![]() |
![]() |
|||||||||||||
|
||||||||||||||
| تابلو اعلانات |
|
1 - در تاپیک ها و دیگر قسمت های این انجمن فقط فارسی تایپ نمایید . نوشته های فنگلیش حذف خواهد شد . 2 - لطفا از ایجاد تاپیک های مغایر با قوانین سایت خودداری نمایید . 3 - از ایجاد تاپیک های خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران خودداری نمایید . این تاپیک ها حذف خواهد شد . 4 - در صورت وجود هر گونه مشکل و یا سوال مدیران انجمن را مطلع سازید . |
| آخرین ارسال های تالار |
|
|||||||
![]() |
| اشتراک گذاری این مطلب : |
|
|
لینک های داده شده | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
|
*مسابقه طراحی گرافیک برای شما کاربران عزیز*
سلام خوش گیل موش گیل هاااااااااا
![]() من می خوام یه مسابقه راه بندازم امید وارم همکاری کنین!! ![]() این مسابقه در مورد کار گرافیکی هست!! هر کی طرحی که خودش طراحی کرده (فرقی نمی کنه از هر نرم افزار گرافیکی) می تونه واسه من بفرسته تا در مسابقه شرکت کنه!! ![]() امید وارم بچه های عزیز باهام همکاری کنن خیلی دوستون دارم!! ![]() منتظر طرح های قِشَنگ قِشَنگتون هستم!! ![]() ![]() |
|
5 ارسال آخر توسط h3avenly
|
|||||
| موضوعات | انجمن | آخرین ارسال کننده | پاسخ ها | نمایش ها | آخرین ارسال |
|
|
تایپ و اسکن کتاب و رمان | h3avenly | 51 | 161 | ۱۳۹۰-۱۱-۱۰ ۱۲:۱۶ قبل از ظهر |
|
|
مطالب جالب و خواندنی | h3avenly | 0 | 51 | ۱۳۹۰-۰۸-۲۰ ۰۲:۴۳ بعد از ظهر |
|
|
گالری کیف و کفش و جواهرات | sami01 | 1 | 45 | ۱۳۹۰-۰۸-۲۰ ۰۲:۳۳ بعد از ظهر |
|
|
بخش خبر | h3avenly | 0 | 171 | ۱۳۹۰-۰۸-۲۰ ۰۲:۱۵ بعد از ظهر |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
[برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید
. برای عضویت اینجا کلیک نمایید]
---------- این پست اضافه شد در 06:28 PM ---------- پست قبلی بود در 06:27 PM ---------- اینم طرح من که چند روز پیش بیکار بودم داشتم به کسی آموزش فتوشاپ می دادم باهاش زدم امیدوارم خوشتون بیاد در ضمن بانکی از طرح ها و اینجور چیز ها که خودم کار کردم دارم به شرطی که بقیه بچه ها استقبال کنند سعی می کنم هر هفته چند تاشون رو بزارم
[برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید] تاریخ اعزام : 1390/8/18 تاریخ ترخیص : 1392/2/18 ( البته بدون اضافه خدمت ) ![]() روز مرگم، هر که شیون کند از دور و برم دور کنید همه را مســــت و خراب از مــــی انــــگور کنیـــــد ... مرد غـسـال مرا سیــــر شــــرابــــــش بدهید مست مست از همه جا حـــال خرابش بدهید ... بر مزارم مــگــذاریــد بـیـــاید واعــــــظ پـیــر میخانه بخواند غــزلــی از حــــافـــظ ... جای تلقــیـن به بالای سرم دف بـــزنیـــد شاهدی رقص کند جمله شما کـــف بزنید ... روز مرگــم وسط سینه من چـــاک زنیـد اندرون دل مــن یک قـلم تـاک زنـیـــــــد ... روی قــبـــرم بنویـسیــد وفــــادار برفــت آن جگر سوخته خسته از این دار برفــــت ![]() |
|
|
|
#3 |
|
|
طرحت خیلی قشنگه ایمان
حتما واسه مسابقه می زارم!! بچه هااا طرحتونو بفرستین تا مسابقه رو شروع کنیم!! واسه این مسابقه جایزه ی خیلی خوبی در نظر گرفته شده!!! ![]() ![]() |
|
|
|
#4 |
|
|
شرمنده نه بلدم نه وقتش رو دارم
|
|
|
|
#5 |
|
|
من هم سعی میکنم یه چیزی درست کنم بفرستم ولی خب زیاد جالب نمیشه ها
![]()
|
#6 |
|
|
شما زحمتش رو بکش حتما جالب میشه و مورد پسند بچه ها مهم اراده داشتن و ساختنش هست
[برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید] تاریخ اعزام : 1390/8/18 تاریخ ترخیص : 1392/2/18 ( البته بدون اضافه خدمت ) ![]() روز مرگم، هر که شیون کند از دور و برم دور کنید همه را مســــت و خراب از مــــی انــــگور کنیـــــد ... مرد غـسـال مرا سیــــر شــــرابــــــش بدهید مست مست از همه جا حـــال خرابش بدهید ... بر مزارم مــگــذاریــد بـیـــاید واعــــــظ پـیــر میخانه بخواند غــزلــی از حــــافـــظ ... جای تلقــیـن به بالای سرم دف بـــزنیـــد شاهدی رقص کند جمله شما کـــف بزنید ... روز مرگــم وسط سینه من چـــاک زنیـد اندرون دل مــن یک قـلم تـاک زنـیـــــــد ... روی قــبـــرم بنویـسیــد وفــــادار برفــت آن جگر سوخته خسته از این دار برفــــت ![]() |
|
|
|
#7 |
|
|
بچه هااا فداتون بشم طرحاتونو بفرستید تا در اسرع وقت مسابقه رو شروع کنیم!!!
یعنی کسی طرح نداره؟؟
|
|
#8 |
|
|
آخ ببخشید من یادم رفت
سعی میکنم تا شب حتما بزارم
|
#9 |
|
|
![]() اگه وقت کردم یه چیز بهتری میزارم ،فعلا همین و ازم قبول کنین. ![]() ______________________________ اینم رنگیشه.............. ![]()
|
#10 |
|
|
مینا جون من عکسی نمی بینم!!
![]() |
| برچسب ها |
| برای, شما, طراحی, عزیز, مسابقه, کاربران, گرافیک |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|