انجمن های تفریحی ، سرگرمی ، رمان . کتاب . گرافیک ، عکس ُسامانه پیامک 98 پاتوق   

تابلو اعلانات
موضوع  اخبار مهم سایت          موضوع  معرفی اعضای جدید          موضوع  پیشنهادات و انتقادات کاربران          موضوع  پرسش پاسخ در مورد نحوه کار با سایت

1 - در تاپیک ها و دیگر قسمت های این انجمن فقط فارسی تایپ نمایید . نوشته های فنگلیش حذف خواهد شد .
2 - لطفا از ایجاد تاپیک های مغایر با قوانین سایت خودداری نمایید .
3 - از ایجاد تاپیک های خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران خودداری نمایید . این تاپیک ها حذف خواهد شد .
4 - در صورت وجود هر گونه مشکل و یا سوال مدیران انجمن را مطلع سازید .

آخرین ارسال های تالار

بازگشت   انجمن های تفریحی ، سرگرمی ، رمان . کتاب . گرافیک ، عکس > عمومی > مخصوص اعضای سایت > صندلی داغ ها

ارسال موضوع جدید  موضوع بسته شد
اشتراک گذاری این مطلب :

لینک های داده شده ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۱۳۸۹-۰۷-۲۵   #81
avayebaran آواتار ها
وضعیت : avayebaran آنلاین نیست.
شماره کاربر : 251
سپاس کرده : 8,299
سپاس شده : 9,992 در 4,848 پست
پست های وبلاگ: 34
حالت شخصی :
Sarbezir
میزان فعالیت سابقه
1/20 18/20
Today نوشته ها
0/11 sssss6696
نمایش مشخصات عمومی avayebaran   تماشای آلبوم تصاویر avayebaran   اضافه کردن avayebaran در لیست تماس های شما    تماشای گروههای دسته جمعی   بازگشت به بالای صفحه
پیش فرض پاسخ : صندلی داغ آوا - avayebaran

نقل قول:
نوشته اصلی توسط feedback نمایش پست ها
171.
سعدیه عسیسم:sarcastic:
شماره تلفن علی دایی رو داری؟
نه ولی خیلی دوس دارم داشته باشم
172. مگه آدم دل نداره؟ پس چرا میگن آدما سنگ دلن؟
دل دارن بعضیا دلرمحترن و به حرف سعیدی گوش کردن که میگه بنی آدم اعضایه یکدیگرن ولی بعضیا اینطوری نیستن و احساساتشونو بروز نمیدن فکر نمیکنم کسی باشه که احساس نداشته باشه
173. دانشگاه آزاد تهران قبول بشی میای؟ یا ترجیح میدی بری سراسری شهرستان؟ (هرچند امیدوارم سراسری تهران قبول بشی )گفتم که اگه رشته ی خوبی باشه رو هوا میزنم نه شهرستان نمیرن دلم میخواد پیشه خونوادم باشم!
174. دوست داری یه روز معلم یا استاد دانشگاه بشی؟
معلم نه ولی استاد دانشگاه دومس دارم
175. از تنهایی لذت میبری یا میترسی؟
نمیترسم ولی دوسش ندارم ترجیح میدم تو جمع باشم ولی بعضی وقتا بهترین راه حل تنهاییه ولی نه تنهایی مطلق
176. از خونه تا مدرستون پیاده چقدر راهه؟یه ربع ولی ماتا بیایم خونه نیم ساعت طول میکشه
177. با کدوم یکی از دخترای سایت تو دوران مدرسه هم کلاس بودی یا هستی؟با هیچ کدوم
178. قیافه ظاهری خوبه یا اخلاق درونی؟هر دوتاش واسم مهمن ولی خوب اخلاق درونی یا همون باطن مهمتره چون باطن با روان آدما سروکار داره ولی قیافه بعد یه مدت تقریباواست عادی میشه
179. چرا همه در نگاه اوّل به قیافه طرف نگاه میکنن؟
کلا عادت کردیم به همه چی سطحی نیگاه کنیم
همین نگاهاس که مشکل ساز میشه منو جعفر لپ لپم هویجوری شدیم دیدی مهتاد از آب درومد
اگه یه ذره منطقی باشیم سعی میکنیم هردوتاقیافه طرف مقابلمونو ببینیم
180. غذا بلدی بپزی؟آره از اون جایی که شیکمو تشیریف دارم غذاهایه مورد علاقمو بلدم درست کنم
181. تو داداشاتو بیشتر اذیت میکنی یا اونا تو رو؟بشه مظلوم تر از من میشناسی
182. تا حالا شده با هم دعوای خفن در حد لالیگا داشته باشین که مادرتون بخاطرش از دست شماها ذله بشه؟ بگه سرمو بردین؟
آره
یه سری دوران ابتدایی بود خوب یادمه کلی همدیگه رو کتک زدیم صورته داداشمو گاز گرفته بودم اونم موهامو کنده بودهر چقدر جیغ میزدیم مامانم جدامون نمیکرد میگفت انقدر همدیگه رو بزنین تا ببینم مدالو به کدومتون بدم
183. ذله رو درست نوشتم؟ (اگه غلطه سریع بگو درستش کنم الان پانیذ میاد ایراد میگیره )اوهوم درسته
184. سریال لاست رو دیدی؟ نظرت راجع بهش چیه؟
یکی از بهتریسن فیلمایی بود که دیدم واقعا آدمو جذب میکنه دلم نمیخواست بلند شم غذا بخورم اون قسمتی که هواپیما تو جزایر هاوایی سقوط کرد واقعا عالی بود مثله یه تیکه بهشت بود و اون تلاشی که میکردن و اون بچه میخواست به دنیا بیاد واقعا جالب بود
185. اتود دوست داری یا مداد معمولی؟اتود بهتره
186. تا حالا شده واسه پاک کردن دفتر مشقت پاک کن درست پاک نکنه دفترت پاره بشه؟آره بیشتر وقتا این جوری میشد
187. تا حالا داداش کوچیکت رفته رو اعصابت؟
خیلی همیشه باهش مکشل دارم
188. از محبت خارها گل میشود؟مطمعنا وقتی به کسی محبت میکنی میتونی اعتمادشو جلب کنی یه بچه کوشومولو رو تصور کن وقتی گریه میکنه بوسش میکنی بغلش میکنی و باهاش بازی میکنی چقدر باهات دوست میشه و دوست داره بقیه ام همینجورین کودک درونشون گل مثله یه بچه اس وقتی باهاش مهربون باشی اونم باهات دوست میشه
189. تو زندگی همیشه باید محبت داشت یا یه کم جدی بودن و عصبانیت هم لازمه؟مسلما لازمه محبت زیاد میشه مثله دوستی خاله خرسه یا شاید طرف مقابلت یه فکرایه دیگه ای بکنه که همیشه باید تغادل رعایت شه یه خورده جذبه لازمه
190. یه دوست دارم تیکش اینه : ew. تو باشی چی معنی میکنی؟!!اووووووووووو

191. قیافه منو دیدی؟آره بچه گی و 8سالگی و عکسه چند ماه پیشتو
192. به نظرت تو فیلم میتینگ چه جوری بودم؟ فیلم میتینگ و ندیم عکساشو دیدم که بهتون حسودیم شد منم دلم موخواست بیام خوب بودی یه خورده بزرگتر از تصور من
193. نوید رو زیادی اذیت کردم؟ آره؟این جوری میگن
194. شما دخترا بالاخره میتینگ گذاشتین؟دس رو دلم نزار نرگس که معلوم نیس کووجاس غزالم خر میزنه (بلانسبت خر)
. چرا نوید انقدر تنبله؟ (بهش میگم نوید یه شکلک بفرست میگه حوصله ندارُم (اینو nadarom بخون )شیرازیا به تنبلی معروفن نویدم میخواتد اثبات کنه شیرازیه اصیله:sarcastic:
196. پارک ارم بهتره یا شهربازی قدیم تو خیابان سئول؟پارک ارم
197. طرفدار کدوم تیم فوتبال باشگاهی هستی؟ (تو اروپا)
بارسلونا

هوراااااااااااااا تمومید

بگو راه ِ خانه ام را به یاد خواهم آورد

می خواهم به جایی دور خیره شوم

می خواهم سیگاری بگیرانم

می خواهم یک لحظه به این لحظه بی اندیشم ؛

آیا میان ِ آن همه اتفاق

من از سر ِ اتفاق ، زنده ام هنوز ؟!!

ویرایش توسط avayebaran : ۱۳۸۹-۰۷-۲۵ در ساعت ۰۳:۱۶ بعد از ظهر.

Digg this Post!Bookmark Post in Technorati

تبلیغات

بازی آنلاین    آپلود سنتر رایگان لینک مستقیم

قدیمی ۱۳۸۹-۰۷-۲۵   #82
pooya1371 آواتار ها
وضعیت : pooya1371 آنلاین نیست.
شماره کاربر : 214
سپاس کرده : 2,177
سپاس شده : 4,984 در 2,087 پست
پست های وبلاگ: 8
حالت شخصی :
Sarbezir
میزان فعالیت سابقه
4/20 19/20
Today نوشته ها
0/11 sssss2302
pooya1371 به Yahoo ارسال پیام
نمایش مشخصات عمومی pooya1371   تماشای آلبوم تصاویر pooya1371   اضافه کردن pooya1371 در لیست تماس های شما    تماشای گروههای دسته جمعی   بازگشت به بالای صفحه

بازم من
باورت ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من كه تا الان توي هيچ صندلي داغي سوالي نپرسيده بودم!عجب
خوب ميخوام يه كمي از سواتت مطلع شم
1.دنباله cos n بي كرانه يا كراندار؟
2.اگه معادله حركت متحركي 4t+8باشد چه نوع حركتي داره اون جسم؟
3.خايب يعني چي؟
4.و لله خالق كل شي چه نوع توحيدي رو بيان ميكنه؟
5.كان + ماضي چه جوري معني ميشه؟
6.بعد از ناصرالدين شاه كي اومد جاش؟
7.حسين تهي چند سالشه؟ببخشيد ربطي نداشت واسه روحي گرفتن پرسيدم
8.اگه من برم خونه بعد از توي خونه 2 نفر بيام بيرون يعني چي شده؟
9.چرا ميگن سنيتيك؟
10.چرا ميگن فيزيك؟
11.چرا دايي شده دايي؟
سوالا واقعا چرته نه

ديه سوالا بايد استاندارد باشه ديه
12.خب تيست كوجا كردي ثبت نام؟
13.بيام تهرون منو كوجا ميبري با خودت؟
خونتون نمياي نترس و اصرار نكن اگه فقط كمي پول داري قرض بده من برم هتل
14.چه بازيهايي ميكنيد توي كلاس؟خاله بازي؟
15.اگه مورچه اي را بيني كه دارد ميبرد باري آيا كومكش ميكوني؟
16.اگه پشه اي در خواب تو را كند اذيت آيا او را ميكشي يا اعتناش نميكني تا خجالت بكشه خونتو بخوره؟
17.چرا گذاشتن اويلااااااااااا؟
18.فرق اويلا با ويلا چيه؟

19.عادل يا مزدك؟
20.آفسايد بود ديه گل پيروزي ديه؟
21.تو رو من من تو رو تو رو خدا دوست دارمت چند جمله داره؟
22.چرا من اوايل هر دختري ميديدم ازش خواستگاري ميكردم؟
اه حواسم نبود 20 تا رو رد دادم
بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــاي

قدیمی ۱۳۸۹-۰۷-۲۵   #83
avayebaran آواتار ها
حالت شخصی :
Sarbezir
میزان فعالیت سابقه
1/20 18/20
Today نوشته ها
0/11 sssss6696
نمایش مشخصات عمومی avayebaran   تماشای آلبوم تصاویر avayebaran   اضافه کردن avayebaran در لیست تماس های شما    تماشای گروههای دسته جمعی   بازگشت به بالای صفحه

غزال ژووووووووووووووووووونم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghazal - gh نمایش پست ها
وووووووووووی
این الان سیلوم بود دیگه
ببین من چرا ندیدم تو رفتی رو صندلی ؟؟به همون دلیلی که گفتم امر مقدس خرزنی درگیرت کرده:sarcastic:
اونم تو .........حالا کتر نوازش کن اون خر بیچاره رو
خوبی ؟؟بلی
خوشی؟؟بلییییییییییییی
درس میخونی ؟؟سعی میکنم بخونم ولی نگران نباش اون امر مقدسه فقز ماله توئه
هنوز وقت نکردم سوالا رو بخونم پس اول سوالامو میپرسم خیلیم کمه بعدش میرم مخونم پس همه رو مینویسم تکراری تا بری بوخونی:sarcastic:
تکراریم بود جواب میدی؟؟ممیدم
چرا این قدر م ف ت ذ ل ی ؟؟غزال اصله قضیه یادت رفته:sarcastic:هندسه صفر
اگه یادت باشه تو مفتذل بودی و هستی شون هنوزم به کارات ادامه میدی با اون آواتار مفتذل تر از خودت
درسا خوبه ؟؟هی هی یادم ننداز فردا امتحان دالم
چرا تو منو اینقدر دوسن داری ؟؟ ( با محبت باش )از همون دوران اولی که آدم و هوا بودن و خواهر شوهر بود علاقه وافر بین عروس و خواهر شوهر زبون زد عام و خاص بود ولی هیکشی عروسه مفتذل نداشت مفتذلارو بیشتر دومس دارلنو بهشون محبت موکونن دوس داشتنه منم به همین قضیه بر میگرده
چرا من تو ور خیلی دوز دارم ( شتر در خوابب یند پنبه دانه ؟؟میدونم این روز ها همه آوارو دومس میدارن شووووما چطور
اگه یکی عکستو تو نت پخش کنه چی کارش میکین ؟؟عکسمو به هر کسی نمیدم و چند نفر بیشتر ندین اگه یکی از اینا پخش کنه مسلما تویی که چشاتو در مویارمبهد ازت شکایت موکونم
تا حالا عروس به ماهیه من پیدا کردی ؟؟ به ماهی تو که نه ولی به فسیلی تو پیدا کردم سوسن جوووووووووووون
نرگس بیاد میریم خواستگاری
چرا وقتی بهت احتیاجه نیست و نابود میشی تو نت ؟؟از اون جایی که منو تو مثله یه روحیم تو دو تا جسممیفهمم باهام کار داری نمیام نت
یه وقت آن نشی یاهو ها ؟؟وقتی تو آن شدی منم آن میشم
ترک کردم یاهوو رو
چرا یاسر اینقدر بهت احترام میزاره وو ... جای تعجب داره ؟؟میدونی آوا خیلی گلهههههههههخیر سرم آجول بزرگشم
چرا من فکر میکنم یاسر برات احترام قائله ؟؟چون حسودی چش نداری ببینی دوتا خواهر برادر گل میگنن گل میشنون
جدی فک کنم بر میگرده به شخصیتی که داره مهربون و با شخصیته
(داداشی دوتومن میشه)
اگه بمیرم میای سر خاکم ؟؟این چه حرفیه میام خونتون ولی سر خاکت نه از قبرستون بدم میاد اگه بیام دیگه نمیتونن برمگردونن

الان دقیقا ساعت چنده ؟؟ 4:42
داری چی کار میکنی ؟؟دارم غذا میخورمو به سوالایه یو جواب میدم
فردا امتحان داری ؟؟اوهومدیفرانسیل باید تا شب برم تو فاز مقدسات:sarcastic:
میدونی که کدوم مقدسات
چایی میخوری ؟؟نه گرمهآبمیوه موخوام
میدونی بچه ها همه چیزو ازت پرسیدن و من دیر رسیدم ( دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدنه )آره عسیسم
تا کی هست این صندلیت ؟5روز پیش شروع شد ومهتش 7 روزه
جوابتو گرفتی:sarcastic:
من بازم میام برم فکر کنم میام خوب ؟؟شوما به مقدسات برس
دقیقا می دونی چه ساعتی و چه روز از هفته به دنیا اومدی؟10 خرداد بقیشو نیدونم
عید قربان بوده و صبح دیگه نیدونم
چند تا بچه دوس داری؟ دختر پسر دوتا بشه دوقلو دومس دارم دوتا قل همسان باشه دخمله وخوشمل
نج تا چــــرا که توی زندگيتون كه هنوز جوابي براشون پيدا نكردين یه دونه چرا دارم که خیلی شخصیلی به خواهرشوهر نمگن
اینارو گفتم دلم واشه تا بیام بازم تکراری بود میکشمت جواب ندیا .....همه رو جواب دادم حالشو ببر
دلم برای کتک کاری باهات تنگ شده اومدی بیا یه دست همدیگرو بزنیم همدیگه رو نه من تورو بزنم
موگم کبودی صورتت خوف شد؟
فعلا عزت زیاد
( خیلی ماهی مودونم))
بابای غزالییییییییییییی

می خواهم سیگاری بگیرانم

آیا میان ِ آن همه اتفاق

ویرایش توسط avayebaran : ۱۳۸۹-۰۷-۲۵ در ساعت ۰۴:۰۸ بعد از ظهر.

قدیمی ۱۳۸۹-۰۷-۲۵   #84
sarina آواتار ها
وضعیت : sarina آنلاین نیست.
شماره کاربر : 1280
سپاس کرده : 195
سپاس شده : 218 در 147 پست
حالت شخصی :
Khejalati
میزان فعالیت سابقه
0/20 15/20
Today نوشته ها
0/11 ssssss376
نمایش مشخصات عمومی sarina   تماشای آلبوم تصاویر sarina   اضافه کردن sarina در لیست تماس های شما    تماشای گروههای دسته جمعی   بازگشت به بالای صفحه

این صندلی داغا چه جوریه؟

بهم سر بزنید نظرم بدین[برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید]
چجوری از این همه دوری بگم چجوری از رنجو صبوری بگم به کی بگم دلبر دل سپرده دوری تو چی به سرم آورده؟؟؟

قدیمی ۱۳۸۹-۰۷-۲۵   #85
avayebaran آواتار ها
حالت شخصی :
Sarbezir
میزان فعالیت سابقه
1/20 18/20
Today نوشته ها
0/11 sssss6696

نقل قول:
نوشته اصلی توسط sarina نمایش پست ها
این صندلی داغا چه جوریه؟
یه نفر میشینه رو صندلی بقیه باید با سوالاشون بسوزوننش
یهنی هر چی سوال داری میپرسی و کسی که رو صندلی نشسته جوابتو میده

می خواهم سیگاری بگیرانم

آیا میان ِ آن همه اتفاق

قدیمی ۱۳۸۹-۰۷-۲۵   #86
sarina آواتار ها
وضعیت : sarina آنلاین نیست.
شماره کاربر : 1280
سپاس کرده : 195
سپاس شده : 218 در 147 پست
حالت شخصی :
Khejalati
میزان فعالیت سابقه
0/20 15/20
Today نوشته ها
0/11 ssssss376
نمایش مشخصات عمومی sarina   تماشای آلبوم تصاویر sarina   اضافه کردن sarina در لیست تماس های شما    تماشای گروههای دسته جمعی   بازگشت به بالای صفحه

ممنون آوا جون

بهم سر بزنید نظرم بدین[برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید]
چجوری از این همه دوری بگم چجوری از رنجو صبوری بگم به کی بگم دلبر دل سپرده دوری تو چی به سرم آورده؟؟؟

قدیمی ۱۳۸۹-۰۷-۲۵   #87
Yas
Yas آواتار ها
وضعیت : Yas آنلاین نیست.
شماره کاربر : 357
سپاس کرده : 3,625
سپاس شده : 5,453 در 2,776 پست
پست های وبلاگ: 6
حالت شخصی :
Khaste
میزان فعالیت سابقه
2/20 18/20
Today نوشته ها
0/11 ssss12275
Yas به Yahoo ارسال پیام
نمایش مشخصات عمومی Yas   تماشای آلبوم تصاویر Yas   اضافه کردن Yas در لیست تماس های شما    تماشای گروههای دسته جمعی   بازگشت به بالای صفحه

نقل قول:
نوشته اصلی توسط avayebaran نمایش پست ها
غزال ژووووووووووووووووووونم

بابای غزالییییییییییییی
تو فقط بخور آبجی

یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال

سال نو مبارک

قدیمی ۱۳۸۹-۰۷-۲۶   #88
avayebaran آواتار ها
حالت شخصی :
Sarbezir
میزان فعالیت سابقه
1/20 18/20
Today نوشته ها
0/11 sssss6696

ایمان عسیسم:sarcastic:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman نمایش پست ها

یکم از خلاقیت ذهنیم استفاده کنم ذهنم باز شه با طرح چند تا سوال

فقط خواهش می کنم جواب درست و کامل به سوالات بده و با یه شکلک و اره یا نه ردش نکن بدون شکلک اوکی سعی میکنم

و از کاربرانی عزیزی که اسمشون در این لیست آمده عذر می خوام من قصد خاصی نداشتم امیدوارم ناراحت نباشن

سعی میکنن ناراحت نشن

1 - سعید بیاد خواستگاریت جواب مثبت می دی یا نوید ؟ ( ستاد ایجاد تفرقه بین کاربران پسر )اگه با سهید مزدوج شم دو روز نشده کر میشم با این صدایه آهنگشنویدم انقدر تنبله که دیوونه ام موکونههردوتاشونو رد موکونم

2 - ترجیح می دی با بهنام ( behnam ) فرار کنی بری ماداگاسکار یا با محمدرضا ( majical-boy ) ؟ ( ستاد ترویج فرار مغزها ) با بهنام

3 - توی کلیپ علیرضا ( alireza ) به عنوان دوست دختر خواننده می رقصی یا کلیپ امیر ( srk ) ؟ ( ستاد ترویج موسیقی لس آنجلسی ) ایماااااااااااااان
دومس دارم من بوخونم علیرضا برقصه:sarcastic:ولی خوب هرچه از دوست رسد نیکوست همین پستم که تو کلیپش داده زیاده میلقصم

4 - دوست داری هووی فاطیما ( fatima59 ) بشی یا هووی شقایق ( history ) ؟ ( ستاد هماهنگی تخریب زندگی )وایییییییییییی نگو
اون اوایل که اومده بودم سایت یه روز فاطیما هووم بود دهوا نکردیمپس فاطیما

5 - الهه ( comet ) زن دادشت بشه یا پریسا ( parisa - joon ) ؟ ( امور جوانان سایت ) الهه که آجولمهپریسا جون میشه عروسمون

6 - فکر کن سال 1392 هست و پیمان طی قدرتی که تو این مدت به دست آورده یک کودتا می کنه که منو بی کفایت جلوه بده پدر سوخته میدم پدرشون در بیارن پدر پدر سوخته مارو بی کفایت جلوه می دی نظم امنیت این سایت رو دچار مشکل می کنی پدر سوخته بیان ببرید این آوا پدر سوخته رو
قبله عالم این سوالتو نفهمیدم

7 - سوال قبلی داغون شد به خاطر سریال قهوه تلخ مهران مدیری ولی شما فکر کن سال 1392 هست و پیمان طی یک کودتا منو بر کنار می کنه و خودش مدیر سایت میشه و ماموران امنیتی سایت رو می فرسته که به زور تو رو بگیرن بیارن تو کاخ مدیریتی بعد به عقد پیمان در بیارن تو خودکشی می کنی یا راضی میشی به ملکه سایت شدن ؟
سعی میکنم منم یه کودتا کنموپیمانو برکنار کنم البته با همکاریه رژین سعی میکنم از احساسات پیمان استفاده کنم و شکستش بدم(میگم رژینم بیاد و به پیمان ابراز محبت کنهبگه من نیمه گمشده ایم که دنباش میگشتی پیمانم که عقشه نیمه گمشده اس پیمانم کلی ذوق مرگ میشه و شرط رژینو واسه حکومت اوا و زندگی با رژی مثله دوتا کفتر عاشق قبول میکنه)
توام که برکنار شدی خودم میشم قبله عالم سایت و همه رو قتل عام موکونم
8 - نمره 20 کلاس رو می خوای یا نمی خوای ؟هان؟؟این وقتاس که میگن نمره ی 20 کلاسو نمیخوام بهترین هوشو حواسو نمیخوام من فقط میخوام تو رو داشته باشم واسه اینم اجازه نمیخوام
ولی دروغ میگن نمره 20 ذوق داره:sarcastic:

9 - چقد خندیدی تا حالا ؟زیاد
یه سری به خاطر خنده دبیرمون از کلاس رفت بیرون:sarcastic:این یکی فهمیده بود دید نمیتونه همه ی کلاسو بندازه بیرون خودش رفت و با نهنگی برگشت
پ.ن:نهنگی =لقب میدمون

10 - اسم 5 تا از پسرایی که بدت میاد واقعا ازشون ( دستگاه دروغ سنج بهت وصله حواست باشه صادقانه جواب بدی )
پسرایی که بدم میاد دوتاشون پسر عمه هامنمحمد و علی
یکیش دوسته داییمه
یه پسره ام هس یه مدت ازش خرید میکردم شهزاداز این یکی به حد انفجار متنفرم
شد چهار تا
همینا بودن
11 - دایتی داره بستی با شکل های مختلف و خواستنی ( به نظرت این تبلیغ تاثیر گذار بود )
خیلی خود من اون اوایل به عشقه این تفلیغه دایتی میخریدم:sarcastic:
12 - شما کنار خیابون منتظر تاکسی هستی شکیب ( shakib ) میاد با ماشین باباش های بوق می زنه میگه بیا بالا دیگه شیطون بلا بعد تو می خوای ادای این خانم با شخصیت ها رو در بیاری های میری عقب های میای جلو می گی برو کثافت مزاحم نشو یا سریع درو باز می کنی سوار میشی یک شب خوش بگذرونی ؟ ( ستاد ترویج فرهنگ های بیگانه )ایمان اسن اصطلاحا چیه گم شو کثافت آشغال
نه سوار نمیشم هنوز کلی آرزو دارم نمیخوام پانیذ بکشتم

13 - یک روز بعد از ازدواجت از خواب بیدار میشی به صدای زنگ شوهرت و می بینی رو گوشی نوشته پانیذ ( cupid ) چیکار می کنی پانیذ رو می کشی یا شوهرت رو ؟
اگه یه تماس معمولی باشه مهم نیس ولی اگه بهم خیانت کنه واسه همیشه ترکش میکنم و مهرمو تا ریال آخر ازش میگرم

14 - 17 سال بعد از ازدواجت یک پسر 16 ساله داری و روژین ( rozhin ) که 2 سال بعد تو ازدواج کرده یه دختر 13 ساله دختر روژین رو می گیری یا صبر می کنی بچه سعید بزرگ شه ؟آخه واسه پسر 16 ساله زن میگرن
دخمله رژینو میگیرم

15 - یک روز صبح یه تاپیک زده میشه که ایمان به این علت فوت کرده چقد ناراحت میشی ؟ بعد مرگ من بازم تو این سایت فعالیت می کنی ؟ ( ستاد ترویج غم و غصه )
وای خدا نکنه
دلم گرفت
نمیدونم به احتمال زیاد دیگه نمیام !!
16 - یک شب در حال نوشیدن قهوه و خوندن روزنامه متوجه میشی یک پراید برنده شدی از بانک اما وقتی میری دنبال مدارکت می بینی همش گم شده و نمی تونی پراید رو تحویل بگیری چیکار می کنی ؟
حداقل میگفتی یه بنز تا دلم بسوزه
با اثر انگشت اثبات میکنم و میگرمش
17 - همیشه خسته از روزای برفی ؟
نه اتفاقا اگه سرما خوردگیه زمستون نبود عالی میشد
برف بازی سرسره اسکی همشونو دومس دارم
فقط از سرماخورگیاش کلافه میشم
18 - محسن چاووشی در یک نگاه ؟
یه خواننده موفق و دوس داششتنی با یه صدایه متفاوت
19 - تاثیر گذارترین ترانه محسن چاووشی برای تو ؟یه شاخه نیلوفر

20 - چرا محسن چاووشی کنسرت نمی زاره عکس از خودش بیرون نمیده کلیپ نداره گوشه گیر هست و مثل خواننده جو گیرها واسه طرفداراش هر کاری نمی کنه ؟
اون اوایل کلیپ داشت ولی الان نمیدونم حتما نمیخواد خودشو درگیر مسازل حاشیه ای کنه
این جوری دوس داشتنی تره!!
21 - بهترین اثر موسیقی که تا حالا شنیدی ؟
یه تیکه از آهنگه استاد آندرس سگوویا بود اسمش الان یادم نیست
فکر میکنم آهنگایه شجریانم از بهترینایه ایران باشه(آلبوم نقش خیال)
22 - سعید کرمانیه آها کامی راسکاله بیا ؟ ( ستاد حمایت از خوانندگان الکی )
دومس دارم:sarcastic:کلی خاطره با آهنگاش
ایکیبیریو بیشتر دومس دارم:sarcastic:
23 - شما نقش اول یک سریال هستی که که در جریان فیلم شما رو بلند می کنن می برن معلوم نیست باهات چیکار می کنن این فیلمو بازی می کنی یا رد می کنی ؟ایمان زبان فارسیت بد تر از منه همه ی سوالتو نفهمیدم
اگه معلوم نباشه نقشی که موخوان شیه قبول نمیکنم

24 - چند تا از کلمه هایی که توی کوچیکی توی تلفظش مشکل داشتی بگو ؟ مثلا من به یخچال می گفتم خرچال و به دوچرخه می گفتم دوخرچه
را رو یا میگفتم سونیا رو دنیا میگفتم بابک و بابس میگفتم
همینارو شنیده بودم کلا تو تلفظ ر مشکل داستم
25 - تا حالا تو خیابون بودی یکی از پسرایی که عاشقت بوده ولی جرات نداشته بهت بگه بلند داد بزنه بگه آوا وقتی بر می گردی ببینی کسی نیست ؟ ( ستاد حمایت از عاشقان زجر دیده )نه ایمان واقعا خلاقیت داره سوالات:sarcastic:فک کن اخر سوژه اس

26 - شما بهترین راننده جهان هستی الان ماشینت چی بود ؟لامبورگینی

27 - سوالام خوب بود ؟خیلی جالب و خنده دار بودن:sarcastic:
28 - شوخی و و جدیت من به موقع هست یا خوب ادارش نمی کنم ؟ عالیه این که تو تاپیکایه سرگرمی شرکت میکنی و با بچه ها حرف میزنی و به موقع تذکر میدی و چت باکسو میبندی عالیه

29 - نظرت در مورد مدیریت این سایت و عکس العمل ها ؟ گفتم کهشاید تنها دلیلی که باعث شد اون اوایل مثله بقیه سایتا بیخیاله اینجا نشم همین مدیریتش بود (دوتا دلستر استوایی یکی واسه رژین یکی واسه خودم:sarcastic:)
عکس العملام خوبن به خصوص در مورد اخراج کاربرا و قفل کردن بعضی از تاپیکا
30 - چرا همیشه مدیر اصلی سایت ها مورد بحث و گفتگو کاربرا هستن و خیلی برای کاربرا مهمه در این مورد صحبت کنن و همیشه معمولا از مدیر اصلی سایت ها بد میگن ؟؟؟ آخ گفتیفک میکنم مدیر سایت میتونه الگویه بچه ها باشه این قضیه ام معمولا یه مدت کوتاهه وقتی واسه اولین بار تو یه سایتی عضو میشی دلت میخواد در مورد مدیر سایت کنجکاوی کنی
ولی بهدیه مدت عادی میشه

29 - فتوشاپ من بهتره یا طراحی سایت ؟ ( بین کارهایی که بهت نشون دادم )
هردوتاش فک میکنم طراحی سایت و صفحه آخرین ارسال ها رو بیشتر میدوستم
31 - چرا تو دخترای که تو سایت عضو هستن و از خودم کوچیکتر هستن با تو بیشتر صمیمی بودم ؟
نیدونم شاید یه اعتماد دوطرفه باشهخود من به خاطر اعتمادی که بهت دارم باهات صمیمیم

32 - اطلاعات فنی در مورد ماشین دوست داری ؟فنی نه ولی دوس دارم با مدلایه روز آشنا باشم

33 - الان منو تو توی یک جزیره هستیم و هیچ نسبتی با هم نداریم و توی جزیره تازه با هم آشنا میشیم تو مجبوری غذا درست کنی و ادای زن خونه رو در بیاری منم مجبورم سخت کار کنم و ادای مرد خونه رو در بیارم آیا حاظری کارهای زنانه رو انجام بدی به اینم فکر کن من روزی 17 وعده عذا بخورم ؟

17 وعده بخوری میترکی:sarcastic:اگه تو سخت کار کنی خوب منم واست غذا درست میکنم تا رنده بمونیم
34 - سوال های کدوم کاربر از همه بهتر بود و جالب تر طرح شده بود ( بازم دستگاه دروغ سنج بهت وصله پس رک راست واقعیت رو بگو )
سوالایه همه ی بچه ها خوب وبودن از سوالایه رژی که با جیغ شروع میشد و سولایه پویا که همش تکراری بود و سوالایه یاسر که توکلاس روانشناسی نوشته بود و سوالایه سهید که خیابونایه تهرانو کیلومتر میکرد
ولی این سری سوالایی که نوشته بودیو بیشتر دومس داشتم :sarcastic:

35 - خدا توی یک خط ؟بهترین امید زندیگیم بهترین کسی که میتونم همه ی حرفامو بهش بزنم و همیشه آرومم میکنه و جواب همه ی چرا هامومیده بهترین همراهم شاید اگه به خدا تا این حد اعتقاد نداشتم کم میاوردم ولی میدونم که اگه یه مشکلی دارم یه خدایه بزرگتریم دارم

36 - این سایت رو چقد دوس داری و چه حسی داری از اینکه جزو کاربران فعال هستی ؟خیلی دوسش دارم بعضی وقتا تو خونه بحثم میشه سر اینکه چرا قبل از اینکه لباسایه مدرسه امو دربیارم دوس دارم بیام پاتوق
واسش زحمت کشیدم دومس دارم

37 - شب های برره یا پاورچین و یا قهوه تلخ ؟
قهوه تلخ ولی هیچ کدوم خورزوخان شب هایه برره نمیشه
38 - دوست داشتی سوزه خنده یک جمع شی ؟
اگه بخوام بخندونمشون اکشال نداره و میزارم خوش باشن ولی اگه بخوان مسخرم کنن موکوشمشون
39 - چند نوع غذا بلدی درست کنی ؟
تابستون امسال یه عالمه غذا یاد گرفتم درست کنم
قورمه سبزی و بهتر از همشون درست میکنم
40 - وقتی چایی می بری واسه خانواده خواستگارت چه حسی داری ؟
حس میکنم مثله فیلما یکیشونو میسوزونم
اگه نامفهموم بود واسه اینه که قبله عالم نامفهموم پرسیده بود

می خواهم سیگاری بگیرانم

آیا میان ِ آن همه اتفاق

قدیمی ۱۳۸۹-۰۷-۲۶   #89
avayebaran آواتار ها
حالت شخصی :
Sarbezir
میزان فعالیت سابقه
1/20 18/20
Today نوشته ها
0/11 sssss6696

نقل قول:
نوشته اصلی توسط pooya1371 نمایش پست ها
بازم من
بازم پویا
باورت ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چاره ای نیس باید باورکنم که دست از کپی ور نمیداری
من كه تا الان توي هيچ صندلي داغي سوالي نپرسيده بودم!عجباینم یه سعادتیه که میتونی ازش فیض ببری:sarcastic:
خوب ميخوام يه كمي از سواتت مطلع شم به باسوادی یو که نمیرسم ولی سعی میکنم جواب بدم
1.دنباله cos n بي كرانه يا كراندار؟کراندار
2.اگه معادله حركت متحركي 4t+8باشد چه نوع حركتي داره اون جسم؟یکنواخت
3.خايب يعني چي؟همون غایبه خودمون
4.و لله خالق كل شي چه نوع توحيدي رو بيان ميكنه؟توجید ذاتی
5.كان + ماضي چه جوري معني ميشه؟ای کوفت پویاماضی بعید میشه
6.بعد از ناصرالدين شاه كي اومد جاش؟فک کنم رضا خان بود
7.حسين تهي چند سالشه؟ببخشيد ربطي نداشت واسه روحي گرفتن پرسيدم متولد 6بهمن 64:sarcastic:
8.اگه من برم خونه بعد از توي خونه 2 نفر بيام بيرون يعني چي شده؟یهنی یه عالمه غذا خوردی
9.چرا ميگن سنيتيك؟سنتیک درمورد سرعت واکنش های شیمیایی بحث میکنه شاید مخفف یه کلمه لاتین باشه به معادل همین معنا
10.چرا ميگن فيزيك؟تو چرا درساتو نمیخونی
فیزیک همون واژه ی یونانی physis =طبیعت و ماهیت(فیزیک دوم دبیرستان )
11.چرا دايي شده دايي؟ نمیدونم به خدا
سوالا واقعا چرته نهمشقاتو آووردی اینجا من جواب بدم

ديه سوالا بايد استاندارد باشه ديه کاملا استانداردن
12.خب تيست كوجا كردي ثبت نام؟گزینه دو با چند تا مرحله ی قلم چی
13.بيام تهرون منو كوجا ميبري با خودت؟درکه و اکبر مشتی
خونتون نمياي نترس و اصرار نكن اگه فقط كمي پول داري قرض بده من برم هتل
همون درکه میخوابی پول ندارم
14.چه بازيهايي ميكنيد توي كلاس؟خاله بازي؟ای حسود :sarcastic:خاله بازیم عالمی داره:sarcastic: تو کلاس بازی نمیکنیم میرقصیم
15.اگه مورچه اي را بيني كه دارد ميبرد باري آيا كومكش ميكوني؟نهههههه میزارم بارشو ببره خودش بزرگترین کمکه
16.اگه پشه اي در خواب تو را كند اذيت آيا او را ميكشي يا اعتناش نميكني تا خجالت بكشه خونتو بخوره؟میکشمش
17.چرا گذاشتن اويلااااااااااا؟اویلا همون ویلاس؟؟
ندونم یه جایی بود اسمش اویلا بود و پرورش زیتون و اینا اونجا رو میگی؟؟
اگه اون جارو میگی خوب سلیقه صاحبش بوده
18.فرق اويلا با ويلا چيه؟ پویا به خدا نمیدونم منظورت از اویلا چیه

19.عادل يا مزدك؟مزدک
20.آفسايد بود ديه گل پيروزي ديه؟اوهوم
21.تو رو من من تو رو تو رو خدا دوست دارمت چند جمله داره؟5 تا:sarcastic:
22.چرا من اوايل هر دختري ميديدم ازش خواستگاري ميكردم؟
موخوای بگی الان خواستگاری نمیکنی؟؟
خوف زن میخواستی
اه حواسم نبود 20 تا رو رد دادم فک میکنیم 20 تاس
بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــاي
پویا تو خودت میتونستی به اینا جواب بدی؟؟
باییییییییییییی

می خواهم سیگاری بگیرانم

آیا میان ِ آن همه اتفاق

قدیمی ۱۳۸۹-۰۷-۲۶   #90
feedback آواتار ها
وضعیت : feedback آنلاین نیست.
شماره کاربر : 17
سپاس کرده : 10,357
سپاس شده : 8,537 در 4,158 پست
پست های وبلاگ: 3
حالت شخصی :
Relax
میزان فعالیت سابقه
2/20 20/20
Today نوشته ها
0/11 ssss12522
feedback به MSN ارسال پیام feedback به Yahoo ارسال پیام
نمایش مشخصات عمومی feedback   تماشای آلبوم تصاویر feedback   اضافه کردن feedback در لیست تماس های شما    تماشای گروههای دسته جمعی   بازگشت به بالای صفحه

تشکر فراوان از دوستان و آوا برای سؤال و جواب های زیباتون.

نگاه آتشین تو

ارسال موضوع جدید  موضوع بسته شد

برچسب ها
avayebaran, آوا, داغ, صندلی

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش