![]() |
![]() |
|||||||||||||
|
||||||||||||||
| تابلو اعلانات |
|
1 - در تاپیک ها و دیگر قسمت های این انجمن فقط فارسی تایپ نمایید . نوشته های فنگلیش حذف خواهد شد . 2 - لطفا از ایجاد تاپیک های مغایر با قوانین سایت خودداری نمایید . 3 - از ایجاد تاپیک های خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران خودداری نمایید . این تاپیک ها حذف خواهد شد . 4 - در صورت وجود هر گونه مشکل و یا سوال مدیران انجمن را مطلع سازید . |
| آخرین ارسال های تالار |
|
|||||||
![]() |
| اشتراک گذاری این مطلب : |
|
|
لینک های داده شده | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#81 | |
|
|
نقل قول:
![]() ![]()
بگو رهایم کنند بگو راه ِ خانه ام را به یاد خواهم آورد می خواهم به جایی دور خیره شوم می خواهم سیگاری بگیرانم می خواهم یک لحظه به این لحظه بی اندیشم ؛ آیا میان ِ آن همه اتفاق من از سر ِ اتفاق ، زنده ام هنوز ؟!! ویرایش توسط avayebaran : ۱۳۸۹-۰۷-۲۵ در ساعت ۰۳:۱۶ بعد از ظهر. |
|
|
|
#82 |
|
|
بازم من![]() باورت ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() من كه تا الان توي هيچ صندلي داغي سوالي نپرسيده بودم!عجب ![]() خوب ميخوام يه كمي از سواتت مطلع شم 1.دنباله cos n بي كرانه يا كراندار؟ ![]() 2.اگه معادله حركت متحركي 4t+8باشد چه نوع حركتي داره اون جسم؟ ![]() 3.خايب يعني چي؟ ![]() 4.و لله خالق كل شي چه نوع توحيدي رو بيان ميكنه؟ ![]() 5.كان + ماضي چه جوري معني ميشه؟ ![]() 6.بعد از ناصرالدين شاه كي اومد جاش؟ ![]() 7.حسين تهي چند سالشه؟ ببخشيد ربطي نداشت واسه روحي گرفتن پرسيدم8.اگه من برم خونه بعد از توي خونه 2 نفر بيام بيرون يعني چي شده؟ ![]() 9.چرا ميگن سنيتيك؟ ![]() 10.چرا ميگن فيزيك؟ ![]() 11.چرا دايي شده دايي؟ سوالا واقعا چرته نه ![]() ديه سوالا بايد استاندارد باشه ديه 12.خب تيست كوجا كردي ثبت نام؟ 13.بيام تهرون منو كوجا ميبري با خودت؟ ![]() خونتون نمياي نترس و اصرار نكن اگه فقط كمي پول داري قرض بده من برم هتل 14.چه بازيهايي ميكنيد توي كلاس؟خاله بازي؟ ![]() 15.اگه مورچه اي را بيني كه دارد ميبرد باري آيا كومكش ميكوني؟ ![]() 16.اگه پشه اي در خواب تو را كند اذيت آيا او را ميكشي يا اعتناش نميكني تا خجالت بكشه خونتو بخوره؟ ![]() 17.چرا گذاشتن اويلااااااااااا؟ ![]() 18.فرق اويلا با ويلا چيه؟ ![]() ![]() 19.عادل يا مزدك؟ ![]() 20.آفسايد بود ديه گل پيروزي ديه؟ ![]() 21.تو رو من من تو رو تو رو خدا دوست دارمت چند جمله داره؟ 22.چرا من اوايل هر دختري ميديدم ازش خواستگاري ميكردم؟ ![]() اه حواسم نبود 20 تا رو رد دادم ![]() بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــاي ![]() ![]() ![]() |
|
|
#83 | |
|
|
غزال ژووووووووووووووووووونم
![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]()
بگو رهایم کنند بگو راه ِ خانه ام را به یاد خواهم آورد می خواهم به جایی دور خیره شوم می خواهم سیگاری بگیرانم می خواهم یک لحظه به این لحظه بی اندیشم ؛ آیا میان ِ آن همه اتفاق من از سر ِ اتفاق ، زنده ام هنوز ؟!! ویرایش توسط avayebaran : ۱۳۸۹-۰۷-۲۵ در ساعت ۰۴:۰۸ بعد از ظهر. |
|
|
|
#84 |
|
|
این صندلی داغا چه جوریه؟
![]() بهم سر بزنید نظرم بدین[برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید] چجوری از این همه دوری بگم چجوری از رنجو صبوری بگم به کی بگم دلبر دل سپرده دوری تو چی به سرم آورده؟؟؟
|
|
|
#85 |
|
|
یه نفر میشینه رو صندلی بقیه باید با سوالاشون بسوزوننش
![]() یهنی هر چی سوال داری میپرسی و کسی که رو صندلی نشسته جوابتو میده ![]()
بگو رهایم کنند بگو راه ِ خانه ام را به یاد خواهم آورد می خواهم به جایی دور خیره شوم می خواهم سیگاری بگیرانم می خواهم یک لحظه به این لحظه بی اندیشم ؛ آیا میان ِ آن همه اتفاق من از سر ِ اتفاق ، زنده ام هنوز ؟!! |
|
|
#86 |
|
|
ممنون آوا جون
![]() بهم سر بزنید نظرم بدین[برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید] چجوری از این همه دوری بگم چجوری از رنجو صبوری بگم به کی بگم دلبر دل سپرده دوری تو چی به سرم آورده؟؟؟
|
|
|
#87 |
|
|
تو فقط بخور آبجی
![]()
|
#88 | |
|
|
ایمان عسیسم:sarcastic:
نقل قول:
![]() ![]() ![]()
بگو رهایم کنند بگو راه ِ خانه ام را به یاد خواهم آورد می خواهم به جایی دور خیره شوم می خواهم سیگاری بگیرانم می خواهم یک لحظه به این لحظه بی اندیشم ؛ آیا میان ِ آن همه اتفاق من از سر ِ اتفاق ، زنده ام هنوز ؟!! |
|
|
|
#89 | |
|
|
نقل قول:
![]() باییییییییییییی ![]() ![]()
|
|
|
#90 |
|
|
تشکر فراوان از دوستان و آوا برای سؤال و جواب های زیباتون.
![]()
| برچسب ها |
| avayebaran, آوا, داغ, صندلی |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|