![]() |
![]() |
|||||||||||||
|
||||||||||||||
| تابلو اعلانات |
|
1 - در تاپیک ها و دیگر قسمت های این انجمن فقط فارسی تایپ نمایید . نوشته های فنگلیش حذف خواهد شد . 2 - لطفا از ایجاد تاپیک های مغایر با قوانین سایت خودداری نمایید . 3 - از ایجاد تاپیک های خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران خودداری نمایید . این تاپیک ها حذف خواهد شد . 4 - در صورت وجود هر گونه مشکل و یا سوال مدیران انجمن را مطلع سازید . |
| آخرین ارسال های تالار |
|
|||||||
![]() |
| اشتراک گذاری این مطلب : |
|
|
لینک های داده شده | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
|
خوب نوبتی هم باشه نوبت سوزوندن سعید خان هستش
قوانین رو رعایت کنید لطفا 1. مدت زمان صندلی داغ یک هفته است. 2. هر سوال رو جدا نقل کنید و پاسخ بدید. 3. شخصی که روی صندلی داغ می شینه موظف نیست به تمام سوالات پاسخ بده. خصوصا سوالات شخصی. 4. تاپیک رو منحرف نکنید و فقط و فقط از شخصی که روی صندلی نشسته سوالات مورد نظر رو بپرسید. 5. هر پست خارج از حیطه ی صندلی داغ سریعا حذف می شه و با شخص ارسال کننده برخورد می شه.
[برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید] تاریخ اعزام : 1390/8/18 تاریخ ترخیص : 1392/2/18 ( البته بدون اضافه خدمت ) ![]() روز مرگم، هر که شیون کند از دور و برم دور کنید همه را مســــت و خراب از مــــی انــــگور کنیـــــد ... مرد غـسـال مرا سیــــر شــــرابــــــش بدهید مست مست از همه جا حـــال خرابش بدهید ... بر مزارم مــگــذاریــد بـیـــاید واعــــــظ پـیــر میخانه بخواند غــزلــی از حــــافـــظ ... جای تلقــیـن به بالای سرم دف بـــزنیـــد شاهدی رقص کند جمله شما کـــف بزنید ... روز مرگــم وسط سینه من چـــاک زنیـد اندرون دل مــن یک قـلم تـاک زنـیـــــــد ... روی قــبـــرم بنویـسیــد وفــــادار برفــت آن جگر سوخته خسته از این دار برفــــت ![]() |
5 ارسال آخر توسط iman
|
|||||
| موضوعات | انجمن | آخرین ارسال کننده | پاسخ ها | نمایش ها | آخرین ارسال |
|
|
مناسبت ها | mali70 | 11 | 76 | ۱۳۹۱-۰۲-۲۲ ۰۷:۴۲ بعد از ظهر |
|
|
قوانین و اخبار سایت | iman | 2 | 81 | ۱۳۹۱-۰۱-۳۰ ۰۳:۳۱ بعد از ظهر |
|
|
مکان های دیدنی | jamshid1107 | 3 | 57 | ۱۳۹۱-۰۱-۱۲ ۰۵:۰۷ بعد از ظهر |
|
|
مسابقات انجمن | خانم مهربون | 12 | 165 | ۱۳۹۰-۱۲-۲۹ ۰۱:۳۷ بعد از ظهر |
|
|
مناسبت ها | mohammadwrw | 23 | 258 | ۱۳۹۰-۱۲-۲۷ ۰۳:۳۷ بعد از ظهر |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
میگن یه تاپیک بخور نون تره ده تا تاپیک بخور نون کره واسه ما گفتن که تاپیک اول تایپ میکنیم تاپیک های بعدی کپی پیست می کنیم
جواب بدید آیا بیا اینم چند تا سوال کوچیک ![]() 1- نوازنده ساز سنگین وزن اروپایی کیه ؟ بگو که جدولم کاملشه 2 - جدول حل میکنی ؟ اگه اره خودت حل میکنی یا هی از دیگران می پرسی؟ 3 - چه گلی دوست داری؟ همین طور چه سازی؟ 4 - دستبند و گردنبند . . .داری؟؟ راستشو بگو !!! 5 - از کدوم تاپیک خوشت میاد ؟ از کدوم بدت میاد؟ 6 - واسه کاربرای زیر یه لقب بگو ؟ ایمان - فاطیما - شقایق - نوید - یاسر - سعید - نرگس - زهرا - سپیده - مینا - شبنم 7 - آواتار و امضای کدوم کاربرو دوست داری ؟ 8 - خوش خطی ؟ 9 -نام کاربری کدوم کاربر رو دوست داری ؟ 10 - اگه بخوای یه فیلم بسازی کدوم بازیگرا رو تو فیلمت دعوت میکنی؟ 11- تا حالا به مامان و بابات اس ام اس دادی که دوسشون داری ؟ 12- تا حالا شده دلت بخواد یه سبد پر از پروانه های رنگی داشته باشی؟ 13 - چه درسی رو بیشتر دوست داری؟ 14 - معدلت چند شد؟ 15- پارک رو بیشتر دوست داری یا کتاب خونه؟ 16 - کتک خوردی تا حالا؟ 17 - بدترین کتکی که خوردی از کی بوده ؟ 18 - اهل دعوا هستی؟ 19 - چه تیپی میزنی میری بیرون ؟ 20 - چه رنگی رو دوست داری؟ 21 - لباس چه رنگی دوست داری؟ 22 - شلوار چی میپوشی؟ 23 - اگه یکی بیاد بهت فهش بده چی کار می کنی؟ 24 - پارک رو بیشتر دوست داری یا کتاب خونه؟ 25 - سرگرمیت چیه توی تابستون ؟ 26 - کلاس چی میری؟ 27 - روزی چند ساعت پای نت میشینی؟ 28 - خسته نشدی؟ 29 - تاحلا تصادف کردی؟ 30 - بدترین تصادفی که کردی چی بوده ؟ 31 - کی رو توی دنیا بیشتر از همه دوست داری؟ 32 - مدل موهات چه جوریه ؟ 33 - رنگ کفشت ؟ 34 - اسم ساعتت چیه ؟ 35 - اسم گوشیت چیه ؟ 36 - اگه کچل بشی چی کار می کنی ؟ 37 - چه کتابی رو دوست داری ؟ 38 - قشنگترین فیلم ایرانی که دیدی ؟ 39 - قشنگترین فیلم خارجی که دیدی ؟ 40 - ادامس یا شکلات ؟ 41 - اسپرت میپوشی یا رسمی ؟ 42 - شخصیت مورد علاقت ؟ 43 - سبک موسیقی مورد علاقه ؟ 44 - از کدوم خواننده خوشت میاد ؟ 45 - سینما هم میری ؟ معمولا چه جور فیلم هایی رو می پسندی ؟ 46 - چطوری با فروم اشنا شدی ؟ 47 - اگه قرار باشه یکی از اعضای فروم رو ببینی دوست داری اون کی باشه ( یه نفر ) ؟ 48 - از چه غذایی بدت میاد ؟ 49 - تا حالا شده یه خالی شاخ دار ببندی ؟ اگه اره تعریف کن ؟ 50 - از کدوم بازیگر مرد و زن ایرانی خوشت میاد ؟ 51 - الان رو صندلی داغ چه احساسی داری ؟ 52 - استقلال یا پرسپولیس ؟ 53 - اگه یه زمانی ماشین بخری چی میخری ؟ 54 - سیم کارتت (091، 0935 ، 0932 ، 0919 ، 0936 ) ؟ 55 - قلیون می کشی ؟ اگه اره چه طعمی ؟ 56 - دوست داری جای کدوم یک از این شخصیت ها باشی ( راننده خاور ، رفتگر ، ابدارچی ، ) ؟ 57 - مامان و دوست داری یا بابا؟ یا هردو؟ چقدر؟ 58 - صبحونه چی میخوری معمولا؟ 59 - خارج از کشور رفتی؟ کجا؟ 60 - یوزت تو فروم معنیه خاصی داره؟ اگه داره معنیش چیه؟ 61 - ترجیح میدی مسافرت کجا ها بری؟ 62 - تفریحاتت چیه؟ 63 می خوای وقتی ایشالله 50 سالت شد ، به چه چیزیت افتخار کنی 64 - بهترین فیلمی که دیدی چی بوده ؟! 65 - بهترین قطعه ی موسیقی که شنیدی چیه ؟ 66 - اگه پدر یا مادرت با مهمترین هدف زندگیت مخالفت کنن چه حرکتی از خودت ارائه میدی ؟! 67 - همین الان میخوای چه بیزینسی داشته باشی ؟! 68 - بهترین خاطره ی زندگی و بدترین خاطره ی زندگیت که میشه بگی رو بگو ؟ 69 - دوست داری اگه بهت بگن میتونی از زمان حضور انسان روی زمین نا الان توی کدوم دوره ی زمانیش زندگی میکردی کدوم رو انتخاب میکردی ؟ 70 - معیارهات از دوست خوب چیه ؟! 71 - وقتی خسته ای یا دپرس ، چی میتونه حالتو جا بیاره ؟ 72 - الگوت توی زندگی کدوم شخصیته ؟! 73 - کدوم خوابت رو خیلی خوب یادته دوست داری بازم ببینی ؟! 74 - دوست داری کادوی بعدیت چی باشه ؟ 75 - اگه میگفتن فقط تو روی زمین از انسان ها موندی چی کار میکردی ؟! 76 - حاضری جونت رو واقعا برای کسی بدی ؟!اگر آره چه کسی ؟ 77 - چرا دیر به دیر جواب سوالات میدی ؟ 78 - تا حالا غرق شدی بعد نجات پیدا کنی ؟ 79 - عشق اول کی بود ؟ 80 - موبایلت چیه ؟ 81 - چند تا دوست پسر داری ؟ 82 - رئیس جمهور فعلی عربستان چه کسی است ؟ 83 - اعمال حرام چه اعمالی هستند ؟ 84 - صدات بدرد خواننده شدن میخوره ؟ 85 - رد بول خوردی تا حالا ؟ 86 - آسانسور سوار میشی نمی ترسی ؟ 87 - خبیس ترین آدمی که دیدی تا حالا ؟ 88 - گو1گو*ش رو دوست داشتی ؟ 89 - محبوبت ترین خواننده ؟ 90 - محسن چاووشی گوش کردید وست داری ؟ 91 - گوگل یا یاهو ؟ 92 - سبزوار رو دیدی تا حالا ؟ 93- نظرت در مورد من در 3 خط ؟ 94 - دوست داری بیای حرم امام رضا 95 - باشگاه بدن سازی میری ؟ 96- ال سی دی داری یا مانیتور ؟ 97 - الان چشات درد می کنه ؟ 98 - نهار چی خوردی ؟ 99 - دوست داشتی موهای معلم اول دبستانت که احتمالا خانم بوده رو ببینی ؟ 100 - کدوم معلم رو بیشتر از همه دوست داری ؟ 101- اگه الان بهت بگن عشق تصادف کرده مرده چیکار می کنی ؟ 102 - ادب از که آموختی ؟ 103 - هوا گرم یا سرد رو دوست داری ؟ 104 - عشق رو تعریف کن ؟ 105 - خدا چه رنگیه ؟ 106 - نظرت در مورد این سایت و بچه هاش در 3 خط ؟ 107 - کی رو بیشتر از همه دوست داری ؟ 108 - بازی هم می کنی ؟ 109- الان که داری به این سوالات جواب میدی به من که فوش نمی دی احتمالا ؟ 110 - قصد نداری بری خارج ؟ 111 - کجا رو بیشتر از همه دوست داری ؟ 112 - عادت داری روی زمین بخوابی ؟ 113 - میدونی همه این سوالات رو تند تند خودم تایپ کردم ؟ 114 - اولین فردی که ازش تنفر پیدا کردی کی بود ؟ 115 - دوست داری بری بزنی ماشین همسایتون رو داغون کنی ؟ 116- دختر همسایتون رو دوست داری ؟ 117 - دستت که درد نگرفت ؟ 118 - یک روزی دل به تو دادم ، قدرم رو ندونستی - مال کدوم خواننده هستش ؟ 119 - آبنبات یا قند ؟ 120 - چرا به این زودی ازدواج کردی توی سایت ؟ 121 - چرا من اصلا اهل ازدواج نیستم ؟ 122 - چرا من این جوری سوال کردم ؟ 123 - ماشین بابات رو کش می ری ؟ 124 - پسرها رو دوست داری ؟ 125 - خلاف سنگینت چیه ؟ 126 - اگه بگم این سوال آخرم بود خوشحال میشی یا نفرینم می کنی ؟ 127 - چرا وقتی برق میاد همه صلوات میفرستن؟ 128 - با كی درد و دل می كنی؟ 129 - دوست داری الان كجا باشی؟ 130 - من، تو، خدا! وقتی به این كلمه ها نگاه میكنی یاد چی میفتی؟ 131 - برای یه ثانیه خودتو جای حضرت عزرائیل بزار... چه حسی داری!؟اگه زمان که بیشترش کنم 132 - تا حالا تو ذهنت شیطان رو تصور كردی؟ 133 - شده تا حالا از ایمان كسی خوشت بیاد! اون عالما رو نمیگم! آدمای عادی! مثه 134 - من! مثه تو! 135 - وقتی خیلی عصبانی میشی چیكار میكنی ؟؟؟ 136 - تا حالا زنگ زدی در بری؟ كی .كجا با دوستات؟ 137 - تا حالا كسی بهت گفته دیوونه؟ 138 - قا صدكارو بیشتر دوس داری یا پروانه هارو؟ 139 -اگر بخواهیم شکنجه ات بدهیم چه راهی پیشنهاد میدهی؟ 140 - بزرگترین لذت و سرگرمی ات در زندگی چیست؟ 141 - از زنده بودن چه هدفی دارین؟ 142 - شما برای دوستان اطرافتون درجه بندی دارین؟ 143 - آیا شما دشمن هم دارین؟ 144 -ماشین مورد علاقت؟چه رنگی باشه؟ با نون اضافه و نوشابه!!!؟ 145 - اگه خدا بودید، چه چیزی رو خلق می کردید؟ 146 -اگه بهتون بگن که تا سه روز دیگه بیناییتونو از دست می دید، سعی می کنید به چه چیزایی نگاه کنید؟ (البته دور از جونت ) 147 - به تناسخ اعتقاد دارید؟ ( حلول روح، بعد از مرگ، در جسم دیگه) 148 - بهشت رو بدون آگاهی می خواید یا جهنم رو آگاهانه؟ 149 - در روز چند ساعت تفکر می کنید؟ 150 - اگه یه بمب داشتید که اختیار کاملشو داشتید و اگه کسی به خاطر منفجر کردنش شما رو مجازات نمی کرد ، اونو کجا منفجر می کردید؟ چرا؟ 151 - از من متفنر شدی با این همه سوال نه ؟ 152 - تحمل چه رفتاری از انسانها برات سخته؟ 153 - چه خطایی از دیدت قابل بخشش نیست؟ 154 - چرا منو نفرین می کنی من فقط چند تا سوال کردم 155 - وبلاگ یا وبسایت داری؟ 156 - وقتی وارد نت میشی اول کدوم سایتو باز میکنی 157 - دست داری منو بزنی که اینقد ازت سوال کردم نه ؟ این سوال ها حق کپی رایتش ماله همین سایته چون کلی زحمت کشیدم برای نوشتنش کپی بشه سایت دیگه نفرین کاربران این سایت دامین گیراتون میشه ![]()
[برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید] تاریخ اعزام : 1390/8/18 تاریخ ترخیص : 1392/2/18 ( البته بدون اضافه خدمت ) ![]() روز مرگم، هر که شیون کند از دور و برم دور کنید همه را مســــت و خراب از مــــی انــــگور کنیـــــد ... مرد غـسـال مرا سیــــر شــــرابــــــش بدهید مست مست از همه جا حـــال خرابش بدهید ... بر مزارم مــگــذاریــد بـیـــاید واعــــــظ پـیــر میخانه بخواند غــزلــی از حــــافـــظ ... جای تلقــیـن به بالای سرم دف بـــزنیـــد شاهدی رقص کند جمله شما کـــف بزنید ... روز مرگــم وسط سینه من چـــاک زنیـد اندرون دل مــن یک قـلم تـاک زنـیـــــــد ... روی قــبـــرم بنویـسیــد وفــــادار برفــت آن جگر سوخته خسته از این دار برفــــت ![]() |
|
|
#3 |
|
|
سلام
خوبی؟ چطوریایی؟ آماده باش می خوام صندلیت را داغ کنم. بفرماعتیقه درجه ده این هم قسمت اول35تایی 1- اول از خودت یه بیو گرافی بده. 2- چی شد که با این سایت آشنا شدی ؟ 3- آهنگ ها و سبک مورد علاقه موسیقی؟ 4-خواننده مورد علاقه ات کیه ؟ 5- چرا این یوزر را برای خودت انتخاب کردی ؟ 6-این ها تو را یاد چه چیزی میندازند ؟ .تاريخ .زندگي .دختر .حس عاشقانه .مادر .پدر .برادر .خواهر .وطن .هندونه .خربزه .بز .گاو .گوسفند .مرغ .مزرعه .خونه .اپارتمان .ویلا .هواپیما .ماشین .گاری 7- بهترین دوست هات توسایت ؟ 8-سرعت اینترنت ات چقدره؟ 9-از کدوم رنگ خوشت میاد ؟ 10-کدوم فیلم ترسناک رو بیشتر میپسندی ؟ 11-کدوم فیلم خنده دار را بیشتر دوست داری؟ 12-یه خاطره ی خوب ؟ 13-یه خاطره ی بد ؟ 14-گوشیت چیه ؟ 15-شعلت چیه؟ 16-دوستداری کدوم یکی از بچه ها را از نزدیک ببینی؟ 17-بزرگترین حسرت زندگیت ؟ 18-اگه اسمت همینی که هست نبود اسمت چی بود؟ 19-اگه دختر به دنیا میاومدی دوست داشتی اسمت چی بود؟ 20-چه غدایی رو دوست داری؟ 21-از چه غذایی بدت میاد؟ 22-توی اوقات فراغتت چی کار میکنی؟ 23-از چه میوه ای خوشت میاد؟ 24-از چه میوه ای بدت میاد؟ 25-بهترین آهنگ های که از گوش کردنش سیر نمیشی کدومان؟ 26-بازیگر زن خارجی مورد علاقت کیه؟ 27-بازیگر مرد خارجی مورد علاقت کیه؟ 28-بازیگر های زن ایرانی موردعلاقت کیه؟ 29-بازیگر های مرد ایرانی موردعلاقت کیه؟ 30-سریال های خارجی و ایرانی موردعلاقت کدومه؟ 31-قبل از این که بشینی پشت میز داشتی چی کار میکردی؟ 32-از چه بازی کامپیوتری خوشت میاد؟ 33- از چه بازی کامپیوتر بدت میاد؟ 34-شخصيت کارتوني مورد علاقه ات کيه ؟ 35-وحشتناکترين صحنه اي که ديده ای چي بود ؟ 36-موفق باشی بازم میام ![]()
|
#4 |
|
|
چرا از اين يارو سيگاريه خوشت مياد
زندگی چیدن سیبی است که یاید چید و رفت زندگی تکرار پاییز است که باید دید و رفت زندگی رودی است جاری هر که آمد کوزه ای شادمان پر کرد و مشتی آب نوشید و رفت قاصدک ? این کولی خانه بدوش روزگار کوچه گردیهای خود را زندگی نامید
|
|
|
#7 |
|
|
سلام سعید جواب سلاممو اول بده
1)خوبی؟ 2)این جمله رو کامل کن خون در ......... جریان دارد ![]() 3)تک بچه ای؟ 4)خونتون نزدیک ماست؟ 5)با ماهر جمله بساز 6)دیوار اتاقت چه رنگیه؟ 7)رنگ مورد علاقه؟ 8)6تایییا دیگه آره؟ خب من قانعم همینا بسه فعلا
چشامو بستم تا نبینم قلبت سهم کی داره میشه چشاتو وا کن تا ببینی قلبم بی تو آواره میشه بیا تماشا کن بی تو چیزی از دلم نمیمونه واسه تو که قلبت از سنگه دل کندن ازم چه آسونه ![]() وبلاگم [برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید]
|
|
|
#8 | |||||||||||||
|
|
نقل قول:
(البته زنگ آخر وایسا کارت دارم )تو هنوز جدولت کامل نشده آیا؟! ؛ زیاد هستن چند نمونه اش : شوپین ، برهمز ، آلبینونی و ... یه زمانی دیوونه جدول بودم الان کمتر شده ولی همیشه وقتی حل میکنم فقط 3 یا 4 خونش خالی میمونه ![]() گل که رز قرمز + لیلیوم ؛ ساز هم عاشق گیتار و پیانو هستم مخصوصاً پیانو ![]() نه باو مگه دخترم ![]() تاپیک های خودم و مطالب روز و علمی ، از تاپیک های بی مورد بدم میادایمان : کمی جدی ، باحال ، داداشی ![]() فاطیما : منضبط ، به وقتش شوخ به وقتش جدی ![]() شقایق : ارشد سایت مخلصشم هستیم ![]() نوید : خیلی بچه گلیه ببینیش عاشقش میشی ![]() یاسر : اگه دایی یاسر رو میگی که خیلی گله ، اون یکی قحطانی هم که راجع بهش صحبت نکنیم بهتره ؛ جفتشون گلن ![]() سعید : نابغه من خودم سعیدم ؛ در مورد خودم نظر نمیدم بقیه باید بگن ![]() نرگس : خاله مهربونیه دمش گرم ![]() زهرا : در یک کلام فنتستیک ![]() سپیده : زیاد نمیبینیمش تو سایت ولی دختر خوبیه ![]() مینا : ناظم ، دلسوز ، مهربان ![]() شبنم : شوهر ذلیل ، مهربون و عاشق شوهر ![]() مال همه قشنگه ولی من از آواتارهای زهرا خندم میگیره ![]() تعریف از خود نباشه آره ، تو مدرسه همه پیشنهادات و انتقادات بچه ها رو من واسشون پاک نویس میکردم. برای همه خوبه من تابع جمع هستم اصولاً (چه ربطی داشت؟ )برد پیت ، شان پین ، آل پاچینو ، متیو فاکس بابام که اصلاً اس ام اس ها رو نمیخونه ، مامانم از گوشی بدش میاد ![]() ایش ؛ ایمان خیلی جدیداً لوس شدی ![]() استاتیک ، مکانیک سیالات ![]() این ترم 17.91 پارک اونم لاله با نوید ![]() از بابام نه ولی مامانم تا دلت بخواد اونم با نیشگون های حسابی ![]() من زیاد اهل دعوا نیستم. ![]() نه بیشتر اهل مذاکره ام. ![]() بستگی به جاش داره ولی همیشه سعی میکنم متفاوت بپوشم. سرمه ای ، سفید ، آبی یواش اکثراً آبی یا سفید همه چی غیر از پارچه ای بیشتر سکوت ، بستگی به فرد مقابل داره پرسیده بودی حاجی کامپیوتر ، آهنگسازی ، باشگاه ، پارک ، سینما قبلاً شنا میرفتم در حد حرفه ای بعدش یاد گرفتم گذاشتم کنار ، الان هیچ کلاسی نمیرم. بستگی به روزش داره ، تابستون 6-7 ساعت ، زمان دانشگاه 2-3 ساعت نچ آره ماشینمون چپید ولی خدا رو شکر به خیر گذشت. همون بالایی زیادن کیو منظورته ناقلا؟ ![]() معمولیه دیه ، رنگ مشکی و صاف بیشتر قهوه ای ، تو عروسی و جشن معمولاً مشکی نمیدونم لاروس سایکو همچین چیزی سونی اریکسون K800i یکی دوباری تجربشو دارم. دفعه اوّل گریه کردم. دفعه دوم یادم نیست فکر کنم باز هم گریه کردم. اگه دوباره کچل بشم مطمئناً دوباره گریه میکنم. خشن ، قتل و جنایت ، از اونایی که بزنه تو چشم یارو خون بپاشه روی صفحه کاغذ بعد طرف تیکه تیکه بشه چه حالی میده ![]() زیاده ، دو تاشو یادمه : سگ کشی ، دیوانه ای از قفس پرید اینم زیاده : « دلاور » ، « کتاب الهی » ، « دجاوو » ، « عشق سگی » و ... جفتش دوتاست به غیر از مراسم خاص اسپرت از چه نظر؟ ![]() همه سبکها عالیه ولی هیچ کدوم ترنس نمیشه ![]() مرد : استینگ ، زن : جاستین سوئیسا و جارن آره باو ، فیلم های کمیک و اکشن ، عاشقانه هم بدم میاد ![]() از طریق خودت تو یاهو ![]() نقل قول:
![]() آلو اسفناج ، کشمش پلو ![]() آره ، یه بار به دوستم گفتم فلان درس رو افتادی در صورتیکه با 18 قبول شده بود. پا شد اومد دانشگاه (اونم از کجا؟ شهر ری که فاصله اون بنده خدا با دانشگاه 2 ساعت و نیم راهه) بعدش اوّل کلی بهم فحش داد که نگرانش کردم ولی بعدش شیرینی داد بخاطر نمرش ![]() مرد : رضا کیانیان ، زن : هدیه تهرانی احساس سرمای شدید بخاطر اینکه یه کولر خفن نصب کرده ایم بسی جالب داریم حال میکنیم ![]() معلومه پرسپولیس زلزله محبوب هرچی دله ![]() بستگی به وضع مالی داره ، از بچگی عاشق بی.ام.وه بودم. ![]() 0912 نه ابداً نقل قول:
هر دو عاشقشونم یدونه ان دور دونه ان نمونه ان ![]() هرچی داشته باشیم از نون تافتون تا پلو خورش نرفتم ولی ایشالا کار موزیکم جور شه چرا که نه تصمیم دارم با پسرخاله ام برم. ![]() کلمه فیدبک در علم مهندسی و موزیک یعنی « بازگشت به قبل » منم این اسم رو چند وقتیه که دارم و همه دوستانم منو با این میشناسن. چند وقت پیش مامانم بهم گفت صبح شده پاشو فیدبک ![]() شیراز ، اصفهان ، شمال اسکل کردن رفیقام ، بنده خداها چقدر تا الان بهم فحش دادن ![]() به زندگی موفق و سلامتی که انشاالله داشته باشم در اون زمان پرسیدی آی کیو ![]() آداجیو از توماس آلبینونی ، روان پریش محضه ![]() نقل قول:
خرید و فروش سی دی ترنس :sarcastic: نقل قول:
![]() نقل قول:
دروغ نگه ، بی وفا نباشه ، تحقیر نکنه و مهمتر از همه همیشه دوست باشه یک دوست به معنای واقعی کلمه دوست نگاه کردن به چهره پدر و مادرم ![]() از چه نظر؟ من از افکار دکتر شریعتی خوشم میاد. امیدوارم دوباره به خوابم میاد. دستگاه دی جی ![]() اتفاقاً بهتره که یه آهنگ ترنس پلی میکردم میرفتم فضا دیگه کسی نبود بگه کمش کن اون صاب مرده رو ![]() نمیدونم اگه واقعاً لازم باشه آره تو که همین امروز پرسیدی کچول ![]() آره باو انقدر مربیای شنامون ما رو غرق کردن که نگو ، واسه شما خنده داره واسه ما خاطرست :sarcastic: بیخیال سونی اریکسون ؛ نشمردم ![]() راج کاپور ![]() اعمالی که بد هستند و بهش میگن کار بد ![]() فکر نکنم. امّا تو حموم زیاد میخونم مامانم میگه چه خبرته!!!!!!! نه باو انرژی زا حال نمیکنم. علم پیشرفت کرده ترس نداره که بیا با هم سوار شیم. نمیشه گفت غیبت میشه. حالم ازش بهم میخوره ![]() است*ینگ ، خولیو ، جاستی*ن سوئیسا محسن کارش عالیه فقط ته صداش ضعیفه جفتش دوتاست. فقط یک بار پسر خوبی هستی. کمی تا قسمتی ابری جدی ، همیشه سرت شلوغه میدونم کار داری ؛ پسر خوبی هستی. کمی تا قسمتی ابری جدی ، همیشه سرت شلوغه میدونم کار داری ؛ پسر خوبی هستی. کمی تا قسمتی ابری جدی ، بقیش جا نمیشه گفتی سه خط ![]() آره الان دلم هوای اونجارو کرده رفتی سلام ما رو هم برسون ![]() با اجازه بزرگترها بله فلترون سامسونگ "17 نچ کوفته نیمه تبریزی ![]() نقل قول:
معلم تاریخ راهنمایی ، معلم فیزیک دبیرستان و طبق معمول معلم اوّل دبستان زانوی غم را در آغوش میفشارم ![]() از بابا مامانم ![]() متعادل ، هوای پاییز و بهار ![]() جیزه به درد تو نمیخوره :sarcastic: خدا نعوذبالله جسم نیست که بشه گفت چه رنگیه ، خالص خالصه درجه 1 ![]() بچه های خوب و با صفایی داره ؛ جمع صمیمی و مشتی در کنار هم هستیم دم همتون گرم. بچه های خوب و با صفایی داره ؛ جمع صمیمی و مشتی در کنار هم هستیم دم همتون گرم. بچه های خوب و با صفایی داره ؛ بقیش جا نمیشه ![]() تکراری بود ، الان به مدیریت گزارش میدم بنت کنن ![]() چی؟ خاله بازی؟ ایمان بس کن خجالت بکش ایش ![]() نقل قول:
![]() شرایط ایجاب گردد چرا که نه برادر اکلاهاما سیتی + جزایر هونولولو یه مدت میخوابیدم. باریکلا مبارکه یه شکلات پیش من هدیه داری پسرکم. مشقاتو چی؟ اونا رو نوشتی؟ آفرین گوگولی لپتو بیار جلو بکشمش ![]() یه آدم نامرد تو باشگاهمون نه مگه مریضم؟! ![]() بابا بی انصاف اون همش 2 سالشه ![]() نه فقط گردنم خم شده حسابی نقل قول:
جفتش دو تاست. بیخیال هستی خودتو به اون راه نزن از خودت بپرس تا دلت بخواد چجورم ![]() آره باحالن لوس نیستن. ![]() قتل ![]() گزینه « ج » ![]() چون عادت کردیم. فقط خدا تو کلاب Cream Ibiza تو هلند من اون بالا آهنگ پلی کنم ملت برن فضا ![]() مناجات نقل قول:
آره ولی سعی میکنم دیگه این کارو نکنم. نقل قول:
آره شده فقط سکوت ، بعدش تا شب صبر میکنم که سکوت بشه و فقط به اون موضوع فکر میکنم. 100 تا صلوات میفرستم میگم اوس کریم خیلی میخوامت ![]() نه از این کارا نمیکنم. از نظر بالا بردن ولوم ضبط آره مامانم 50 بار گفته آخر سر تو گوشات کر میشه ![]() جفتش دوتاست. آدم که نقطه ضعفشو به کسی نمیگه ![]() زیاده کدومو بگم آیا؟! خوب زیستن درجه بندی؟ از چه لحاظ؟ نمیدونم. بی.ام.وه ، مشکی ، نه دیگه نون و نوشابه نمیخواد مرسی همین که ماشینو دادی ممنون نونش واسه خودت ![]() چیزی خلق نمیکردم ، زن رو نمی آفریدم ؛ جدا از شوخی همچین فکری نمیکنم خدا میلیاردها تفاوت با ما داره همچین فکری از پایه غلطه.نقل قول:
![]() نه بیخیال باو من در حضور وکیلم حرف میزنم. معمولاً شبها قبل از خواب ، مدتشو نمیدونم. نقل قول:
![]() آره به نکته کثیفی اشاره کردی :sarcastic: بی معرفت ، بی وفا و مهمتر از همه دروغ گو دروغ برو بچه برو تا اون روی من بالا نیمده ![]() داشتیم ترکید ![]() 98 پاتوق چون تو تولز سیوش کردم. این دفعه رو میبخشمت ![]() این سوال ها حق کپی رایتش ماله همین سایته چون کلی زحمت کشیدم برای نوشتنش کپی بشه سایت دیگه نفرین کاربران این سایت دامین گیراتون میشه [/QUOTE]نه دیگه نفرین کردم میخوای نخوا نمیخوای بخوا ![]()
|
|
#9 |
|
|
سلام آبجی گلم در خدمتم
![]() واس من کلاس میذاری؟ 35 تایی ایش ![]() سعید 20 تهرون هیچی یه روز ایمان تو یاهو بهم گفت سعید یه فروم زدم برو عضو شو فعالیتت رو شروع کن منم گفتم ای به روی چشم ![]() آهنگ که زیاده همه جور سبکی هم میگوشم ولی خوب هیچ کدوم ترنس نمیشه ![]() از ایران چند نفری میشن مثل امید ، محسن چاوشی ، رضا صادقی و ... ؛ از خارجیا هم که خیلی خواننده خوب داریم ولی کارهای خولیو ، استی*نگ و جاست*ین سوئیسا رو خیلی دوست دارم. اوّل اینکه خوب یه اسم بین المللی هستش و دوم اینکه معنای خوبی داره تو علم موزیک یعنی « بازگشت به قبل » منم اینو گذاشتم یعنی اینکه هر آهنگی میگوشی برگردی دوباره بگوشی (بازگشت به قبل بشه) ![]() .تاريخ : عبرت گرفتن .زندگي : تداوم داشتن .دختر : هم خوب داره هم بد .حس عاشقانه : یک حسیه که نگو .مادر : مهربان و دلسوز .پدر : فداکار و با گذشت .برادر : پشتوانه ، کسی که خیلی تو زندگی کمکم کرده ، الگوی اخلاقیم ، مرد روزهای سخت ، باوفا ، خدای اعتماد به نفس و خلاصه یکی از عزیز ترین افراد زندگیم ![]() .خواهر : یه روز اذیتش نکنم روزم شب نمیشه ؛ خیلی گله ماهه ماه دوستش دارم هوار تا ![]() .وطن : بهش افتخار میکنم. .هندونه : اوففففففففففففففففف عاشقشم حتی سفیدش ![]() .خربزه : متنفرم ازش بدتر از این میوه هیچ جا ندیدم. .بز : ریش ![]() .گاو : مفت خور ![]() .گوسفند : مفید .مرغ : خوشمزه .مزرعه : روستا .خونه : جای امن .اپارتمان : قوطی کبریت .ویلا : شمال .هواپیما : تا حالا سوار نشدم. ![]() .ماشین : تیک آف .گاری : عصر حجر همه رو دوست دارم. زیاد ![]() سرمه ای ، سفید ، آبی یواش زیاده کدومش رو بگم. یکیش حلقه ماسک ![]() پارسال همه دست جمعی رفته بودیم زیارت بیخیال سونی اریکسون K800i فعلاً آهنگساز همه رو نمیگم ![]() اون یکی بود. جالبه اگه دختر میشدم میخواستن اسم منو بزارن « سحر » اوا خاک عالم ![]() دوست ندارم دختر به دنیا بیام ایشششش ![]() قرمه سبزی ، فسنجون آخ جون آخ جون آلو اسفناج ، کشمش پلو آنلی کامپیوتر ![]() هندونه ، هلو ، گیلاس ، موز خرمالو ، خربزه خیلی آهنگ داریم یکیش همین آهنگ : Marcus Schossow - The Last Pluck (Orjan Nilsen Remix) ؛ دانلود کن ببین چه کرده اُرجان نیلسن ![]() از نظر بازی به معنای واقعی کلمه نیکول کیدمن شاهکار بازی میکنه مخصوصاً تو فیلم « تولد » برد پیت ، شان پین ، آل پاچینو هدیه تهرانی یه زمانی فوق العاده بود مخصوصاً تو « قرمز » ؛ مهناز افشار هم خوب بازی میکنه + هنگامه قاضیانی رضا کیانیان اعجوبست مخصوصاً تو « روبان قرمز » و « آژانس شیشه ای » ؛ پرویز پرستویی ، محمدرضا شریفی نیا و امین حیایی خیلی خوب بازی میکنن و جدیداً حامد کمیلی مخصوصاً تو فیلم « پسر آدم دختر حوا » خیلی داره خوب بازی میکنه. ایرانی سریال خفنی تا الان ندیدم ولی چرا « سفر سبز » از محمدحسین لطیفی خیلی قشنگ بود. « میوه ممنوعه » هم داستان جالبی داشت. خارجی هم « فرار از زندان » که شاهکاره + « لاست » ؛ من از خارجیا همینارو کامل دیدم. بقیه رو تک و توک ایمیلمو چک میکردم که ادمین یکی از لیبل ها گفت آهنگت از کمپانی ما ریلیز میشه یالا بهم تبریک بگو ![]() مافیا بهترین بازی کامپیوتری عمرم بود. البته Kill Zone ، God Of War ، PES و Call Of Duty هم عالی هستن. Crime Life ؛ فاجعه بود بدترین بازی عمرمواکی بایاشی ![]() مرده شستن تو قبرستون ![]() یو تو ![]() منتظرم همشیره ![]()
|
#10 |
|
|
خوبه که پریا خانم ، این سیگار هم واسه فیگور گرفتن گذاشته جلو دهنش یه جورایی عکس با ابهتیه خیلی باحاله
![]()
| برچسب ها |
| feadback, feedback, داغ, سعید, صندلی |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|