![]() |
![]() |
|||||||||||||
|
||||||||||||||
| تابلو اعلانات |
|
1 - در تاپیک ها و دیگر قسمت های این انجمن فقط فارسی تایپ نمایید . نوشته های فنگلیش حذف خواهد شد . 2 - لطفا از ایجاد تاپیک های مغایر با قوانین سایت خودداری نمایید . 3 - از ایجاد تاپیک های خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران خودداری نمایید . این تاپیک ها حذف خواهد شد . 4 - در صورت وجود هر گونه مشکل و یا سوال مدیران انجمن را مطلع سازید . |
| آخرین ارسال های تالار |
|
|||||||
![]() |
| اشتراک گذاری این مطلب : |
|
|
لینک های داده شده | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#101 |
|
|
سلام خوب منم اومدم .........
خوبین شقایق جان .... 1 چرا من شما رو دوست دارم؟؟ چرا شما منو دوست دارید؟؟ چرا من احالا با شخصیت به این مهمی چون شما دوست نشدم؟؟ چرا من تازه کشفتون کردم؟؟ اگه اسمتون شقایق نبود دوست داشتی چی بود ؟؟ خودمونیش کنم؟؟ با اجازه ....... اگه بمیرم میاید سر خاکم ؟؟( جدی پرسیدم ) تاریخ بهترین روز زندگیت یادته؟؟ حافظت خوبه ؟؟ روزی چند بار میای پاوق؟؟ تاپیک مورد علاقت اینجا؟؟ سایت دیگه ای هم غیر از اینجا عضوی ؟؟ اگه میخواستی تو ییه سیاره یدیگه زندگی کدوم کدوم سیاررو انتخاب میکردی؟؟ نظرت راجب علم نجوم چیه ؟؟ خدا رو تو ییک کلمه خلاصه کن ؟؟ شبای قدر رفت یاحیا ؟؟ چه قدر فکر میکنی اعتقادات مهبیت قویه؟؟ اصلا دینو و اسلام اینارو قبول داری؟؟ خوب من فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه ولی اگه رسید میام خدمتتون ممنون از این که جواب میدی ....... بای بای .........
|
|
|
|
|
#102 |
|
|
نه ببخشید یه سوال مونده .
احیانا کچل نشدی؟؟ مو تو سرت هست؟؟ خسته نشدی؟؟ برات انگشت مونده ؟؟ چه جوری این همه سوالو جواب دادی؟؟ این صندلی داغ نیست که صندلی آتشه به سلامت یزه ای؟؟ گناه نداری؟؟ جات خوبه اون بالا؟؟ آب هواش خوبه بگو ما هم بیایم ؟؟؟ یه سوال نشد چا؟؟ نزدیک 20 ساعته نخوابیدم چت زدم به دل نگیر .........
|
#103 | |
|
|
نقل قول:
لطف کردی که زحمت کشیدی و سئوال پرسیدی خدانگهدار عزیزم ![]() ![]()
|
#104 | |
|
|
نقل قول:
احیا بودی ؟
|
#105 |
|
|
بهترین دوسستات تو پاتوق؟
الان چطوری نشستی رو صندلی؟ دیگه نمی دونم چی بپرسم
|
#106 | |
|
|
نقل قول:
مثل : آیمان - فاطیما - سعید - زهرا - جمشید - نوید - شبنم - غزل - علیرضا - رسول و دیگر عزیزان خیلی راحت تکیه دادم هرچه می خواهد دل تنگ بگو
|
#107 |
|
|
این بار طوفانی میام ![]() الان ساعت چنده؟! چرا من شبا تا ساعت 3 بیدارم؟ بهترین خودروی ساخت داخل؟ عید فطر چندمه؟ ماه رمضون امسال چند روز میشه؟ 29 یا 30؟ فرق هلی کوپتر و چرخ بال چیه؟ فارسی را باید پاس داشت؟ (پس از این به بعد به جای پیتزا بگیم کش لقمه؟) دنیای این روزای من هم رنگ تن پوشم شده. نظرتون راجع به این جمله چیه؟ هرروز بهتر از دیروز شعار خوبیه. چقدر به این جمله پای بند هستین و تو زندگیتون اعمال میکنید؟ سربازی چیز خوبیه؟ چرا فقط پسرا میرن سربازی؟ من هم یه روز باید برم سربازی؟ نمیشه حالا خرید سربازی رو؟ بهترین مجری تلویزیون؟ بهترین مجری شبکه جام جم؟ تو خوانندگی ته صدا مهمه؟ چرا؟ کارهای گروه انیگما (Enigma) رو گوش دادین تا حالا؟ میدونستین برنده چندین جایزه بین المللی هستن؟ اصلاً موزیک خارجی گوش میدین؟ (سبکش فرقی نداره) الان ساعت چنده؟ نظرتون راجع به افراد زیر چیه؟ ایمان ، فاطیما ، زهرا ، باران ، رویا ، جمشید ، نوید ، شبنم ، یاسر (یا همون رستم) ، دایی یاسر (یاس) ، غزال ، نیکا ، آوا ، خودم در یک جمله من چطور آدمی هستم؟ (میخوام ببینم تصور بقیه از من چطوریه )دلالی چیز خوبیه؟ چرا؟ ساعت چند شد؟ موسیقی محلی گوش میدین؟ شیراز رفتین تا به حال؟ موافقید که زیباترین شهر ایرانه؟ من این ترم چند واحد بردارم خوبه؟ 24 تا بردارم به نظرتون؟ ساعت چند شد؟ خوب من برم دیگه فعلاً بای مامان گلم ![]()
|
#108 | |
|
|
نقل قول:
حالا چرا اینقدر تایم می گیری ؟
|
#109 |
|
|
مرسی بابت جواب های زیبات شقایق جان و اینکه جواب سوالات رو کامل و بدون وقفه می دادی
بابت زحمتی که همه دوستان در سوال های مختلف هم کشیدن تشکر می کنم و اینکه این صندلی داغ هم بسته شد ![]()
[برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید] تاریخ اعزام : 1390/8/18 تاریخ ترخیص : 1392/2/18 ( البته بدون اضافه خدمت ) ![]() روز مرگم، هر که شیون کند از دور و برم دور کنید همه را مســــت و خراب از مــــی انــــگور کنیـــــد ... مرد غـسـال مرا سیــــر شــــرابــــــش بدهید مست مست از همه جا حـــال خرابش بدهید ... بر مزارم مــگــذاریــد بـیـــاید واعــــــظ پـیــر میخانه بخواند غــزلــی از حــــافـــظ ... جای تلقــیـن به بالای سرم دف بـــزنیـــد شاهدی رقص کند جمله شما کـــف بزنید ... روز مرگــم وسط سینه من چـــاک زنیـد اندرون دل مــن یک قـلم تـاک زنـیـــــــد ... روی قــبـــرم بنویـسیــد وفــــادار برفــت آن جگر سوخته خسته از این دار برفــــت ![]() |
![]() |
| برچسب ها |
| history, داغ, شقایق, صندلی |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|