![]() |
![]() |
|||||||||||||
|
||||||||||||||
| تابلو اعلانات |
|
1 - در تاپیک ها و دیگر قسمت های این انجمن فقط فارسی تایپ نمایید . نوشته های فنگلیش حذف خواهد شد . 2 - لطفا از ایجاد تاپیک های مغایر با قوانین سایت خودداری نمایید . 3 - از ایجاد تاپیک های خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران خودداری نمایید . این تاپیک ها حذف خواهد شد . 4 - در صورت وجود هر گونه مشکل و یا سوال مدیران انجمن را مطلع سازید . |
| آخرین ارسال های تالار |
|
|||||||
![]() |
| اشتراک گذاری این مطلب : |
|
|
لینک های داده شده | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
|
با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه.
این بار میریم سراغ مدیر پرتلاش و موفقمون فاطیمای عزیز. به هرحال این صندلی داغ شتریه که در خونه من و ایمان هم خوابیده حالا نوبت ایشون شده ، قوانین رو فراموش نکنید. ممنون ![]() قوانین 1. مدت زمان صندلی داغ 1 هفته است. 2. هر سؤال را جدا نقل کنید و پاسخ دهید. 3. از انحراف در تاپیک بپرهیزید. فقط از شخصی که روی صندلی داغ نشسته است ، سؤال کنید. 4. دادن پست اسپم خلاف قانون است و پست های نامربوط سریعاً حذف می شوند و به فرد خطاکار تذکر داده می شود. 5. شخصی که روی صندلی داغ است ، موظف نیست به همه سؤالات (مخصوصاً سؤالات شخصی و خصوصی) جواب بدهد. 6. در صورت مشاهده هرگونه بی نظمی و اغتشاش در تاپیک ، تاپیک بسته خواهد شد. پس لطفاً رعایت کنید. با تشکر ![]()
|
|||||
| موضوعات | انجمن | آخرین ارسال کننده | پاسخ ها | نمایش ها | آخرین ارسال |
|
|
مناسبت های اعضا( تولد-تسلیت و...) | eimy | 16 | 127 | ۱۳۹۱-۰۱-۲ ۱۰:۵۷ قبل از ظهر |
|
|
مسابقات انجمن | feedback | 45 | 667 | ۱۳۹۰-۱۲-۲۸ ۱۱:۵۵ بعد از ظهر |
|
|
بخش خبر | feedback | 19 | 38 | ۱۳۹۰-۱۱-۲۹ ۱۱:۰۹ قبل از ظهر |
|
|
طنز | meisamd22 | 9 | 67 | ۱۳۹۰-۱۰-۲۵ ۰۴:۴۰ بعد از ظهر |
|
|
صندلی داغ ها | feedback | 103 | 1193 | ۱۳۹۰-۱۰-۲۱ ۰۶:۴۸ بعد از ظهر |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
خب منتظر داغ شدن باشید !!
سیلام فاطیما خانوم خوبی؟ ![]() من بچه ی خوفیم سوال کم میپرسم (اینایی هموناییه که از سعید و یاسر ونوید پرسیدم البته با کمی ویرایش یه خورده هم اضافه کردم!! )1) اگه آواتارت این نبود چی بود؟ 2) اگه اسمت این نبود چی بود؟ 3) سریع تایپ میکنی یا کند؟ ![]() 4) دوس داری چطوری بمیری؟(البته دور از جون!) ![]() 5) نظرت راجع به کت و شلوار رییس شرکت گوگل چیه؟ 6 ) مارک جوراب پسر داییت چیه؟ ![]() 7 ) نظرت در مورد من چیه؟ ![]() 8 ) الان داری چکار میکنی؟ ![]() 9 ) در تاریخ 5 فوریه 1997 ناهار چی خوردی ؟ 10 ) مدل ومارک کیبورد و موس و مادربرد و رم و سی دی رام و اسپیکر و مانیتورت چیه؟ 11 ) احساستو نسبت به این شکلک ها بیان کن!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 12 ) ترشی یا شیرینی؟ 13 ) خونتون ویلاییه یا آپارتمان؟ 14 ) به این تست جواب بده !! 15 ) اگه شیراز نبودی دوس داشتی کجایی بودی؟ 16 ) قبض این ماه موبایلت چقدر اومده؟؟(راستشو بگو!!) ![]() 17 ) بیشتر تو چه سایت هایی میری؟ ![]() 18 ) برف یا بارون یا آفتاب یا باد یا طوفان یا سونامی یا رعد و برق یا بهمن یا .....؟؟؟؟؟!!!!! 19 )بهترین امضا به نظرت مال کیه؟؟؟ 20) نظرت راجع به تست هوش چیه ؟؟ 21) دوست داری تو کدوم قسمت سایت بیشتر فعالیت کنی ؟؟؟ 22) تا بحال جن زده شدی ؟؟؟ ![]() 23) تا بحال نصفه شبی بختک بهت چسبیده ؟؟ 24) گلاب به روتون با چه پایی به دستشویی تشریف فرما میشید ؟؟!! 25) نظرت راجع به فال و طالع بینی چیه ؟؟ 26) نوشابه چه رنگی میخوری ؟؟؟ 27) بهترین آواتار به نظرت مال کیه ؟؟ 29) دستشویی فرنگی / ایرانی ؟؟ 30) گوشی فنلاندی / هندی/ چینی / ایرانی !!!؟؟ 31) نظرت راجع به قیمت گوشت و مرغ در بازار ایران چیه ؟؟ 32)خسته که نشدی ؟؟؟!! 33) ویندوزت چیه ؟؟؟ 34)از ویندوز xp خوشت میاد ؟؟؟ 35) از ویستا چطور ؟؟؟ 36) 98 هم که مزخرفه مگه نه؟؟؟ 37) ولی 7 یه چیز دیگست آره ؟؟؟ 38) خب دیگه چه خبر ؟؟؟ 39) اعصابت خرد نمیشه اینقدر سوال میپرسن (و میپرسیم )؟؟؟ 40) آخر سوالاتمو نگاه نکن حدس بزن چندتا سوال ازت میپرسم !؟؟ 41) هوا گرمه ؟؟!!!!!؟؟؟؟؟ 42) نظرت راجع به کاربرای زیر چیه ؟؟؟(ببخشید اگه تکراری داره !!) ایمان زهرا شقایق خودم باران غزال هانی مسهر سپیده علیرضا روژین الهه شبنم سعید یاسر خودت پانیذ مهران پریا پویا شکیب رویا مجید (مجید اسپم) (اگه کسی از قلم افتاد بگه اضافه کنم !!!!! سعی کردم فعال ترین هارو بنویسم !! ) 42) از چه مرورگری استفاده میکنی؟؟ 44) قد و وزنت چقدره ؟؟؟ 44) صندلیت داغ شده یا بازم بپرسم !! 45) بیخیال نمیپرسم گناه داری !!! 46) نظرم عوض شد .... خب ادامه میدیم !!! 50) سمنان اومدی تابحال ؟؟؟ 53) کباب / پیتزا ؟؟ 54) سس قرمز / سفید ؟؟؟ 55) قرمزته مگه نه؟؟؟؟؟؟؟ 56) چه ماشینی دوست داری؟؟؟ 57) چرا سوالی به ذهنم نمیرسه !!!؟؟؟ 58) jet audio یا مدیا پلیر ؟؟ 59) با فوتوشاپ بلدی کار کنی ؟؟؟ 60 ) در راه پیمایی روز قدس شرکت کردی؟؟ 61) به نظرت اصفهانیا خسیس ترن یا سمنانی ها ؟؟؟!!! ![]() ![]() ![]() 62 ) تا بحال خارج از کشور رفتی ؟؟؟ 63) کیبوردت چند تا کلید داره ؟؟!! 64) نظرت درباره ی هدف مند کردن یارانه ها چیه ؟؟؟!! 65) نشرت درمورد سهمیه بندیه بنزین چیه ؟؟؟ 66) خسته که نشدی ؟؟؟!!!!! 67) بستی کیم / لیوانی / عروسکی / مگنوم / قیفی ؟؟؟ 68) دایتی / میهن ؟؟ 69 ) میهن بلاگ / بلاگفا / پارسی بلاگ / پرشین بلاگ / بلاگ اسکای / جوان بلاگ / بلاگ اسپات / بلاگر / کلوب.کام / سپهر بلاگ ؟؟؟؟ 70) وبلاگ داری؟؟؟ 72) اگه داری آدرسشو میدی ؟؟ 73) گوگل / یاهو / فیس * بوک / 98 پاتوق !!!؟؟؟ 74) نون بربری / سنگک / تافتون / لواش / باگت / ساندویچی ؟؟؟ 75) سالاد کلم / 4 فصل ؟؟ 76) ماست کاله / خزرشیر/ پگاه / آلاشت/پاک ؟؟؟؟ 77) دو دو تا = ؟؟؟؟ 78) دستات خسته نشد ؟؟؟ 79) adsl dari ya dial-up ؟ 80) بیشتر چی دانلود میکنی ؟؟ 81) هوا سرده ؟؟!!!!!؟؟ 82) یه جک بگو !!! 83) لباس چی میپوشی ؟؟ 84) میدونی چقدر زحمت کشیدم تا به اینجا رسیدم (سوالا رو میگم ) ؟؟ ![]() 85) ((( من مرد تنهای شبم )))) از کدوم خواننده هست؟؟؟ 86) سوالام جذابه مگه نه ؟؟؟ 87) هیچ کی از جواب دادن به سوالام خسته نمیشه شما چطور ؟؟!! 88) یه پیام بازرگانی از خودت در وکن !!!؟؟ 89) قهوه ی تلخ میبنی ؟؟؟!! 90) کپی میکنی یا میخری (راستشو بوگو !!؟؟) 91) ده تا سوال دیگه هم بپرسم میشه 100 تا سوال ..... بپرسم ؟؟؟ 92) قلیون کشیدی؟؟ 93 ) اگه آره با چه طعمی ؟؟ 94) قلیون / سیگار / پیپ؟؟ 95) مشروب خوردی ؟؟؟(استغفرالله )96) اگه آره از کدوم نوعش ؟؟؟؟ (ویس//کی یا ابس/و/لوت یا و//دکا یا ؟؟؟؟؟) 97) چه ورزشی میکنی؟؟ 98) حرفه ای یا معمولی ؟؟ 99) پدر جد پدربزرگت کجایی بوده ؟؟؟ (اصالتا کجایی هستین؟؟؟) 42 ) به عنوان آخرین سوال نظرت راجع به سمنان چیه؟ فعلا سوالی به ذهنم خطوووووووووووووور نمیکنه ولی اگه خطووووووووووووووووووووور کرد بازم میام! ![]() ![]() ![]() به افتخار خودم !!! ![]() ![]() باییییییییییییییییییییییی ![]() __________________ ویرایش توسط fatima_59 : ۱۳۸۹-۰۹-۱۰ در ساعت ۰۸:۲۰ بعد از ظهر. |
|
|
#3 |
|
|
سلام فاطیما خانم؟
![]() خوبی؟ چه خبر؟ چرا من انتظار میکشیدم صندلی داغ بعدی تو باشی؟ چند سالته؟ چرا؟ شغلت چیه؟ اهل کجایی؟ مدرک تحصیلیت چیه؟ اهل فیلمی؟ چندتا سوال فیلمی بپرسم؟ کارگردان فیلم اره کیه؟ بازیگر نقش جیگساو؟ تا حالا فیلم رستگاری در شاوشنگ رو دیدی؟ بازیگر نقس اراگورن تو اراباب حلقه ها کی بود؟ ولش کن دیگه فیلم رو شیراز هواش سرده؟ الان چطوره؟ تا حالا دروازه کازرون رفتی؟ بچه کجای شیرازی؟ شوهرت شیرازیه؟ البته ببخشید فضولی کردما از چطور ادمی بدت میاد(من که نیستم )اهل فوتبالی؟ بارسا یا رئال؟ پرسپولیس یا استقلال؟ چرا اینقد بچه ها رو حرص میدی؟ شوخی کردم نظرت در مورد بچه هایی که محمدرضا گفت چیه؟(تکراری بود )از چه نوع موسیقی خوشت میاد؟ از کدوم خواننده؟ زن؟ مرد:؟ تا حالا کسی رو دلت خواسته کتک بزنی؟ اه حوصلم سر رفت بعدا ادامه میدم فعلا
|
|
#4 |
|
|
خوب نوبتيم باشه نوبت سوزوندن فاطيما جونه 1_ خوب اول سلام خانم ...خوبي ![]() 2_مانتويي يا چادري؟ ![]() 3_قبض موبایلت چقدر میاد در ماه؟ ![]() 4_غذا سوخته چقدر دادي به شوهرت؟:sarcastic: 5_نظرت درمورد پسرا چیه؟ ![]() 6_ نماز میخونی؟ 7_تو فامیلاتون با کی از همه بیشتر صمیمی تری؟ ![]() 8 _تا حالا شده از ته دل دعایی کنی بر اورده نشه ؟ چقدر از دعا هات برآورده شده ![]() 9_ کجا خیلی باعث آرامشت میشه؟ 10_بزرگترین آرزوت چیه ؟ ![]() 11__نظرت در مورد عشق چیه ؟ ![]() 12_یه خاطره ی شیرین بگو ؟ 13__چند تا بچه دوس داری؟ دختر یا پسر؟ ![]() 14_کتاب مورد علاقه ات؟ 15_بهترين مسافرتي كه رفتي كي بود ؟ با كي بود؟ 16_چه رنگي رو دوست داري ؟ 17_منو دوست داري؟خودم ميدونم خيلي زياد ولي تو اندازه ي دقيقشو مشخص كن ![]() 18_آخرين باري كه گريه كردي كي بود؟ ![]() 19_وقتي عصباني ميشي چيكار ميكني؟ ![]() 20_رانندگي بلدي؟تا حالا چند بار خراب كاري كردي؟ ![]() 21_باحال ترین تیکه ای که تا حالا یه پسر بهت انداخته چی بوده از نظر خودت؟ ![]() خوب حال فعلا تا همين جا كافيه بر ميگردم حتما ![]() |
|
|
#5 |
|
|
سلام فاطیما خانوم ، با اجازه منم چند تا سوال ازتون بپرسم
![]() معمولاً تو احوال پرسياتون چيا ميگين ؟ بچه كه بودين دوست داشتين چي داشته باشين كه نميتونستين داشته باشين ؟ اولين تصميم درست زندگيتون ؟ اولين اشتباه بزرگ زندگيتون ؟ با كدوم ترانه سياوش قميشي و شادمهر عقيلي حال ميكنين ؟ از چه درسي خيلي بدتون ميومد ؟ مدل گوشیتون چیه ؟ آدامس دهنتون باشه ميتونين چيزي بخورين ؟ درس بزرگ زندگيتون ؟ چقد با خودتون فاصله دارين؟ چقد با خداتون فاصله دارين؟ چرا نماز ميخونيم ؟ سيستم آموزشي ايران رو قبول دارين؟ نقش مادر در زندگيتون ؟ نقش خودتون در جامعه ؟ باحالترين كاربراي پسر ؟ باحالترين كاربراي دختر؟ باكلاس ترين كاربر؟ بامعناترين امضاء؟ ببخشید اگه سوالام خوب نبود ، منتظر جواباتون هستم ![]()
#6 |
|
|
سلام عزیزم
خوبی ؟ 1-چقدر علاقه به شعر و ادبیات داری ؟ 2-ادبیات یعنی چی ؟ چرا می گن زبان فارسی و ادبیات فارسی ؟ 3-شعر نو رو بیشتر دوست داری یا غزل و مثنوی و نثر و ..... 4-یکی از شاعرهای شعر نو مورد علاقه ات ؟ 5-یک شاعر غزل سرای مورد علاقه ؟ 6-کدام یک از غزلیات حافظ رو خیلی دوست داری ؟ 7-به نظرت استاد سخن سعدی ست یا حافظ ؟ 8-حافظ چه ظلمی به دیگر غزل سرایان کرد ؟ می دونی ؟ 9-شاهنامه رو خوندی ؟ 10-از کدام شخصیت شاهنامه خوشت اومده و چرا ؟ 11-چرا بعد از گذشت این هم قرن ، باز هم شعرهای حافظ تازگی داره ؟ 12-یک بیت از مولانا می گی ؟ 13-می دونی هفت شهر عشق یعنی چی ؟ 14-توران زمین کجا بود ؟ 15-وقتی می ری تخت جمشید به چی فکر می کنی ؟ به چی دقت می کنی ؟
#7 |
|
|
سلام علیکم سلام علیکم سلام علیکم (ببخشید یه لحظه مثل مستشار شدم )امّا همانطور که قبلاً هم به شما گفتم فاطیمای عزیز ، قرار هست که تو این تاپیک از دست من ذله (درست نوشتم؟ ، پانیذ کجایی اگه غلطه بگو) بشید. 400 تای اوّل (50 تا )1. حال شما خوبه؟ 2. چه خبر؟ 3. روزی چند ساعت پای نت هستین؟ 4. نت چه لذتی داره؟ 5. فروم چه لذتی داره؟ 6. فرق فروم با انجمن در چیست؟ 7. سریال خارجی بهتره یا ایرانی؟ 8. از کشورمون پیش این و اون بیشتر خوب میگین یا بد؟ 9. چرا ایرانیا انقدر افتخار آفرینن؟ 10. چرا شیراز انقدر قشنگه؟ 11. تا حالا تهران اومدین؟ 12. اگه اومدین پایه هستین با بچه ها یه میتینگ بزاریم؟ (البته میتینگ درست حسابی نه مثل سری قبل که دو نفر از تهران و یکی از شیراز بودیم. )13. اصفهان بهتره یا شیراز؟ 14. لهجه دارین؟ ![]() 15. اگه لهجه دارین بیشتر مشهدیه یا شیرازی؟ 16. طبق مد روز پیش میرین یا معمولی؟ 17. زندگی رو چطور میبینید؟ 18. لذت زندگی به چیه؟ 19. اهل کتاب هم هستید؟ 20. بیشتر چه سبک کتابی می خونید؟ 21. فیلم های هالیوودی بهتره یا بالیوودی؟ 22. سینمای کره بهتره یا ایران؟ 23. از چه نظر ما بهتر از ژاپنیم؟ ![]() 24. بهترین شکلک چیه؟ 25. دست خطتون خوبه؟ 26. چپ دستید یا راست دست؟ 27. تایپ انگلیسی شما قوی تره یا فارسی؟ 28. زبان انگلیسیتون چطوره؟ 29. به کدوم زبان مسلط هستید؟ 30. تا حالا خارج از کشور رفتین؟ 31. مسافرت رو دوست دارید یا ترجیح میدین بیشتر خونه باشین؟ 32. کن یو اسپیک انگلیش؟ ![]() 33. نظرتون چیه یک بخش لاتین هم در سایت بزنیم؟ 34. کیه؟ کیه؟ کیه؟ (ببخشید این پدر صدر اعظم بود من نبودم.) 35. قهوه تلخ میبینید؟ 36. قوی ترین کار مهران مدیری کدوم سریاله؟ 37. بهترین فیلم ایرانی؟ 38. نظرتون راجع به آهنگهای من چیه؟ 39. آرشیو موزیک دارید؟ 40. اهل جمع کردن آرشیو هستید؟ 41. اون آهنگه که دادم رو شنیدن؟ نظرشون چی بود؟ ![]() 42. بابا همون آهنگه دیگه یادتون نیست؟ ![]() 43. نظرتون راجع به سایت چیه در مجموع؟ 44. یاهو مسنجر کدوم ورژنش رو استفاده می کنید؟ 45. چند تا سؤال بپرسم ازتون خدا رو خوش بیاد؟ 46. چند سالگیتونو دوست دارین؟ 47. مدل گوشیتون چیه؟ 48. ایرانسل یا همراه اوّل؟ 49. آپارتمان بهتره یا خونه ویلایی؟ 50. بازم بیام؟
|
#8 |
|
|
این ........................ یعنی چی ؟!!
زمين عاشق شد و آتشفشان كرد و هزار هزار سنگ آتشين به هوا رفت. خدا يكي از آن هزار هزار سنگ آتشين را به من داد تا در سينه ام بگذارم و قلبم باشد. حالا هروقت كه روحم يخ مي كند، سنگ آتشينم سرد مي شود و تنها سنگش باقي مي ماند و هروقت كه عاشقم، سنگ آتشينم گُر مي گيرد و تنها آتش اش مي ماند. مرا ببخش كه روزي سنگم و روزي آتش. مرا ببخش كه در سينه ام سنگي آتشين است. عرفان نظر آهاری
|
|
|
#9 |
|
|
طبق معمول فاطیما جا رزرو کرده برای دادن پست
![]()
|
#10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
اول سلام همگی... شوک بزرگی بود راستش رو بگم
بعدا به خدمت سعید میرسم ![]() نقل قول:
نقل قول:
![]() نقل قول:
اگه یوزرم رو میگی که همیشه یه فاطیما تو کاربریهام هست عوض نمیشه... اسم واقعی هم تاحالا بهش فکر نکردم... نقل قول:
نقل قول:
![]() نقل قول:
نقل قول:
![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
نقل قول:
علاقه بهش ندارم بعضی وقتها خیلی کاربردیه زیادی مظلومانه ست نظری ندارم برای بعضی ها خوبه یه زمانی استفاده میکردم ............... ................. عشق منه خیلی دوستش دارم کاربرد هم خیلی داره برام ....................... تو بعضی بحث ها لازمه البت هبرای شوخی فقط... نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
![]() نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
![]() نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
![]() [QUOTE] هوا گرمه ؟؟!!!!!؟؟؟؟؟ [/OTE]QU کاش بود نظرت راجع به کاربرای زیر چیه ؟؟؟(ببخشید اگه تکراری داره !!) ایمان : پسر خوب و پر حوصله و با دقتی هست... و خوشحالم که اینجا باهاش اشنا شدم... بیشتر از سن خودش درک و شعور داره و این خیلی عالیه زهرا : دختر خونگرم و مهربون و البته فول انرژی هست شقایق : یه خانم خیلی فوق العاده و خوب و دوست داشتنی که مصاحبت باهاش لذت بخشه خودم : تکراریهات رو کم کن باران : باران عزیز دل منه ![]() غزال :برخورد خاصی باهاش نداشتم هانی : اینم همینطور مسهر : 2 بار بیشتر ندیدم بیاد سایت سپیده : مثل 2 نفر بالایی علیرضا : عشق ارباب حلقه ها؟ پسر خونگرم و مودب و جالبیه روژین: یه فول انرژی دیگه الهه : یه کم زود جوش میاره شبنم : فعلا که نمیدونم کجا ناپدید شده سعید :سعید یه پسر خیلی محترم با شخصیت و اداب دانه که همیشه از فهم و شعورش لذت بردم یاسر :برخوردی نداشتم خودت : من که گل سرسبد این سایتم ![]() ![]() پانیذ: دختر خوبیه مهران : مثل اون چند تای دیگه...... پریا :برو بالایی رو بخون پویا :اعتماد به نفس در حد لالیگا ![]() شکیب : خدای اسپم و تکراری رویا : نظری نیست مجید (مجید اسپم) : بالایی نقل قول:
explore 7 نقل قول:
اصولا نباید جواب بدم ولی میگم 160 و 53نقل قول:
نمیدونم چرا اینقدر اطاقم سرده نقل قول:
اره ![]() نقل قول:
هرکدوم به وقتش نقل قول:
مثل بالایی نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
![]() نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
![]() نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
![]() نقل قول:
نقل قول:
![]() ![]() :sarcastic:نقل قول:
نقل قول:
![]() نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
![]() نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
از طرف پدری خیلی برگردیم عقب یا به کرمان میرسید یا یزد.. درست یادم نیست... نقل قول:
![]() خسته نباشی و ممنون ![]()
| برچسب ها |
| fatima59, داغ, صندلی, فاطیما |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|