند وقته دارم روش کار می کنم تا مشکلات امنیتیش حل بشه انشالله قبل عید راه می ندازم بازی ها رو البته بدون مشکل امنیتی
|
![]() |
| برچسب ها |
| سایت, شکلک, های |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|