![]() |
![]() |
|||||||||||||
|
||||||||||||||
| تابلو اعلانات |
|
1 - در تاپیک ها و دیگر قسمت های این انجمن فقط فارسی تایپ نمایید . نوشته های فنگلیش حذف خواهد شد . 2 - لطفا از ایجاد تاپیک های مغایر با قوانین سایت خودداری نمایید . 3 - از ایجاد تاپیک های خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران خودداری نمایید . این تاپیک ها حذف خواهد شد . 4 - در صورت وجود هر گونه مشکل و یا سوال مدیران انجمن را مطلع سازید . |
| آخرین ارسال های تالار |
|
|||||||
![]() |
| اشتراک گذاری این مطلب : |
|
|
لینک های داده شده | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
|
اون روزا یادش بخیر ؛ چه روزای قشنگی بود ... کوچک که بودیم چه دل های بزرگی داشتیم اکنون که بزرگیم چه دلتنگیم کاش دلهامون به بزرگی بچگی بود کاش همان کودکی بودیم که حرفهایش را از نگاهش می توان خواند کاش برای حرف زدن نیازی به صحبت کردن نداشتیم کاش برای حرف زدن فقط نگاه کافی بود کاش قلبها در چهره بود اما اکنون اگر فریاد هم بزنیم کسی نمی فهمد و دل خوش کرده ایم که سکوت کرده ایم سکوت پر بهتر از فریاد تو خالیست سکوتی را که یک نفر بفهمد بهتر از هزار فریادی است که هیچ کس نفهمد سکوتی که سرشار از ناگفته هاست ناگفته هایی که گفتنش یک درد و نگفتنش هزاران درد دارد دنیا را ببین ... بچه بودیم از آسمان باران می آمد بزرگ شده ایم از چشمهایمان اشک می آید! بچه بودیم همه چشمای خیسمون رو میدیدن بزرگ شدیم هیچکی نمیبینه بچه بودیم تو جمع گریه می کردیم بزرگ شدیم تو خلوت اشک می ریزیم بچه بودیم راحت دلمون نمی شکست بزرگ شدیم خیلی آسون دلمون می شکنه بچه بودیم همه رو ۱۰ تا دوست داشتیم بزرگ که شدیم بعضی ها رو هیچی بعضی هارو کم و بعضی ها رو بی نهایت دوست داریم بچه که بودیم قضاوت نمی کردیم و همه یکسان بودن بزرگ که شدیم قضاوتهای درست و غلط باعث شد که اندازه دوست داشتنمون تغییر کنه کاش هنوزم همه رو به اندازه همون بچگی ۱۰ تا دوست داشتیم بچه که بودیم اگه با کسی دعوا میکردیم ۱ ساعت بعد از یادمون میرفت بزرگ که شدیم گاهی دعواهامون سالها تو یادمون مونده و آشتی نمی کنیم بچه که بودیم گاهی با یه تیکه نخ سرگرم می شدیم بزرگ که شدیم حتی ۱۰۰ تا کلاف نخم سرگرممون نمیکنه بچه که بودیم بزرگترین آرزومون داشتن کوچکترین چیز بود بزرگ که شدیم کوچکترین آرزومون داشتن بزرگترین چیزه بچه که بودیم آرزومون بزرگ شدن بود بزرگ که شدیم حسرت برگشتن به بچگی رو داریم بچه که بودیم تو بازیهامون همش ادای بزرگ ترها رو در می آوردیم بزرگ که شدیم همش تو خیالمون برمیگردیم به بچگی بچه بودیم درد دل ها را به هزار ناله می گفتیم همه می فهمیدند بزرگ شده ایم درد دل را به صد زبان به کسی می گوییم... هیچ کس نمی فهمد بچه بودیم دوستیامون تا نداشت بزرگ که شدیم همه دوستیامون تا داره بچه که بودیم بچه بودیم بزرگ که شدیم بزرگ که نشدیم هیچ، دیگه همون بچه هم نیستیم شاید به روی خودمون نیاریم ولی همیشه ذهنمون پر از این آرزوست که : ای کاش هیچ وقت بزرگ نمی شدیم و هنوزم تو عالم بچگی بودیم همون دوران بچگی هایی که پر از عشق بود و شور و نشاط و سرزندگی ...
|
|||||
| موضوعات | انجمن | آخرین ارسال کننده | پاسخ ها | نمایش ها | آخرین ارسال |
|
|
گالری سایر | Shery | 3 | 42 | ۱۳۹۰-۱۱-۳ ۰۳:۳۰ بعد از ظهر |
|
|
گالری سایر | navidz69 | 81 | 978 | ۱۳۸۹-۱۱-۸ ۱۱:۴۷ بعد از ظهر |
|
|
گالری سایر | feedback | 9 | 92 | ۱۳۸۹-۰۷-۱۹ ۱۰:۲۱ بعد از ظهر |
|
|
طنز | navidz69 | 0 | 89 | ۱۳۸۹-۰۷-۱۰ ۰۱:۰۴ بعد از ظهر |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
نوید گریه ام رو درآوردی!
![]() می خوام کوچولو بشم دوباره! بچگی ام رو خیلی دوست داشتم!
|
#3 |
|
|
مرسی نوید!!
ولی من فکر نکنم دوباره بچه بشم چون اینبار فکر کنم دیگه بلدن چطوری با من مبارزه کنن!!!! ![]()
|
#4 |
|
|
ممنون نوید جان کلی خاطره و حسرت رو برام زنده کردی
![]()
|
#5 |
|
|
وای خدا
من موخوام دوباره بچه بشم ![]()
|
#6 |
|
|
کاش اینقدر برای بزرگ شدن عجله نمیکردیم ..........
ای کاش چیزیو درست نمیکنه الان که تو این سنیم ازش استفاده کنیم که چند سال بعد نیایم در مورد امروزمون هم ای کاش بگیم .......... یا شاید جوونی کجایی که یادت بخیر . قدر لحظات زندگیمونو بدونیم و که بعدا مثل الان حسرتشو نخوریم ......
|
|
#7 |
|
|
من دوست دارم برگردم به دوران خردسالی می ریم عروسی همش برم قسمت زنانه
![]() مرسی نوید جان تاپیک خیلی جالبی بود ![]()
[برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید] تاریخ اعزام : 1390/8/18 تاریخ ترخیص : 1392/2/18 ( البته بدون اضافه خدمت ) ![]() روز مرگم، هر که شیون کند از دور و برم دور کنید همه را مســــت و خراب از مــــی انــــگور کنیـــــد ... مرد غـسـال مرا سیــــر شــــرابــــــش بدهید مست مست از همه جا حـــال خرابش بدهید ... بر مزارم مــگــذاریــد بـیـــاید واعــــــظ پـیــر میخانه بخواند غــزلــی از حــــافـــظ ... جای تلقــیـن به بالای سرم دف بـــزنیـــد شاهدی رقص کند جمله شما کـــف بزنید ... روز مرگــم وسط سینه من چـــاک زنیـد اندرون دل مــن یک قـلم تـاک زنـیـــــــد ... روی قــبـــرم بنویـسیــد وفــــادار برفــت آن جگر سوخته خسته از این دار برفــــت ![]() |
|
|
|
#8 |
|
|
بچه بودیم درد دل ها را به هزار ناله می گفتیم همه می فهمیدند
بزرگ شده ایم درد دل را به صد زبان به کسی می گوییم... هیچ کس نمی فهمد این حرف دل منه ![]() کاش تو 18سالگی میماندم ونمی امدم خارج تا این همه سال غربت راتحمل کنم
|
#9 |
|
|
یادش بخیر. از مدرسه فرار میکردم و میرفت کلوپ با بچه ها شرطی میزدیم
![]()
|
|
#10 |
|
|
حسرت خیلی خوردم چون الان واقعا دلشکسته هستم از روزگار