![]() |
![]() |
|||||||||||||
|
||||||||||||||
| تابلو اعلانات |
|
1 - در تاپیک ها و دیگر قسمت های این انجمن فقط فارسی تایپ نمایید . نوشته های فنگلیش حذف خواهد شد . 2 - لطفا از ایجاد تاپیک های مغایر با قوانین سایت خودداری نمایید . 3 - از ایجاد تاپیک های خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران خودداری نمایید . این تاپیک ها حذف خواهد شد . 4 - در صورت وجود هر گونه مشکل و یا سوال مدیران انجمن را مطلع سازید . |
| آخرین ارسال های تالار |
|
|||||||
![]() |
| اشتراک گذاری این مطلب : |
|
|
لینک های داده شده | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#21 |
|
|
باشه دوباره سوال میکنم
![]() 1-بچه داری؟ 2-سخت ترین کار خونه؟ 3-جارو زدن خوشت میاد یا گرد گیری؟ ( من هر دو رو تو خونه انجام میدم (زز) ) ![]() 4-غذای مورد علاقه؟ 5-تاریخه رشتت؟ 6-چرا تاریخ؟ 5-کورش کبیر؟ 6-هری پاتر؟ 7-بهترین شخصیت هری پاتر؟ 8-بامزه ترین شخصیت هری پاتر؟ 9-نفرت انگیز ترین شخصیت هری پاتر؟ 10-آیدیت؟ ![]() 11-شکلک منو چطوره بنظرت؟ 12-چرا من رو گفتی کتک خوره؟ 13-ماشین زیر پات؟ 14-ماشین شوهرت؟ 15-خالت چند سالشه؟(سلام برسون) 16-کباب کوبیده که خراب شد چه حسی بهت دست داد؟ 17-کتک خوردی از شوهرت؟ 18-کتک زدی شوهرت رو؟ 19-اخلاق شوهرت؟ 20-چقدر همدیگر رو درک میکنید؟ 21-خیلی فضولم آره؟ 22-چطوری کتک میزنی؟ 23-آخرین باری که گریه کردی؟ 24-چرا گریه کردی؟ 25-چی آرامشت میده؟ 26؟عشق بهتره یا ثروت ؟ ( من در آوردی ) ![]() 27-زنگ خونتون چه صدایی میده؟ 28-بهترین تفریح؟ 29-آخرین بازی کامپیوتری که تموم کردی؟ 30-سخت ترین کار ؟ 31-چقدر حقوق میگیری؟ 32-اولین حقوقت رو چیکار کردی؟ 33-چه حسی داشتی بعد گرفتن اولین حقوق؟ 34-سگ دوست داری یا گربه؟ 36-چرا؟ 37-مال حرام ؟ 38-روزه؟ 39-زندگی؟ 40-میگرن؟ 41-کی ازدواج کردی؟ 42-فست فود؟ 43-کله پاچه؟ 44-در آخر یه متن زیبا بازم ممنون.
|
#22 |
|
|
1-پایتخت ترینیداد و توباگو کجاست؟ اصلا تو کدوم قاره است؟
2-بلدی حلیم بادمجون درست کنی؟ اشکنه چی؟ 3-مشهدیا به یا کریم(قمری) می گن چی ؟ 4-میدونی تو تهران قرار چند تا خط مترو ساخته شه؟ حدودی فکر میکنی چند تا؟ 5-شهرداری یه نهاد دولتی یا خصوصی؟ 6-تا حالا تو دستگاه mri رفتی؟(mri کردی؟) 7-فرق 206 تیپ 6 با 206 تیپ 2 چیه؟ 8-فکر میکنی خسته شی رو صندلی؟؟ 9-چرا هفت حوض 8تا حوض داره ولی بهش میگن هفت حوض؟ 10-یه خاطره از دوران مهد کودکت: 11-نظرت در مورد این بیت شعر: ابرو باد و مه خورشید و فلک در کارند ******************* بچه جون درس نخون لیسانسه هاش بیکارند 12-خب فکر میکنی نفرات بعدی این صندلی سوزان کیا هستن؟ اسم 5 نفر رو حدس بزن 13-نزدیک ترین ایستگاه مترو به خونتون؟اگه خواستی جواب نده 14-بهترین کارتون دوران خردسالیت؟ 15-آکواریوم داری؟ اگه داری گوشت خوار داری یا گیاه خوار اسم ماهیتا رو بگو!!!! 16-خب سوال همیشگی بشر: اول تخم مرغ وجود داشته یا مرغ؟ 17-بازم رو صندلی داغ(که الان داره میسوزونه) میشینی؟ 18-اسم اسب لوک خوش شانس چی بود؟ 19-سخت ترین نوع مرگ به نظرت چه شکلیه؟ از برج میلاد بیفتی پایین؟بری زیر تریلی 18 چرخ؟ بری زیر گیوتین و . . . .(البته زبونم لالا) 20-نارمک چند تا میدون داره؟ حدودی هم بگی قبوله 21-واحد شمارش شتر؟ اسب؟ آهو؟ سگ؟ بز؟ گاومیش؟ کفشدوزک؟ عرق بیدمشک؟ 22-اسم دالتون ها تو کارتون لوک خوش شانس به ترتیب قد از کوچیک به بزرگ بگو؟ 23-صدر نشین لیگ دسته 3 فوتبال ترینیداد و تو باگو چه تیمیه؟؟؟؟؟؟؟ 24-گل گاو زبون دوس داری؟ آویشن چی؟ 25-مشتق معکوس تابع سینوس هیپر بولیک e چی میشه؟ 26-چند بار با هواپیما تا حالا سفر کردی؟ اگه من یه بلیط یه طرفه برای مغولستان برات بگیرم میری؟ البته هواپیماش بوئینگ ها 747 27-اسم تیم مهرداد معدنچی تو لیگ امارات؟ 28-دوس داشتی حیوون خونگی داشته باشی یا داری؟ اگه آره چی؟ گربه؟ سنجاب و . . . .؟ 29-گوشت خرگوش حرامه؟ طرف چپ یا راستش؟ 30-حداکثر سرعت سواری در خارج شهر و درشب و درمحل غیر مسکونی چند تاست؟ گواهینامه داری؟ 31-نظرت در مورد کتاب و فیلم سیاحت غرب؟ 32-آیا علم می تونه در شناخت خدا به ما کمک کنه؟ 33-کدام سوره قلبه قرانه؟ عروس قران کدوم سورست؟ 34-کدوم سوره 2تا بسم ا... داره؟ کدوم سوره بسم ا... نداره؟ 35-کدوم نمازمیشه بدون وضو هم خوند؟ 36-خب شیمیت چطوره؟ فرمول شیمیایی زاج سبز و کات کبود ؟ 37-تا حالا چند تا مورچه رو له کردی؟ 38-چند تا پشه رو کشتی؟؟؟ 39-خب فکر میکنی چند تا سوال کلا ازت پرسیده شه؟؟/ 40-فکر میکنی من چند تا سوال ازت بپرسم؟؟؟؟ 41-تا حالا سورپرایز شدی؟ بگو بدونیم 42-تا حالا تو نت کسی اعصابتو خورد کرده ؟ گریت انداخته؟ 43-تو رنکینگ جهانی دانشگاها فکر میکنی دانگاه شریف بالاتر یا دانشگ تهران؟ 44-عملیات کربلای 8 در کدوم منطقه اتفاق افتاد؟ با چه رمزی؟؟؟؟ 45-از طبقه اول برج میلاد تا طبقه دوازدهم چند تا پله وجود داره؟ 46-از چه تخمه ای خوشت میاد؟ ژاپنی؟ هندونه؟ آفتابگردون؟ کدو؟ و . . . . . 47-صندلیش داغ شده یا نه؟ فکر میکنی بشه؟ 48-مشتق معکوس تابع سکانت هیپربولیک X چی میشه؟ 49-اگه یه روز خدایی نکرده بیفتی تو زندان فکر فرار به سرت میزنه؟؟؟؟؟؟ 50-اسم جدت چی بوده؟؟؟ 51-چند تا آهنگ کردی داری تو کامپیوترت؟؟؟؟؟؟؟ 52-تا حالا تو موقعیتی تو زندگی قرار گرفتی که آرزوی مرگ کنی؟؟؟ 53-زیباترین گوشی که تو عمرت دیدی چه مارکی و چه مدلی بوده؟ 54-اسم معلمای اول ابتدایی تا پتجمت رو بگو؟؟؟ 55-زکات به چه اقلامی تعلق میگیره؟ 56-خونتون چند متره؟ چند طبقه است؟؟؟ 57-چند نوع کفن داریم؟ مردونه زنونشو توضیح بده 58-شهرداری به یه زمین 100 متری چقدر تراکم ساخت میده؟؟؟ 59-تا حالا جوجه تیغی از نزدیک دیدی؟ بزمجه چی؟؟؟ 60-المپیک 1984تو کجا برگزار شد؟؟؟؟
|
#23 | |
|
|
نقل قول:
|
#24 | |
|
|
نقل قول:
|
#25 |
|
|
کنجکاو شدم؟
![]() 1-شوهرت چرا گواهینامه ایران نداره؟ 2-کجا گواهینامه گرفته؟ 3-اهل کجا هست؟ 4-اون موقع گوفتم رشته ای که خوندی تاریخ نام دارد؟ ![]() 5-یه روز شوهرت بیاد بگه ازت متنفرم چه حالی میشی؟ 6-تا به حال تصادف کردی؟ 7-هری پاتر رو نخوندی؟ 8-کارت چی هست دقیقا؟ 9-کار شوهرتون چش هست دقیقا؟ ![]() 10- حالا شما بگو عشق بهتره یا ثروت؟ ![]() 11-گربه ماهی؟ 12-لجن؟ 13-حباب آب؟ 14-غذای ماهیات چی هست؟ 15-حلزون داری؟ 16-لاکپشت؟ 17-ستاره دریایی؟ 18-عکس گرفتی؟ 19-چطور عکسی؟ 20-کی؟ 21-چرا؟ 22-دوست داری عکس هنری بگیری؟ 23-دوست داری تو عکس چه حالتی باشی؟ 24-حجاب؟ 25-دخترای فشن؟ 26-آرایش؟ 27-ژست نشستن تو ماشین؟ 28-تصادف کردی؟چی شد؟ 29-پیکان؟ 30-آدم عکاس ؟ ( مث من ) فعلا همین . ببینم دوباره کنجکاو نمیشم ![]()
|
#26 |
|
|
خوب میریم سر وقت 10 سؤال دوم 11. نظرتون راجع به سالو*اتور دالی چیه؟! 12. مفهوم جمله « برو کشکتو بساب » چیه؟! 13. نظرتون راجع به 10000 تومنی چیه؟! دیدینش از نزدیک؟! سلام رسوند یا نه؟! ![]() 14. تو سؤال دهم منظورم قهوه اسپرسو بود نه فیلمش. حالا فیلمشم مگه هست؟! کجاییه ایرانیه؟! 15. هندونه یا خربزه یا طالبی؟! کدومش؟ 16. آش شله قلمکار خوردین تا حالا؟! 17. اگه دو تا گوجه بخورن به هم چی میشه؟! ![]() 18. مارک و مدل لپ تاپتون چیه؟! اگه دوست دارین بگین ![]() 19. دوست دارین تهران زندگی کنین؟! ![]() 20. من چرا انقدر آبجی دارم تو سایت؟! ![]() بازم میام مامان گلم ![]()
|
#27 |
|
|
سلام
اینم سری دوم . 1- شدید ترین دعوای عمرت ؟ 2-اسم بچت رو چی میذاری ؟ 3-چند تا تاپیک تا حالا زدی ؟ 4-بهترین بخش سایت رو کدوم میدونی ؟ 5-فکر می کنی چه بلایی سرت بیاد تو این تاپیک از دست من؟ 6-دوست داشتی مدیر کدوم بخش بودی؟ 7-اولین پستت چی بود؟ 8-چقدر با فتوشاپ آشنایی؟ 9-بدترین سوتی که دادی؟ 10-تو كدوم شهر ساكني؟ 11-هترين مسافرتي كه رفتي؟ 12-بهترین پستت تو سایت بنظرت چی بوده ؟ 13-نظرت راجع به کادر مدیریتی انجمن چیه؟ قشنگ نقد کن 14-تا حالا شده تو یه تاپیک نظر بدی بعد بیان پاکش کنن بعد دوباره نظر بدی،دوباره پاکش کنن،بعد اعصابت خورد شه دیگه نظر ندی؟ 15- ديگه چه خبر؟ 16-چند بار شده توسط دوستات سر کاررفتی ؟ 17-چند بار تو دوستاتو سر کار گذاشتی؟ 18-دوست داريبرا خودت سایت داشته باشي؟ 19-بازم ديگه چه خبر؟ 20-زبان خارجت در چه حدیه؟ 21- اگه یکی که بهش اعتماد کردی بهت نارو بزنه گیرش بیاری چیکارش میکنی؟ 22- یه عکس از دسکتاپت بده؟ 23- واسه کدوم تاپیکت تو سایت بیشتر از همه زحمت کشیدی؟ 24-شده بری بیرون شب برنگردی بعد همه خانواده دنبالت باشن؟ 25-اهل ول خرجی هستی یا اصولی یا خسیسی؟ 26-شده تاحالا به خودت بگی همینجوری واسه تفریح با این پسره رفیق شم ولی بعدش واقعا بهش وابسته بشی؟ 27- سخت ترین لحظه ای که تا حالا داشتی؟(میدونم جواب نمیدی اما جا پر کن بود ) 28- تاجالا شده با یکی دعوا کنی بعد بفهمی سو تفاهم بوده؟ 29- تا کی تو انجمن میخوایی بمونی 30-ادم رفیق بازی هستی؟ 31-بچه بودی دوست داشتی چیکاره شی ؟ 32-تیکه کلامت تو خونه چیه ؟ 33- منو نقد کن حالا حالاها دارم برات از این سوالها ![]()
|
#28 | |
|
|
نقل قول:
![]()
|
|
#29 | |
|
|
نقل قول: