![]() |
![]() |
|||||||||||||
|
||||||||||||||
| تابلو اعلانات |
|
1 - در تاپیک ها و دیگر قسمت های این انجمن فقط فارسی تایپ نمایید . نوشته های فنگلیش حذف خواهد شد . 2 - لطفا از ایجاد تاپیک های مغایر با قوانین سایت خودداری نمایید . 3 - از ایجاد تاپیک های خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران خودداری نمایید . این تاپیک ها حذف خواهد شد . 4 - در صورت وجود هر گونه مشکل و یا سوال مدیران انجمن را مطلع سازید . |
| آخرین ارسال های تالار |
|
|||||||
![]() |
| اشتراک گذاری این مطلب : |
|
|
لینک های داده شده | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#81 |
|
|
[برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید
. برای عضویت اینجا کلیک نمایید]
![]() [برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید]
بگو رهایم کنند بگو راه ِ خانه ام را به یاد خواهم آورد می خواهم به جایی دور خیره شوم می خواهم سیگاری بگیرانم می خواهم یک لحظه به این لحظه بی اندیشم ؛ آیا میان ِ آن همه اتفاق من از سر ِ اتفاق ، زنده ام هنوز ؟!! ویرایش توسط avayebaran : ۱۳۸۹-۱۲-۷ در ساعت ۰۴:۱۹ بعد از ظهر. |
|
|
|
#82 |
|
|
برنامه ريزيمون كه به جايي نرسيد
حالا اگه موافق باشين آزمون تستي راه بندازيم![]()
|
|
#83 |
|
|
ازمون؟ کجا؟ چی؟
![]() یکم بیشتر توضیح بدین..
|
#84 |
|
|
آزمونهاي تستي!!!! يعني هر دفعه يه سري تست از يه درس ميديم تا بقيه جواب بدن! البته در زمان و تايخ مشخص!
از اونجايي كه ديدم كنكورياي سايت زيادن اين پيشهاد رو دادم! البته پيشنهاد دهنده ي اصلي پوياست ![]()
|
|
#85 |
|
|
پیشنهاد خوبیه... البته اگه بچه ها پایه باشن. مدیریت ایناش یکم سخته ولی میشه
اونایی که موافقن اینجا اعلام کنن...
|
#86 |
|
|
موافقم
![]() هما سوالا رو از کجا میاری؟ ![]()
بگو رهایم کنند بگو راه ِ خانه ام را به یاد خواهم آورد می خواهم به جایی دور خیره شوم می خواهم سیگاری بگیرانم می خواهم یک لحظه به این لحظه بی اندیشم ؛ آیا میان ِ آن همه اتفاق من از سر ِ اتفاق ، زنده ام هنوز ؟!! |
|
|
|
#87 |
|
|
از اين ور اون ور پيدا ميكنم!
![]() فعلا پيدا كردن شركت كننده سخت شده نه سوال ![]()
|
|
#88 | |
|
|
نقل قول:
الان انقدر سوال تستی ریخته که گلچین کردنه 25 - 30 تا سوال از بینشون اب خوردنه سوال تالیفی هم میشه داد ولی ممکنه ابرو ریزی بشه ![]()
|
|
#89 |
|
|
با تشکر از هما و محمد عزیز
![]() نوه های گلم حالا چرا میزنین و حاضرم دو بار شرکت کنم به شرطی که یه نیگا به پاسخ نامه اش بندازم ![]()
بگو رهایم کنند بگو راه ِ خانه ام را به یاد خواهم آورد می خواهم به جایی دور خیره شوم می خواهم سیگاری بگیرانم می خواهم یک لحظه به این لحظه بی اندیشم ؛ آیا میان ِ آن همه اتفاق من از سر ِ اتفاق ، زنده ام هنوز ؟!! |
|
|
|
#90 |
|
|
خواهش
میگم اوا می خوای اصلا پاسخ نامت همون کلید سوالا باشه؟ ![]() ===== یعنی بین این 5 هزار تا عضو 4 تا کنکوری پیدا نمیشن تعدادمون به حد نصاب برسه!؟!؟!!
| برچسب ها |
| براى, برنامه, بياييد, خودمان, ريزى, كنكور, كنيم |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|