![]() |
![]() |
|||||||||||||
|
||||||||||||||
| تابلو اعلانات |
|
1 - در تاپیک ها و دیگر قسمت های این انجمن فقط فارسی تایپ نمایید . نوشته های فنگلیش حذف خواهد شد . 2 - لطفا از ایجاد تاپیک های مغایر با قوانین سایت خودداری نمایید . 3 - از ایجاد تاپیک های خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران خودداری نمایید . این تاپیک ها حذف خواهد شد . 4 - در صورت وجود هر گونه مشکل و یا سوال مدیران انجمن را مطلع سازید . |
| آخرین ارسال های تالار |
|
|||||||
![]() |
| اشتراک گذاری این مطلب : |
|
|
لینک های داده شده | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#71 |
|
|
بازم اومدم
![]() سیلووووووم:sarcastic: 1. تصویری که از خودت توی 43 سالگی داری چیه؟ نوید ساله چه شخصیتیه؟ چی کاره اس؟ :sarcastic: 2. مشکلات زندگی تو رو بازی میده یا تو اونها رو؟ 3. از کلکسیون خوشت میاد؟ 4. وسیله خاصی رو کلکسیون می کنی؟ 5. 6 .تا حالا شده دستت رو دماغت کنی و یهویی ببینی همه دارن نگات می کنن؟اون لحظه چی کار کردی؟ 7. فکر می کنی چقدر تو سایت محبوبی؟ ![]() 8. الان چه حسی داری که انقدر سوالای من رو جواب دادی؟ ![]() ![]() 9. چرا اسب به حالت ایستاده می خوابه؟ ![]() 10. حیوان یا پرنده مورد علاقه ات برای نگهداری. 11. غذای خانگی مورد علاقه ت . 12. غذای بیرونی مورد علاقه ت. 13. ساندویچ مورد علاقه ت. 14. میوه مورد علاقه ت . 15. رنگ نوشابه . 16. بدون اینکه به میز کامپیوترت دستی بکشی یه عکس ازش بگیر بذار اینجا ببینیم میزت تمیزه یا نه ؟ ![]() 17. بدون اينكه به کیفت نگاه كني بگو چقدر پول توشه ؟ حالا برو نگاه كن و الان بگو چقدر پول تو کیفته؟ اگه اين ارقام فرق داره ناشي از چيه ؟ ![]() 19. اگه بگم به نیت سال تولدم تقسیم بر 3 ، ضربدر 8، منهای روز تولدم، به اضافه ماه تولدم، این آخرین سواله چی میگی؟ ![]() 20. اگه بعدش این سوالو ببینی چی میگی؟ 21. اگه بعد جواب دادنت بیام این پستو ویرایش کنم و 40 تا دیگه به ته این سوالا اضافه کنم چیکار میکنی؟ :sarcastic: 22.نوید میخوای منو دار بزنی؟ 23.دایره رو تو مشکلات از چه سمتی رسم میکنی؟ 24.میدونی هر چند هزارتا باید روغن ماشینو عوض کرد؟؟ ![]() 25.میدونی کار خونه ی لگزوز وابسته به کدوم شرکت ماشین سازیه ولی برندش فرق داره؟ ![]() 26.دوس داری رزمی کار بشی؟ 27.اگه خواستی کسی و بزنی کیو میزنی؟ 28.بنز یا بی ام دبلیوو؟ 29.نظرت درمورد خورشت باقالی با اندکی پای سوسک و سیبیل مورچه چیه؟ 30.دیشب شام شی خوردی؟بوبخشید من یه نمه شیکموام ![]() 31. آخرین سوالم پشه ها روزا کجا میرن؟؟ ![]() میدونم که خسته شدی مرسی نوبت ![]()
بگو رهایم کنند بگو راه ِ خانه ام را به یاد خواهم آورد می خواهم به جایی دور خیره شوم می خواهم سیگاری بگیرانم می خواهم یک لحظه به این لحظه بی اندیشم ؛ آیا میان ِ آن همه اتفاق من از سر ِ اتفاق ، زنده ام هنوز ؟!! |
|
|
#72 |
|
|
jamshid1107
سلام آق نوید. به* به* ، خوش اومدی آقا جمشید گل خوبی؟ ممنون چند وقته عکاسی میکنی؟ خیلی* وقتی* نیست، چه چیز عکاسی رو دوست داری؟ از اینکه صحنه*های زیبا رو بگیرم از چه چیزایی عکس میگیری؟ هر چیز که تو چشمم زیبا به نظر برسه [برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید] [برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید] [برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید] [برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید] شغل منو میدونی؟ نه دوست داری سوژت چی باشه؟ آدم، طبیعت ، بنای تاریخی* . . . اصولا چطور آدمی هستی؟ مهربون، لجباز ، اهل تفریح دوست داری؟ آره هر چی؟ آره ![]() نه واقعا؟میگم که آره دوست داری؟ چند بار بگم آره ![]() شهرت رو میگم؟ گفتم که آره چرا ؟ زیرا برای اینکه ![]() کجا خوندی؟ نا* کجا اصلا اهل خوندن هستی؟ نه بابا ، حوصله داریا دروغ نگو؟ من، دروغ ، پناه بر خدا ![]() ![]() آخرین کتابی که خوندی چی بود؟ یادم نمیاد ![]() خوب خالی نبند. بسه سوال کردم؟ کم بود باشه بای خدا پشت و پناهت
#73 |
|
|
feedback
چرا شیرازی ها به آخر هر چیز یه او اضافه میکنن؟ به همون علتی که تهرونی*ها به آخر هر کلمه*ای اِ اضاف می*کنن ![]() 112. اصفهانی بلدی صحبت کنی؟ یه کمی* ![]() 113. الان دانشگاهی یا خونه؟ خونه هستم آی* کیو ![]() 114. خط نستعلیق بلدی؟ نه عامو ![]() 115. اسپیکرت چند باند داره؟ از این اسپیکر قدیمیا هست ![]() 116. ساب بیس داره؟ این که میگی* چی* هست ![]() 117. کشف الاسرار اثر کیست؟ خميني 118. الگوت تو زندگی کیه؟ من از کسی* پیروی نمیکنم 119. از علی شریعتی خوشت میاد؟ حرفاشو دوست دارم 120. بریم پارک لاله؟ برو تا بریم 121. بهت گفتم پاساژ ایرانیان چرا رفتی بازار رضا؟ چون بلد نیسی آدرس بدی ![]() 122. باژه؟ عجب فیلمی بود ![]() 123. ابراهیم میرزاپور رو دوست داری؟ زیاد این برو بکس فوتبال رو دوست ندارم124. علی کریمی بهتره یا مسعود شجاعی؟ علی کریمی 125. اگه نتو ازت بگیرن چیکار میکنی؟ یه سرگرمی دیگه پیدا می*کنم 126. IE ، Fire Fox ، Opera ، Google Chrome کدومش؟ واسه فیس بوک و جی*میل گوگل کروم، بقیه چیزا فایر فاکس 127. ستاد مدیریت بحران رو یادته تو پارک لاله؟ همون کچله ![]() ![]() ![]() 128. راستی بریم پارک لاله؟ عاشق این پارک شدم ![]() 129. چرا دلستر استوایی دوست داری؟ خوش طعم هست 130. مگه زن نبود؟ (لیلی رو میگم) چرا، بود 131. پس چرا میگن مرد بود؟ شاید دو جنسه بوده ![]() 132. پارک لاله میای یا نه؟ تکلیف مارو معلوم کن. سعید مثل اینکه زبون نمیفهمی ![]() 133. بعد از شکلک ، دیگه چه شکلکایی خوبه؟134. پارک لاله؟ ![]() ![]() ![]() ![]() 135. بای؟ برو عامو ، بی* جنبه ![]() ![]() بای ![]()
#74 |
|
|
avayebaran
بازم اومدم خوش اومدی اوا جون سیلووووووم:sarcastic: رو ماهت ![]() ![]() 1. تصویری که از خودت توی 43 سالگی داری چیه؟ یه مرد جا افتاده ، خوش تیپ ، جوووووووون نوید ساله چه شخصیتیه؟ منظورت چیه ؟ چی کاره اس؟ :sarcastic: مهندس عمران 2. مشکلات زندگی تو رو بازی میده یا تو اونها رو؟ بیشتر من بازیشون میدم 3. از کلکسیون خوشت میاد؟ بدم نمیاد 4. وسیله خاصی رو کلکسیون می کنی؟ نه 5. 6 .تا حالا شده دستت رو دماغت کنی و یهویی ببینی همه دارن نگات می کنن؟اون لحظه چی کار کردی؟ نه، همیشه در خفا باید دست تو دماغ کرد ![]() ![]() ![]() ![]() 7. فکر می کنی چقدر تو سایت محبوبی؟ از بچه*ها باید سوال کنی* 8. الان چه حسی داری که انقدر سوالای من رو جواب دادی؟ ![]() کم بود که 9. چرا اسب به حالت ایستاده می خوابه؟ نه عامو ، میگیره می*شینه میخوابه 10. حیوان یا پرنده مورد علاقه ات برای نگهداری. اگه با جونور بیام خون ، میندازنم بیرون، ولی* گربه دوست دارم 11. غذای خانگی مورد علاقه ت . خروشت سبزی 12. غذای بیرونی مورد علاقه ت. جوجه کباب 13. ساندویچ مورد علاقه ت. ،*هات داگ 14. میوه مورد علاقه ت . موز 15. رنگ نوشابه . بی* رنگ 16. بدون اینکه به میز کامپیوترت دستی بکشی یه عکس ازش بگیر بذار اینجا ببینیم میزت تمیزه یا نه ؟ ![]() 17. بدون اينكه به کیفت نگاه كني بگو چقدر پول توشه ؟5000 T حالا برو نگاه كن و الان بگو چقدر پول تو کیفته؟T ![]() 6050 اگه اين ارقام فرق داره ناشي از چيه ؟ من بیشتر اوقات حساب کیفم دستمه19. اگه بگم به نیت سال تولدم تقسیم بر 3 ، ضربدر 8، منهای روز تولدم، به اضافه ماه تولدم، این آخرین سواله چی میگی؟ کلی* میخندم ![]() 20. اگه بعدش این سوالو ببینی چی میگی؟ 21. اگه بعد جواب دادنت بیام این پستو ویرایش کنم و 40 تا دیگه به ته این سوالا اضافه کنم چیکار میکنی؟ :sarcastic: نمیتونی*، چون گزینهٔ ویرایش بعد از ۲۰ دقیقه غیر فعال می*شه ![]() 22.نوید میخوای منو دار بزنی؟ نه والا 23.دایره رو تو مشکلات از چه سمتی رسم میکنی؟ من کلا تو هندسه ضعیف هستم ![]() 24.میدونی هر چند هزارتا باید روغن ماشینو عوض کرد؟؟ من کلا تو هندسه ضعیف هستم 25.میدونی کار خونه ی لگزوز وابسته به کدوم شرکت ماشین سازیه ولی برندش فرق داره؟ نه، یعنی* تو میدونی* ?26.دوس داری رزمی کار بشی؟ آره، ورزشای رزمی رو خیلی* دوست دارم 27.اگه خواستی کسی و بزنی کیو میزنی؟ بی*خیال 28.بنز یا بی ام دبلیوو؟ 29.نظرت درمورد خورشت باقالی با اندکی پای سوسک و سیبیل مورچه چیه؟ به نظر غذای پر ویتامینی میاد ![]() 30.دیشب شام شی خوردی؟بوبخشید من یه نمه شیکموام دیشب سرم درد میکرد ، هیچی* یادم نمیاد ، ولی* کتلت خوردم ![]() 31. آخرین سوالم پشه ها روزا کجا میرن؟؟ همونجایی که زمستونا می*رن میدونم که خسته شدی مرسی نوبت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#75 |
|
|
اینم میز کامپیوترم ![]()
بسپاریم بر سنگ مزارمان تاریخ نزنند؛ تا آیندگان ندانند بی*عرضگانِ این برهه از تاریخ ما بوده*ایم ![]() ویرایش توسط navidz69 : ۱۳۸۹-۰۷-۱۶ در ساعت ۰۱:۴۳ بعد از ظهر. |
|
|
#76 |
|
|
حرف دلت
دوست داري بچه هاي سايت و از نزديك ببيني ؟تو پارکه لاله؟؟ چند ساله نت ميايي بعد نت چه سرگرمي داري ايندت به نظرت چه رنگيه تا كي بايد منتظر موند ..... ادامه بده خوش قولي يا بد قول چند تا دوست نتي داري نظرت راجبه دوستيهاي دنياي مجازي چيه اولين دوستت نتيت كي بوده اگه بگن امروز دعات مستجاب ميشه چه دعايي ميكني از بيست به خودت چند ميدي تا حالا دروغ گفتي اگه اسمون ابي نبود چه رنگي ميشد از خصوصيت اخلاقيت بگو چرا نميشه سرنوشت را از سر نوشت گواهينامه موتور داري؟ هههههه بيشتر ميخندوني يا ميخندي از چه ادمايي بدت مياد شده معلم بزندت؟ چند بار مدرسه چند بار گريه كردي يه خاطره از دوران مدرسه بگو تلافي ميكني يا بخشش چندتا سوالو پپچوندي /ههههههه راست ميگي عشق كي ميسوزه ادامه بده چرا....... كاش....... اما......... اگر.... حسرت..... خسته كه نشدي بيشتر دوست داري مهموني بري يا مهمون بياد اخرين باري كه مهموني رفتي؟ خوش گذشت اهل تعارف هستي چه گلي دوست داري اخرين بار كي گل خريدي ؟ برا كي ميگن با يه گل بهار نميشه بنظرت ميشه زمين چند متره وقتي دلت ميگيره چي كار ميكني يه جمله به اوني كه دوستش داري يه جوك بگو باهم بخنديم دوست داري بازم سوال بپرسم چند تا سوال دوست داري بپرسم سوالات كه سخت نبود
بگو رهایم کنند بگو راه ِ خانه ام را به یاد خواهم آورد می خواهم به جایی دور خیره شوم می خواهم سیگاری بگیرانم می خواهم یک لحظه به این لحظه بی اندیشم ؛ آیا میان ِ آن همه اتفاق من از سر ِ اتفاق ، زنده ام هنوز ؟!! |
|
|
#77 |
|
|
میگم داداشی چقدر همه از سوال داشتن!
![]() ولی من کم سوال میپرسم! نمی خوام خسته بشی! دوست داری دوباره عاشق بشی؟! زندگی آینده ات رو دوست داری با عشق شروع کنی؟! دوست داری همسرت رو خودت انتخاب کنی یا این که کاملا سنتی مامان و بابات برات انتخابش کنند؟! برنامه ات واسه بعد از درست چیه؟! دوست داری بازم بیای تهران و با بچه ها قرار بذاری؟! همین دیگه! آهان یه چیز یادم رفت؟! نظرت را جع به من چیه؟! خیلی حرف میزنم؟! ![]()
#78 |
|
|
avayebaran
حرف دلت کاش همه خوب بودن !!! دوست داري بچه هاي سايت و از نزديك ببيني ؟تو پارکه لاله؟؟ آره آره آره ![]() چند ساله نت ميايي ۱ سالی* می*شه بعد نت چه سرگرمي داري فیلم ، دوستام ايندت به نظرت چه رنگيه سبزه سبزه سبز تا كي بايد منتظر موند ..... ادامه بده دارم جواب میدم دیگه ، هولم نکن خوش قولي يا بد قول سعی* می*کنم خوش قول باشم چند تا دوست نتي داري هوارتا نظرت راجبه دوستيهاي دنياي مجازي چيه بعضیاشون واقعا عوضی* هستن ، دیشب یکیشون رفت رو اعصابم . اولين دوستت نتيت كي بوده یادم نمیاد ، اگه بگن امروز دعات مستجاب ميشه چه دعايي ميكني میگم خدایا من رو به اون که دوست دارم برسون از بيست به خودت چند ميدي ۱۸, بردم رو نمودار تا حالا دروغ گفتي آره اگه اسمون ابي نبود چه رنگي ميشد سفید از خصوصيت اخلاقيت بگو هزار بار گفتم چرا نميشه سرنوشت را از سر نوشت سرنوشت وجود نداره گواهينامه موتور داري؟ هههههه نه بيشتر ميخندوني يا ميخندي میخندونم از چه ادمايي بدت مياد پر رو ، پر ادعا شده معلم بزندت؟ چند بار نه زیاد، بچه خوبی* بودم سر کلاسا مدرسه چند بار گريه كردي اصلا گریه نکردم واسه مدرسه يه خاطره از دوران مدرسه بگو تو مهد کودک داشتم با دوستم شوخی* می*کردم ، اونم شوخی* شوخی* خنج زد تو صورتم ، هنوز جاش رو صورتم هست تلافي ميكني يا بخشش میبخشم چندتا سوالو پپچوندي /ههههههه خیلی* هاش رو پیچوندم ![]() راست ميگي آره به جون خودم عشق كي ميسوزه منظورت رو نمی*فهمم ادامه بده چرا....... این دنیا عدالت نداره؟ ( کسی* نگه حکمت خداست بعضی* چیزا که دعوامون می*شه ها) كاش....... تک سوار مهربانی تک نبود اما......... دنیا اینه دیگه اگر....اگر اگر ، با هزارتا اگر دیگه . . . !!! حسرت..... خوردن خوب نیست خسته كه نشدي نه بابا بيشتر دوست داري مهموني بري يا مهمون بياد هم بیاد هم برم ، ولی* با اومدنش بیشتر حال می*کنم اخرين باري كه مهموني رفتي؟ خوش گذشت جاتون خالی* اهل تعارف هستي نه چه گلي دوست داري رز اخرين بار كي گل خريدي ؟ برا كي آخرین بار ۱۹ آبان ۲ سال پیش واسه . . . ميگن با يه گل بهار نميشه بنظرت ميشه حتما نمی*شه که از قدیم گفتن دیگه زمين چند متره خیلی* زیاد متر ![]() وقتي دلت ميگيره چي كار ميكني به خدا به این سوال قبلا جواب دادم يه جمله به اوني كه دوستش داري "..." (خودش میفهمه این یعنی* چی*) يه جوك بگو باهم بخنديم من جوک پاستوریزه بلد نیستم :)) دوست داري بازم سوال بپرسم بپرس ![]() ![]() چند تا سوال دوست داري بپرسم هر چند تا دوست داری سوالات كه سخت نبود نه بابا،
#79 |
|
|
cupid
میگم داداشی چقدر همه از سوال داشتن! سلام پانیذ جون، عزیز خواهری ![]() ولی من کم سوال میپرسم! نمی خوام خسته بشی! فدای تو بشم من دوست داری دوباره عاشق بشی؟! آره، حس خوبیه زندگی آینده ات رو دوست داری با عشق شروع کنی؟! Hmmmm دوست داری همسرت رو خودت انتخاب کنی یا این که کاملا سنتی مامان و بابات برات انتخابش کنند؟! دوست دارم خودم انتخاب کنم برنامه ات واسه بعد از درست چیه؟! فعلا نمیدونم راستش دوست داری بازم بیای تهران و با بچه ها قرار بذاری؟! آره، سعید و امیر ، اون یکی ![]() ![]() همین دیگه! عزیزمی ![]() آهان یه چیز یادم رفت؟! جونم ؟ نظرت را جع به من چیه؟! خیلی حرف میزنم؟! نه بابا، تو گلی* ![]()
#80 |
|
|
بابت سوال ها و جواب ها مرسی
![]()
[برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید] تاریخ اعزام : 1390/8/18 تاریخ ترخیص : 1392/2/18 ( البته بدون اضافه خدمت ) ![]() روز مرگم، هر که شیون کند از دور و برم دور کنید همه را مســــت و خراب از مــــی انــــگور کنیـــــد ... مرد غـسـال مرا سیــــر شــــرابــــــش بدهید مست مست از همه جا حـــال خرابش بدهید ... بر مزارم مــگــذاریــد بـیـــاید واعــــــظ پـیــر میخانه بخواند غــزلــی از حــــافـــظ ... جای تلقــیـن به بالای سرم دف بـــزنیـــد شاهدی رقص کند جمله شما کـــف بزنید ... روز مرگــم وسط سینه من چـــاک زنیـد اندرون دل مــن یک قـلم تـاک زنـیـــــــد ... روی قــبـــرم بنویـسیــد وفــــادار برفــت آن جگر سوخته خسته از این دار برفــــت ![]() |
![]() |
| برچسب ها |
| navidz69, داغ, صندلی, نوید |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|