![]() |
![]() |
|||||||||||||
|
||||||||||||||
| تابلو اعلانات |
|
1 - در تاپیک ها و دیگر قسمت های این انجمن فقط فارسی تایپ نمایید . نوشته های فنگلیش حذف خواهد شد . 2 - لطفا از ایجاد تاپیک های مغایر با قوانین سایت خودداری نمایید . 3 - از ایجاد تاپیک های خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران خودداری نمایید . این تاپیک ها حذف خواهد شد . 4 - در صورت وجود هر گونه مشکل و یا سوال مدیران انجمن را مطلع سازید . |
| آخرین ارسال های تالار |
|
|||||||
![]() |
| اشتراک گذاری این مطلب : |
|
|
لینک های داده شده | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
|
سلام
خسته نباشید خوب این تاپیک رو زدم تا اخبار سایت رو از این به بعد توش اعلام کنیم
[برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید] تاریخ اعزام : 1390/8/18 تاریخ ترخیص : 1392/2/18 ( البته بدون اضافه خدمت ) ![]() [برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید
. برای عضویت اینجا کلیک نمایید] |
|
5 ارسال آخر توسط iman
|
|||||
| موضوعات | انجمن | آخرین ارسال کننده | پاسخ ها | نمایش ها | آخرین ارسال |
|
|
قوانین و اخبار سایت | iman | 5 | 256 | ۱۳۹۰-۱۱-۱۰ ۱۱:۳۰ بعد از ظهر |
|
|
مخصوص اعضای سایت | iman | 56 | 1038 | ۱۳۹۰-۰۸-۱۵ ۰۳:۲۲ قبل از ظهر |
|
|
گالری عکس حیوانات | tanrıça | 5 | 80 | ۱۳۹۰-۰۷-۳۰ ۰۹:۳۱ قبل از ظهر |
|
|
سرگرمی | man | 4645 | 14235 | ۱۳۹۰-۰۷-۲۶ ۰۹:۲۲ بعد از ظهر |
|
|
اخبار موسیقی | Alireza | 6 | 181 | ۱۳۹۰-۰۷-۵ ۰۲:۵۹ قبل از ظهر |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
سه تا اتفاق خوب امروز افتاد که لازم شد بهتون بگم
1 - شکلک های سایت بالاخره درست شد 2 - تابلوی آخرین ارسال های سایت در بالای همه انجمن ها نصب شد دوستانی که با صفحه اول سایت مشکل دارند می تونند از این تابلو استفاده کنند برای مشاهده آخرین ارسال ها 3 - تاریخ سایت شمسی سازی کردم که فکر نکنم سایت دیگه ای باشه که تاریخش شمسی باشه و این خیلی خوبه ممنون به خاطر نهایت همکاریتون امیدوارم بتونم همیشه خدمات ارائه بدم هدفم فقط ارائه خدمات هست نه کسب در آمد
[برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید] تاریخ اعزام : 1390/8/18 تاریخ ترخیص : 1392/2/18 ( البته بدون اضافه خدمت ) ![]() [برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید
|
|
|
#3 |
|
|
نصب سیستم وبلاگ دهی که هر کدوم از شما می تونید وبلاگ برای خودتون داشته باشید و به دوستان و آشنایانتون بگید بیان و در مورد وبلاگتون نظر بدن یا ببینید و نیازی به عضویت نیست به راحتی هر کسی می تونه وبلاگ شما رو ببینه
چند وقتی میشه دارم روی این قسمت وبلاگدهی کار میکنم و بالاخره تموم شد شما می تونید در قسمت تنظیمات وبلاگتون کاری کنید که بکگراند وبلاگتون همیشه سیاه با یا مثلا کاری کنید که هر چی می نویسید با رنگ قرمز نوشته بشه این دیگه بستگی به سلیقه خودتون داره امیدوارم قدر وبلاگ هاتون رو بدونید [برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید] و موضوع دوم اینکه بالاخره مشکلات امنیتی بازی های آنلاین رو حل کردم و دیگه هیچ مشکل امنیتی نداره و روی سایت نصب شده اگر تعداد بازی هاش کم هست فعلا تا یک یا دو روز باید صبر کنید دارم بهترین بازی ها رو سر جمع می کنم امیدوارم در کنار فعالیت در سایت از بازی کردن هم لذت ببرید ببخشید اگر من باید بازی های آنلاین رو خیی وقت پیش نصب می کردم ولی باور کنید مشکلات بزرگی داخل برنامه نویسیش بود که این به ضرر سایت بود میخواستم سیستم بی عیب و نقصی رو ارائه بدم که همین طور هم شد [برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید] البته اینو بگم این دو تا عیدی من به شما دوستان و کاربران خوب این رسانه فرهنگی تفریحی هستش با آروزی سلامتی برای تک تکتون
|
|
|
#4 |
|
|
مرسی ایمان جان بابت زحماتی که می کشی
![]()
|
#5 |
|
|
خواهش می کنم کاری نکردم
در ضمن شقایق جان در این انجمن تاپیک ها تا من تایید نکنم نمایش داده نمی شه چون دیدم چند بار تاپیک ارسال کردید فکر کردید نوشتتون ارسال نشده اینطور نیست شما یک بار بنویسید و بعد از تایید من حتما نمایش پیدا می کنه البته فقط در این انجمن این امکان هستش بقیه انجمن های سایت باز هستند
|
|
|
#6 |
|
|
مرسی ایمان واقعا زحمت کشیدی
![]() |
|
|
|
#7 |
|
|
خوب چند تا خبر دیگه که توی این چند وقت اتفاق افتاد و من وقت نکردم اعلام کنم
1 - بازی های انلاین با 300 بازی به روز شد که سعی می کنم هر ماه 30 بازی جدید بهش اضافه کنم 2 - قالب تالار گفتمان عوض شد و یک قالب اختصاصی برای سایت زدم که روی هیچ سایت دیگه ای نیست امیدوارم دوباره قالب طراحی شدمون رو ندزدن 3 - یک موضوع جالب اینکه به قسمت پروفایل خودتون برید می بینید که در پروفایل هر کاربر علاوه بر مشخصاتش گزینه ها به اسم آخرین موضوعات هستش که 10 موضوع آخر ارسالی توسط هر کاربر اونجا لیست شده 4 - هر فردی که تاپیک جدید می زنه زیر اولین پست اون تاپیک رو اگر نگاه کنید 5 ارسال آخر نویسنده تاپیک به نمایش میاد 5 - واسه راحت بودن اعضا قسمت چه کسانی از تاپیک دیدن کرده اند رو برای همه باز گذاشتم که بدونند تاپیک هایی که می زنند رو چه کسانی دیدن کردن برای اینکه ببینید هست یا نه به آخر هر تاپیک مشاهده کنید می بینید که نام هر ببینده هست این قسمت رو میگم تمامی کسانی که تا کنون از این تاپیک دیدن کرده اند 6 - و موضوع مهم دیگه هم تبلیغات توی سایت های بزرگ ایرانی بود که می بینید روی ثبت نام و بازدید سایت خیلی تاثیر گذاشته و تعداد افراد ثبت نامی زیادتر شدند
|
|
|
#8 |
|
|
بازم از بقیه دوستان خواهش می کنم اگر چیز جالبی در سایت های دیگه می بینند حتما بهم نشون بدند و اطلاع بدن که چی دیدن تا من مشابهش رو طراحی کنم و در سایت خودمون استفاده کنیم
مثلا بیشتر این کارهایی رو که کردم اعضا معرفی کرده بودند و من در سایت بارگزاری کردم البته پیشنهاداتون توی تاپیک [برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید] باید باشه با تشک از همگی امیدوارم عمری باقی بمونه بازم خدمت کنم بهتون
|
|
|
#9 |
|
|
اضافه شدن سیستم اسپم *****
با توجه به این که اکثر کاربران توی یعضی تاپیک ها چند تا پست پشت سر هم ارسال می کنند این سیستم هر کاربری که آخرین ارسال کننده اون تاپیک باشه و بعدش در همون تاپیک یک ارسال دیگه بکنه ارسال های اون فرد در یک پست جمع می کنه در نتیجه دیگه نیاز به مدیر اسپمر نداریم که دونه دونه اسپم ها رو پاک کنه ---------- این پست اضافه شد در 05:56 pm ---------- پست قبلی بود در 05:55 pm ---------- این پست رو برای تست سیستم و نمایش به کاربران ارسال می کنم نتیجه کار رو ببینید خودتون ---------- این پست اضافه شد در 05:57 PM ---------- پست قبلی بود در 05:56 PM ---------- و پست سوم رو برای تست دوباره ارسال می کنم
|
|
|
#10 |
|
|
ممنون ایمان جان
![]() اما یه سوال تایپیک های مثل مشاعره و نفر قبلی و اینا چی ؟ ![]()
![]() |
| برچسب ها |
| اخبار, سایت, مهم |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|