![]() |
![]() |
|||||||||||||
|
||||||||||||||
| تابلو اعلانات |
|
1 - در تاپیک ها و دیگر قسمت های این انجمن فقط فارسی تایپ نمایید . نوشته های فنگلیش حذف خواهد شد . 2 - لطفا از ایجاد تاپیک های مغایر با قوانین سایت خودداری نمایید . 3 - از ایجاد تاپیک های خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران خودداری نمایید . این تاپیک ها حذف خواهد شد . 4 - در صورت وجود هر گونه مشکل و یا سوال مدیران انجمن را مطلع سازید . |
| آخرین ارسال های تالار |
|
|||||||
![]() |
| اشتراک گذاری این مطلب : |
|
|
لینک های داده شده | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#61 | |
|
|
general :
نقل قول:
هر وقت تو یادت اومد منم جواب میدم ![]()
|
#62 | ||||||||||
|
|
اقا جمشید :
نقل قول:
![]() نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
سیریوس و لوپین رو خیلی دوست داشتم .. بابای مالفوی نفرت انگیز بود ... بهش فکر نکردم .. وردهاش یادم نیست... نقل قول:
دامبلدور عجیب بود... دوستش داشتم.. اره خیلی ... به هیچ وجه فیلمهاش اصلا جالب نبود .. اوایل ازش بدم می اومد ولی اخرای داستان دوست داشتنی شد. نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
هستم ...
|
#63 |
|
|
از همه دوستان عزیز ممنون همچنین از فاطیمای عزیز
بابت طولانی شدن صندلی باید توضیحی بدم که اونم به دلیل مصادف شدن این تاپیک با انتقال سرورهای زنجیره ای این دو هفته بود که در اکثر روزها سایت دجار مشکل بود الان که به لطف دوستان دیگه سایت مشکلی نداره سوال های عقب افتاده جواب داده شد این تاپیک هم مثل تاپیک های دیگه این انجمن قفل میشه
[برای مشاهده لینک ها و یا عکس ها باید عضو سایت باشید . برای عضویت اینجا کلیک نمایید] تاریخ اعزام : 1390/8/18 تاریخ ترخیص : 1392/2/18 ( البته بدون اضافه خدمت ) ![]() روز مرگم، هر که شیون کند از دور و برم دور کنید همه را مســــت و خراب از مــــی انــــگور کنیـــــد ... مرد غـسـال مرا سیــــر شــــرابــــــش بدهید مست مست از همه جا حـــال خرابش بدهید ... بر مزارم مــگــذاریــد بـیـــاید واعــــــظ پـیــر میخانه بخواند غــزلــی از حــــافـــظ ... جای تلقــیـن به بالای سرم دف بـــزنیـــد شاهدی رقص کند جمله شما کـــف بزنید ... روز مرگــم وسط سینه من چـــاک زنیـد اندرون دل مــن یک قـلم تـاک زنـیـــــــد ... روی قــبـــرم بنویـسیــد وفــــادار برفــت آن جگر سوخته خسته از این دار برفــــت ![]() |
![]() |
| برچسب ها |
| fatima59, داغ, صندلی, فاطیما |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|