![]() |
![]() |
|||||||||||||
|
||||||||||||||
| تابلو اعلانات |
|
1 - در تاپیک ها و دیگر قسمت های این انجمن فقط فارسی تایپ نمایید . نوشته های فنگلیش حذف خواهد شد . 2 - لطفا از ایجاد تاپیک های مغایر با قوانین سایت خودداری نمایید . 3 - از ایجاد تاپیک های خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران خودداری نمایید . این تاپیک ها حذف خواهد شد . 4 - در صورت وجود هر گونه مشکل و یا سوال مدیران انجمن را مطلع سازید . |
| آخرین ارسال های تالار |
|
|||||||
![]() |
| اشتراک گذاری این مطلب : |
|
|
لینک های داده شده | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#71 |
|
|
یه سوال دیگه چرا من در عنوان اشتباه داشتم
تو و زهرا شایعه ساختید برام ؟؟چرا ریما ملکه عذاب من شده تو این سایت ؟ چرا من همیشه از زهرا می ترسم ؟ چرا همه مسئولیت سایت گردن فاطیمای عزیز هست در حال حاضر ؟ چرا من این 4 تا سوال رو پرسیدم ؟
[برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید] تاریخ اعزام : 1390/8/18 تاریخ ترخیص : 1392/2/18 ( البته بدون اضافه خدمت ) ![]() روز مرگم، هر که شیون کند از دور و برم دور کنید همه را مســــت و خراب از مــــی انــــگور کنیـــــد ... مرد غـسـال مرا سیــــر شــــرابــــــش بدهید مست مست از همه جا حـــال خرابش بدهید ... بر مزارم مــگــذاریــد بـیـــاید واعــــــظ پـیــر میخانه بخواند غــزلــی از حــــافـــظ ... جای تلقــیـن به بالای سرم دف بـــزنیـــد شاهدی رقص کند جمله شما کـــف بزنید ... روز مرگــم وسط سینه من چـــاک زنیـد اندرون دل مــن یک قـلم تـاک زنـیـــــــد ... روی قــبـــرم بنویـسیــد وفــــادار برفــت آن جگر سوخته خسته از این دار برفــــت ![]() |
|
|
#72 | |
|
|
نقل قول:
؛ من شایعه نساختم دزد خودتی ![]() از اذیت کردن جنابعالی بسی لذت میبرد احتمالاً آیا ؛ آهای ریما به داداشی من چیکار داری؟!!!!! ؛ مگه نگفتم موضوع اذیت کردن ایمان سکرت بمونه ؛ تازه ایمان کجاشو دیدی میخوام با 6 قلوهای زهرا بیفتیم به جونت ![]() مگه لولو خرخرست؟! یدونه بزنی تو صورتش دیگه چیزی بهت نمیگه ![]() به دو دلیل : 1. بچه ها دقت نمیکنن. 2. باران و مینا خانم غیبشون زده احتمالاً حوصله ات سر رفته ؛ برو استاتیکتو بخون بچه ![]()
|
|
#73 |
|
|
خوب جواب زهرا خانم مبنی بر تیم فوتبال پاتوق از نظر من :
من خودم از بچگی گلر خوبی بودم البته تو فوتسال ولی تو فوتبال برعکس اون مهاجم خوبی ام. ؛ اگه قرار باشه تیم فوتبال راه بندازیم من نوک حمله ام و طریقه گل زدنم بگیر نگیر داره عین آرش برهانی 70 تا رو خراب میکنم 65 تا رو گل میکنم. ولی پاسور خوبیم. در ضمن تیم فوتبالمون مختلطه چینشش اینطوری میشه :سعید (مهاجم نوک) ![]() نوید (هافبک راست) / ایمان (مهاجم پوششی) / علی بی عرضه (هافبک چپ) ![]() فاطیما (خط میانی) / جمشید (خط میانی) ![]() پانیذ (هافبک دفاعی) ![]() آوا (دفاع راست) :sarcastic: / نیکا (دفاع چپ) / شکیب (دفاع وسط) ![]() زهرا (دروازه بان) ![]() سرمربی : مامان شقایق ![]() ذخیره ها : سایر بچه های پاتوق
ویرایش توسط feedback : ۱۳۸۹-۰۵-۲۷ در ساعت ۱۱:۴۵ قبل از ظهر. |
|
|
#74 |
|
|
خوب با توجه به گذشتن تاریخ تاپیک موضوع بسته میشه
و اینکه مرسی بابت جواب ها و سوال هاتون ![]()
[برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید] تاریخ اعزام : 1390/8/18 تاریخ ترخیص : 1392/2/18 ( البته بدون اضافه خدمت ) ![]() روز مرگم، هر که شیون کند از دور و برم دور کنید همه را مســــت و خراب از مــــی انــــگور کنیـــــد ... مرد غـسـال مرا سیــــر شــــرابــــــش بدهید مست مست از همه جا حـــال خرابش بدهید ... بر مزارم مــگــذاریــد بـیـــاید واعــــــظ پـیــر میخانه بخواند غــزلــی از حــــافـــظ ... جای تلقــیـن به بالای سرم دف بـــزنیـــد شاهدی رقص کند جمله شما کـــف بزنید ... روز مرگــم وسط سینه من چـــاک زنیـد اندرون دل مــن یک قـلم تـاک زنـیـــــــد ... روی قــبـــرم بنویـسیــد وفــــادار برفــت آن جگر سوخته خسته از این دار برفــــت ![]() |
![]() |
| برچسب ها |
| feadback, feedback, داغ, سعید, صندلی |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|