![]() |
![]() |
|||||||||||||
|
||||||||||||||
| تابلو اعلانات |
|
1 - در تاپیک ها و دیگر قسمت های این انجمن فقط فارسی تایپ نمایید . نوشته های فنگلیش حذف خواهد شد . 2 - لطفا از ایجاد تاپیک های مغایر با قوانین سایت خودداری نمایید . 3 - از ایجاد تاپیک های خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران خودداری نمایید . این تاپیک ها حذف خواهد شد . 4 - در صورت وجود هر گونه مشکل و یا سوال مدیران انجمن را مطلع سازید . |
| آخرین ارسال های تالار |
|
|||||||
![]() |
| اشتراک گذاری این مطلب : |
|
|
لینک های داده شده | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
|
این تاپیک که در اول هر پستش " بهش بگو " گذاشته می شه می تونه حاوی متنی دلخواه برای شخصی در این سایت یا همین سرنگار یا حتی خارج از دنیای مجازی باشه
البته در قالب سرگرمی
|
|||||
| موضوعات | انجمن | آخرین ارسال کننده | پاسخ ها | نمایش ها | آخرین ارسال |
|
|
بیا تو بحث !! ♣ | Alireza | 10 | 245 | ۱۳۹۰-۰۲-۱۵ ۰۲:۰۱ بعد از ظهر |
|
|
مطالب جالب و خواندنی | jamshid1107 | 1 | 97 | ۱۳۹۰-۰۲-۸ ۰۴:۲۵ بعد از ظهر |
|
|
بخش هنر | History | 7 | 800 | ۱۳۹۰-۰۱-۲۹ ۰۱:۴۴ بعد از ظهر |
|
|
اخبار بین اللملی | jamshid1107 | 7 | 223 | ۱۳۹۰-۰۱-۲۵ ۰۱:۴۳ بعد از ظهر |
|
|
♣ يادگاري ها و خاطرات ♣ | Alireza | 4 | 628 | ۱۳۹۰-۰۱-۲۵ ۱۱:۲۶ قبل از ظهر |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
چه تایپیک خوبیه
ممنون شقایق جون بهش بگو امروز که دیدمت اصلا ناراحت نشدم بهش بگو برای من همه آدما همین طورین نسبت به همه یک شکل رفتار می کنم
|
|
#3 |
|
|
بهش بگو چرا دیگه به من محل نمیزاره
![]() |
|
|
|
#4 |
|
|
بهش بگین بی خبرم بپرسین عشقمون چیشد
چشم سیاش طرز نگاش حجب حیاش ماله کی شد اونی که تازه امد توی دلم خاطره شد بهش بگین با رفتنش کار دلم یک سره شد
[برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید] تاریخ اعزام : 1390/8/18 تاریخ ترخیص : 1392/2/18 ( البته بدون اضافه خدمت ) ![]() روز مرگم، هر که شیون کند از دور و برم دور کنید همه را مســــت و خراب از مــــی انــــگور کنیـــــد ... مرد غـسـال مرا سیــــر شــــرابــــــش بدهید مست مست از همه جا حـــال خرابش بدهید ... بر مزارم مــگــذاریــد بـیـــاید واعــــــظ پـیــر میخانه بخواند غــزلــی از حــــافـــظ ... جای تلقــیـن به بالای سرم دف بـــزنیـــد شاهدی رقص کند جمله شما کـــف بزنید ... روز مرگــم وسط سینه من چـــاک زنیـد اندرون دل مــن یک قـلم تـاک زنـیـــــــد ... روی قــبـــرم بنویـسیــد وفــــادار برفــت آن جگر سوخته خسته از این دار برفــــت ![]() |
|
|
|
#5 |
|
|
بهش بگو
حتما اذیتش کردی ![]()
|
#6 |
|
|
نه این چیزا نیست شقایق جان
بهش بگین همین روزا توی دلم می کشمش خدا نیاره اون روز رو بیفته چشمم به چشش دیونه بود اما منم دیونه تر از عشق اون قلبم رو زد به نامش پر زد و رفت از آشیون
[برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید] تاریخ اعزام : 1390/8/18 تاریخ ترخیص : 1392/2/18 ( البته بدون اضافه خدمت ) ![]() روز مرگم، هر که شیون کند از دور و برم دور کنید همه را مســــت و خراب از مــــی انــــگور کنیـــــد ... مرد غـسـال مرا سیــــر شــــرابــــــش بدهید مست مست از همه جا حـــال خرابش بدهید ... بر مزارم مــگــذاریــد بـیـــاید واعــــــظ پـیــر میخانه بخواند غــزلــی از حــــافـــظ ... جای تلقــیـن به بالای سرم دف بـــزنیـــد شاهدی رقص کند جمله شما کـــف بزنید ... روز مرگــم وسط سینه من چـــاک زنیـد اندرون دل مــن یک قـلم تـاک زنـیـــــــد ... روی قــبـــرم بنویـسیــد وفــــادار برفــت آن جگر سوخته خسته از این دار برفــــت ![]() |
|
|
|
#7 |
|
|
بهش بگو
ای گل تو دوش داغ صبوحی کشیده ای ما آن شقایقیم که با داغ زاده ایم
|
#8 |
|
|
بهش بگو بهش همینی که شقایق جان گفت میگم ببینم چی میشه
|
|
|
#9 |
|
|
بهش بگو
چون قلم اندر نوشتن می شتافت چون به عشق آمد قلم بر خود شکافت چون سخن در وصف این حالت رسید هم قلم بشکست و هم کاغذ درید
| برچسب ها |
| بهش, بگو |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|