![]() |
![]() |
|||||||||||||
|
||||||||||||||
| تابلو اعلانات |
|
1 - در تاپیک ها و دیگر قسمت های این انجمن فقط فارسی تایپ نمایید . نوشته های فنگلیش حذف خواهد شد . 2 - لطفا از ایجاد تاپیک های مغایر با قوانین سایت خودداری نمایید . 3 - از ایجاد تاپیک های خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران خودداری نمایید . این تاپیک ها حذف خواهد شد . 4 - در صورت وجود هر گونه مشکل و یا سوال مدیران انجمن را مطلع سازید . |
| آخرین ارسال های تالار |
|
|||||||
![]() |
| اشتراک گذاری این مطلب : |
|
|
لینک های داده شده | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
|
خوب بریم سراغ مادر گل خودمون که رو صندلی داغ یه کم باهاش گپ بزنیم. ![]() قوانین رو رعایت کنید لطفا 1. مدت زمان صندلی داغ یک هفته است. 2. هر سوال رو جدا نقل کنید و پاسخ بدید. 3. شخصی که روی صندلی داغ می شینه موظف نیست به تمام سوالات پاسخ بده. خصوصا سوالات شخصی. 4. تاپیک رو منحرف نکنید و فقط و فقط از شخصی که روی صندلی نشسته سوالات مورد نظر رو بپرسید. 5. هر پست خارج از حیطه ی صندلی داغ سریعا حذف می شه و با شخص ارسال کننده برخورد می شه.
|
|||||
| موضوعات | انجمن | آخرین ارسال کننده | پاسخ ها | نمایش ها | آخرین ارسال |
|
|
مناسبت های اعضا( تولد-تسلیت و...) | eimy | 16 | 127 | ۱۳۹۱-۰۱-۲ ۱۰:۵۷ قبل از ظهر |
|
|
مسابقات انجمن | feedback | 45 | 667 | ۱۳۹۰-۱۲-۲۸ ۱۱:۵۵ بعد از ظهر |
|
|
بخش خبر | feedback | 19 | 38 | ۱۳۹۰-۱۱-۲۹ ۱۱:۰۹ قبل از ظهر |
|
|
طنز | meisamd22 | 9 | 67 | ۱۳۹۰-۱۰-۲۵ ۰۴:۴۰ بعد از ظهر |
|
|
صندلی داغ ها | feedback | 103 | 1193 | ۱۳۹۰-۱۰-۲۱ ۰۶:۴۸ بعد از ظهر |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
میگن یه تاپیک بخور نون تره ده تا تاپیک بخور نون کره واسه ما گفتن که تاپیک اول تایپ میکنیم تاپیک های بعدی کپی پیست می کنیم
جواب بدید آیا بیا اینم چند تا سوال کوچیک ![]() 1- نوازنده ساز سنگین وزن اروپایی کیه ؟ بگو که جدولم کاملشه 2 - جدول حل میکنی ؟ اگه اره خودت حل میکنی یا هی از دیگران می پرسی؟ 3 - چه گلی دوست داری؟ همین طور چه سازی؟ 4 - دستبند و گردنبند . . .داری؟؟ راستشو بگو !!! 5 - از کدوم تاپیک خوشت میاد ؟ از کدوم بدت میاد؟ 6 - واسه کاربرای زیر یه لقب بگو ؟ ایمان - فاطیما - شکیب - نوید - سعید - نرگس - زهرا - سپیده - پانیذ - شبنم 7 - آواتار و امضای کدوم کاربرو دوست داری ؟ 8 - خوش خطی ؟ 9 -نام کاربری کدوم کاربر رو دوست داری ؟ 10 - اگه بخوای یه فیلم بسازی کدوم بازیگرا رو تو فیلمت دعوت میکنی؟ 11- تا حالا به مامان و بابات اس ام اس دادی که دوسشون داری ؟ 12- تا حالا شده دلت بخواد یه سبد پر از پروانه های رنگی داشته باشی؟ 13 - چه درسی رو بیشتر دوست داری؟ 14 - معدلت چند شد؟ 15- پارک رو بیشتر دوست داری یا کتاب خونه؟ 16 - کتک خوردی تا حالا؟ 17 - بدترین کتکی که خوردی از کی بوده ؟ 18 - اهل دعوا هستی؟ 19 - چه تیپی میزنی میری بیرون ؟ 20 - چه رنگی رو دوست داری؟ 21 - لباس چه رنگی دوست داری؟ 22 - شلوار چی میپوشی؟ 23 - اگه یکی بیاد بهت فهش بده چی کار می کنی؟ 24 - پارک رو بیشتر دوست داری یا کتاب خونه؟ 25 - سرگرمیت چیه توی تابستون ؟ 26 - کلاس چی میری؟ 27 - روزی چند ساعت پای نت میشینی؟ 28 - خسته نشدی؟ 29 - تاحلا تصادف کردی؟ 30 - بدترین تصادفی که کردی چی بوده ؟ 31 - کی رو توی دنیا بیشتر از همه دوست داری؟ 32 - مدل موهات چه جوریه ؟ 33 - رنگ کفشت ؟ 34 - اسم ساعتت چیه ؟ 35 - اسم گوشیت چیه ؟ 36 - اگه کچل بشی چی کار می کنی ؟ 37 - چه کتابی رو دوست داری ؟ 38 - قشنگترین فیلم ایرانی که دیدی ؟ 39 - قشنگترین فیلم خارجی که دیدی ؟ 40 - ادامس یا شکلات ؟ 41 - اسپرت میپوشی یا رسمی ؟ 42 - شخصیت مورد علاقت ؟ 43 - سبک موسیقی مورد علاقه ؟ 44 - از کدوم خواننده خوشت میاد ؟ 45 - سینما هم میری ؟ معمولا چه جور فیلم هایی رو می پسندی ؟ 46 - چطوری با فروم اشنا شدی ؟ 47 - اگه قرار باشه یکی از اعضای فروم رو ببینی دوست داری اون کی باشه ( یه نفر ) ؟ 48 - از چه غذایی بدت میاد ؟ 49 - تا حالا شده یه خالی شاخ دار ببندی ؟ اگه اره تعریف کن ؟ 50 - از کدوم بازیگر مرد و زن ایرانی خوشت میاد ؟ 51 - الان رو صندلی داغ چه احساسی داری ؟ 52 - استقلال یا پرسپولیس ؟ 53 - اگه یه زمانی ماشین بخری چی میخری ؟ 54 - سیم کارتت (091، 0935 ، 0932 ، 0919 ، 0936 ) ؟ 55 - قلیون می کشی ؟ اگه اره چه طعمی ؟ 56 - دوست داری جای کدوم یک از این شخصیت ها باشی ( راننده خاور ، رفتگر ، ابدارچی ، ) ؟ 57 - مامان و دوست داری یا بابا؟ یا هردو؟ چقدر؟ 58 - صبحونه چی میخوری معمولا؟ 59 - خارج از کشور رفتی؟ کجا؟ 60 - یوزت تو فروم معنیه خاصی داره؟ اگه داره معنیش چیه؟ 61 - ترجیح میدی مسافرت کجا ها بری؟ 62 - تفریحاتت چیه؟ 63 می خوای وقتی ایشالله 50 سالت شد ، به چه چیزیت افتخار کنی 64 - بهترین فیلمی که دیدی چی بوده ؟! 65 - بهترین قطعه ی موسیقی که شنیدی چیه ؟ 66 - اگه پدر یا مادرت با مهمترین هدف زندگیت مخالفت کنن چه حرکتی از خودت ارائه میدی ؟! 67 - همین الان میخوای چه بیزینسی داشته باشی ؟! 68 - بهترین خاطره ی زندگی و بدترین خاطره ی زندگیت که میشه بگی رو بگو ؟ 69 - دوست داری اگه بهت بگن میتونی از زمان حضور انسان روی زمین نا الان توی کدوم دوره ی زمانیش زندگی میکردی کدوم رو انتخاب میکردی ؟ 70 - معیارهات از دوست خوب چیه ؟! 71 - وقتی خسته ای یا دپرس ، چی میتونه حالتو جا بیاره ؟ 72 - الگوت توی زندگی کدوم شخصیته ؟! 73 - کدوم خوابت رو خیلی خوب یادته دوست داری بازم ببینی ؟! 74 - دوست داری کادوی بعدیت چی باشه ؟ 75 - اگه میگفتن فقط تو روی زمین از انسان ها موندی چی کار میکردی ؟! 76 - حاضری جونت رو واقعا برای کسی بدی ؟!اگر آره چه کسی ؟ 77 - 98 تیم رو میشناسی در موردش چقد می دونی و در مورد سایتاش و رنجیرش ؟ 78 - تا حالا غرق شدی بعد نجات پیدا کنی ؟ 79 - عشق اول کی بود ؟ 80 - موبایلت چیه ؟ 81 - چند تا دوست پسر داری ؟ 82 - رئیس جمهور فعلی عربستان چه کسی است ؟ 83 - اعمال حرام چه اعمالی هستند ؟ 84 - صدات بدرد خواننده شدن میخوره ؟ 85 - رد بول خوردی تا حالا ؟ 86 - آسانسور سوار میشی نمی ترسی ؟ 87 - خبیس ترین آدمی که دیدی تا حالا ؟ 88 - گو1گو*ش رو دوست داشتی ؟ 89 - محبوبت ترین خواننده ؟ 90 - محسن چاووشی گوش کردید دوست داری ؟ 91 - گوگل یا یاهو ؟ 92 - سبزوار رو دیدی تا حالا ؟ 93- نظرت در مورد من در 3 خط ؟ 94 - دوست داری بیای حرم امام رضا 95 - باشگاه بدن سازی میری یا ورزش دیگه ای می کنی ؟ 96- ال سی دی داری یا مانیتور ؟ 97 - الان چشات درد می کنه ؟ 98 - نهار چی خوردی ؟ 99 - دوست داشتی موهای معلم اول دبستانت که احتمالا خانم بوده رو ببینی ؟ 100 - کدوم معلم رو بیشتر از همه دوست داری ؟ 101- اگه الان بهت بگن عشق تصادف کرده مرده چیکار می کنی ؟ 102 - ادب از که آموختی ؟ 103 - هوا گرم یا سرد رو دوست داری ؟ 104 - عشق رو تعریف کن ؟ 105 - خدا چه رنگیه ؟ 106 - نظرت در مورد این سایت و بچه هاش در 3 خط ؟ 107 - کی رو بیشتر از همه دوست داری ؟ 108 - بازی هم می کنی ؟ 109- الان که داری به این سوالات جواب میدی به من که فوش نمی دی احتمالا ؟ 110 - قصد نداری بری خارج ؟ 111 - کجا رو بیشتر از همه دوست داری ؟ 112 - عادت داری روی زمین بخوابی ؟ 113 - میدونی همه این سوالات رو تند تند خودم تایپ کردم ؟ 114 - اولین فردی که ازش تنفر پیدا کردی کی بود ؟ 115 - دوست داری بری بزنی ماشین همسایتون رو داغون کنی ؟ 116- دختر همسایتون رو دوست داری ؟ 117 - دستت که درد نگرفت ؟ 118 - یک روزی دل به تو دادم ، قدرم رو ندونستی - مال کدوم خواننده هستش ؟ 119 - آبنبات یا قند ؟ 120 - چرا به این زودی ازدواج کردی توی سایت ؟ 121 - چرا من اصلا اهل ازدواج نیستم ؟ 122 - چرا من این جوری سوال کردم ؟ 123 - ماشین بابات رو کش می ری ؟ 124 - پسرها رو دوست داری ؟ 125 - خلاف سنگینت چیه ؟ 126 - اگه بگم این سوال آخرم بود خوشحال میشی یا نفرینم می کنی ؟ 127 - چرا وقتی برق میاد همه صلوات میفرستن؟ 128 - با كی درد و دل می كنی؟ 129 - دوست داری الان كجا باشی؟ 130 - من، تو، خدا! وقتی به این كلمه ها نگاه میكنی یاد چی میفتی؟ 131 - برای یه ثانیه خودتو جای حضرت عزرائیل بزار... چه حسی داری!؟اگه زمان که بیشترش کنم 132 - تا حالا تو ذهنت شیطان رو تصور كردی؟ 133 - شده تا حالا از ایمان كسی خوشت بیاد! اون عالما رو نمیگم! آدمای عادی! مثه 134 - من! مثه تو! 135 - وقتی خیلی عصبانی میشی چیكار میكنی ؟؟؟ 136 - تا حالا زنگ زدی در بری؟ كی .كجا با دوستات؟ 137 - تا حالا كسی بهت گفته دیوونه؟ 138 - قا صدكارو بیشتر دوس داری یا پروانه هارو؟ 139 -اگر بخواهیم شکنجه ات بدهیم چه راهی پیشنهاد میدهی؟ 140 - بزرگترین لذت و سرگرمی ات در زندگی چیست؟ 141 - از زنده بودن چه هدفی دارین؟ 142 - شما برای دوستان اطرافتون درجه بندی دارین؟ 143 - آیا شما دشمن هم دارین؟ 144 -ماشین مورد علاقت؟چه رنگی باشه؟ با نون اضافه و نوشابه!!!؟ 145 - اگه خدا بودید، چه چیزی رو خلق می کردید؟ 146 -اگه بهتون بگن که تا سه روز دیگه بیناییتونو از دست می دید، سعی می کنید به چه چیزایی نگاه کنید؟ (البته دور از جونت ) 147 - به تناسخ اعتقاد دارید؟ ( حلول روح، بعد از مرگ، در جسم دیگه) 148 - بهشت رو بدون آگاهی می خواید یا جهنم رو آگاهانه؟ 149 - در روز چند ساعت تفکر می کنید؟ 150 - اگه یه بمب داشتید که اختیار کاملشو داشتید و اگه کسی به خاطر منفجر کردنش شما رو مجازات نمی کرد ، اونو کجا منفجر می کردید؟ چرا؟ 151 - از من متفنر شدی با این همه سوال نه ؟ 152 - تحمل چه رفتاری از انسانها برات سخته؟ 153 - چه خطایی از دیدت قابل بخشش نیست؟ 154 - چرا منو نفرین می کنی من فقط چند تا سوال کردم 155 - وبلاگ یا وبسایت داری؟ 156 - وقتی وارد نت میشی اول کدوم سایتو باز میکنی 157 - دست داری منو بزنی که اینقد ازت سوال کردم نه ؟ این سوال ها حق کپی رایتش ماله همین سایته چون کلی زحمت کشیدم برای نوشتنش کپی بشه سایت دیگه نفرین کاربران این سایت دامین گیراتون میشه ![]()
[برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید] تاریخ اعزام : 1390/8/18 تاریخ ترخیص : 1392/2/18 ( البته بدون اضافه خدمت ) ![]() روز مرگم، هر که شیون کند از دور و برم دور کنید همه را مســــت و خراب از مــــی انــــگور کنیـــــد ... مرد غـسـال مرا سیــــر شــــرابــــــش بدهید مست مست از همه جا حـــال خرابش بدهید ... بر مزارم مــگــذاریــد بـیـــاید واعــــــظ پـیــر میخانه بخواند غــزلــی از حــــافـــظ ... جای تلقــیـن به بالای سرم دف بـــزنیـــد شاهدی رقص کند جمله شما کـــف بزنید ... روز مرگــم وسط سینه من چـــاک زنیـد اندرون دل مــن یک قـلم تـاک زنـیـــــــد ... روی قــبـــرم بنویـسیــد وفــــادار برفــت آن جگر سوخته خسته از این دار برفــــت ![]() |
|
|
#3 |
|
|
سلام
خوبی؟؟ ![]() بهترین ها: * بهترین جمله یا کلمه برا احوال پرسی رو بگو؟ * بهترین تاپیک پاتوق * بهترین مارک * بهترین ورزش * بهترین ماه سال * بهترین آهنگ *بهترین کلمه * بهترین کاربر پاتوق * بهترین آدم دنیا * بهترین وسیله ی نقلیه * بهترین فصل * بهترین سال زندگیت * بهترین شهر ایران * بهترین غذا * بهترین مسافرتت * بهترین نماینده کلاستون تو دوره ی دبستان * بهترین نوشته ی جلال آل احمد * بهترین فیلم * بهترین سریال ماه رمضون ( کلی بگو کاری به امسال نداریم )* بهترین موقع برا نماز * بهترین ترانه * بهترین رنگ * بهترین نماد * بهترین شکلک * بهترین عطر * بهترین آرزو * بهترین دوره ی تاریخی ایران ممنون دور بعدی با آخرین ها میام ![]()
|
#4 |
|
|
با سلام و درود خدمت مامان شقایق ![]() 10 سؤال اوّل 1. چرا زمین گرده و شبیه مثلث نیست؟! 2. چرا شما انقدر از ماشین خوشتون میاد؟! ![]() 3. چند بار تا حالا سوار ژیان شدین؟! ![]() 4. تنهایی خوبه یا بودن در کنار جمع؟! 5. از مهران مدیری خوشتون میاد یا رضا عطاران؟! چرا؟! 6. به موسیقی علاقه دارین؟ چه سبکی گوش میدین؟ 7. نظرتون راجع به 98 پاتوق چیه؟! 8. چرا زهرا انقدر منو اذیت میکنه؟! ![]() 9. کدوم اسمایل رو بیشتر از بقیه دوست دارین؟! 10. قهوه اسپرسو دوست دارین؟! نظرتون راجع بهش چیه؟! بازم میام ![]()
|
#5 |
|
|
به به مامی خودم
![]() سلام خوبی؟ چطوریایی؟ آماده باش می خوام صندلیت را داغ کنم. بفرمامامی جون این هم قسمت اول35تایی 1- اول از خودت یه بیو گرافی بده. 2- چی شد که با این سایت آشنا شدی ؟ 3- آهنگ ها و سبک مورد علاقه موسیقی؟ 4-خواننده مورد علاقه ات کیه ؟ 5- چرا این یوزر را برای خودت انتخاب کردی ؟ 6-این ها تو را یاد چه چیزی میندازند ؟ .تاريخ .زندگي .دختر .حس عاشقانه .مادر .پدر .برادر .خواهر .وطن .هندونه .خربزه .بز .گاو .گوسفند .مرغ .مزرعه .خونه .اپارتمان .ویلا .هواپیما .ماشین .گاری شوهر 7- بهترین دوست هات توسایت ؟ 8-سرعت اینترنت ات چقدره؟ 9-از کدوم رنگ خوشت میاد ؟ 10-کدوم فیلم ترسناک رو بیشتر میپسندی ؟ 11-کدوم فیلم خنده دار را بیشتر دوست داری؟ 12-یه خاطره ی خوب ؟ 13-یه خاطره ی بد ؟ 14-گوشیت چیه ؟ 15-شعلت چیه؟ 16-دوستداری کدوم یکی از بچه ها را از نزدیک ببینی؟ 17-بزرگترین حسرت زندگیت ؟ 18-اگه اسمت همینی که هست نبود اسمت چی بود؟ 19-اگه پسر به دنیا میاومدی دوست داشتی اسمت چی بود؟ 20-چه غدایی رو دوست داری؟ 21-از چه غذایی بدت میاد؟ 22-توی اوقات فراغتت چی کار میکنی؟ 23-از چه میوه ای خوشت میاد؟ 24-از چه میوه ای بدت میاد؟ 25-بهترین آهنگ های که از گوش کردنش سیر نمیشی کدومان؟ 26-بازیگر زن خارجی مورد علاقت کیه؟ 27-بازیگر مرد خارجی مورد علاقت کیه؟ 28-بازیگر های زن ایرانی موردعلاقت کیه؟ 29-بازیگر های مرد ایرانی موردعلاقت کیه؟ 30-سریال های خارجی و ایرانی موردعلاقت کدومه؟ 31-قبل از این که بشینی پشت میز داشتی چی کار میکردی؟ 32-از چه بازی کامپیوتری خوشت میاد؟ 33- از چه بازی کامپیوتر بدت میاد؟ 34-شخصيت کارتوني مورد علاقه ات کيه ؟ 35-وحشتناکترين صحنه اي که ديده ای چي بود ؟ 36-موفق باشی ![]()
|
#6 |
|
|
مامی زود بیا جواب بده کار و زندگی داریم کلی سوال داریم
![]()
|
#7 | |
|
|
نقل قول:
|